Dansk
Gamereactor
nyheder
Yakuza: Dead Souls

Yakuza: Dead Souls bekræftet

Of The End bliver til Dead Souls

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega har i dag officielt annonceret Yakuza: Dead Souls eksklusivt til PS3, og ganske som forventet er der tale om zombie-spillet Yakuza of the End med et nyt navn. Dead Souls vil indeholde al DLC-materialet til spillet, samt et nyt minispil kaldet Pachislot.

I Yakuza: Dead Souls følger vi fire populære figurer fra serien, der ikke bare skal står over for en horde af zombier, men også må kæmpe mod den japanske underverden, der er præcis lige så farlig.

"Vi ved hvor meget folk i vesten elsker Yakuza, og da Dead Souls er det seneste hit i serien, er det kun passende at vi bringer det til dem tættere på den japanske udgivelse end nogensinde", siger Gary Knight fra Sega.

Yakuza: Dead Souls er også det første spil i den kritikerroste serie hvor man kan benytte våben. Alt fra pistoler til maskingeværer er med, når spillet udkommer i marts næste år.

Yakuza: Dead Souls

Relaterede tekster

1
Yakuza: Dead SoulsScore

Yakuza: Dead Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Mathias Holmberg - GR SE

Når zombier angriber Tokyo, er det op til den japanske mafia at genbefolke Helvede. Mathias har iført sig jakkesæt, ladt maskingeværet og sat karakter på det seneste fra Yakuza.Indlæser mere indhold