Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

XP eller Vista?

Bruger du XP eller Vista? Og bliv nu ikke fornærmet fordi du ikke bruger nogen af de to alternativer men et helt tredje produkt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er irriterende som bruger af Windows at skulle vælge mellem de to, for selvom Vista er det nye og det smarte, så er det bare ikke godt nok optimeret endnu, og der er mange ting som endnu ikke virker ordentligt. Til spil er Vista stadig ret håbløs, med mindre vi snakker de allernyeste spil, og deres nye tiltag som skulle beskytte forbrugeren, ender bare med at være hamrende irriterende. Windows XP har været på markedet så længe, er blevet optimeret og finpudset flere gange, og kører generelt rigtig godt... men det ser bare ikke lige så lækkert ud som Vista. Løsningen kunne være at køre begge styresystemer på samme maskine, men har man ikke meget forstand på at installere styresystemer kan det godt blive lidt besværligt, især hvis maskinen kommer preinstalleret med Windows Vista.

Derfor er det netop så rart og smart, at et firma som Toshiba nu tilbyder en løsning som har begge styresystemer. Deres nye Dynabook T31 kommer med både Vista og XP Pro på en recovery DVD, og så kan du ellers selv bestemme hvad du vil have på maskinen. Det lyder måske ikke af meget, men det er sjældent man har valget ude i butikkerne. I husker sikkert at Dell og andre firmaer udelukkende solgte maskiner med Vista i en periode. Dette kom de dog fra igen da kunderne blev ved med at efterspørge XP.

Dynabook T31 har en Intel Core 2 Duo T7250 Processor, et GM965 Express chipset, og en 15" LCD-skærm med WXGA opløsning.

XP eller Vista?


Indlæser mere indhold