Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Zven og Mithy forlader LOL-holdet Origen

Forårssplittets andet-bedste hold siger farvel til to nøglespillere. I morgen bliver det afsløret hvem der erstatter dem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er store forandringer på vej for League of Legends-holdet Origen. Holdet meddeler, at de siger farvel til deres to bottom lane-spillere, danske Jesper "Zven" Svenningense og spanske Alfonso "Mithy" Aguirre Rodriguez.

Ifølge den officielle melding har de to spillere længe udtrykt et ønske om at spille for et nyt hold, og efter lange forhandlinger er der faldet en aftale på plads.

Præcis hvor Zven og Mithy er på vej hen, ved vi ikke endnu. Vi ved heller ikke hvem der skal erstatte dem hos Origen - men den spansksprogede udgave af pressemeddelelsen fortæller, at deres afløsere bliver offentliggjort i morgen. Formuleringen gør det også klart, at de to nye spillere kommer fra et etableret hold.

Både Mithy og Zven har været en del af Origen siden holdet blev grundlagt, sammen med midlaner og holdejer xPeke, top laner'en sOAZ og jungler'en Amazing. Som del af den oprindelige holdopstilling var de to med til at vinde forårssplittet i den europæiske Challenger Series i 2015, hvilket sikrede Origen plads i topligaen LCS. Her er det siden da blevet til to andenpladser, samt en semifinaleplads ved verdensmesterskabet sidste år.

Taget i betragtning hvor stabil og succesfuldt Origen har været, er det ikke underligt at andre hold har vist interesse for deres spillere. Vi ved formodentlig hvor Mithy og Zven er på vej hen inden dagen i morgen er ovre.

League of Legends
Mithy (forrest) og Zven forlader Origen. Begge spillere har været del af holdet, siden det blev grundlagt. Hvor de nu skal hen, ved vi ikke endnu. // Photo: Riot Games

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold