Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Xbox lykønsker Nintendo med det nye Zelda

Xbox's Larry Hryb ser frem til "the mystery and challenges that await in Hyrule".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er landet til Nintendo Switch og anmelderne er, stort set over hele linjen, ovenud begejstret.

Det er naturligvis heller ikke gået ubemærket hen hos Xbox, der i øjeblikket bøvler lidt med Redfall, men de er ikke for fine til at lykønske Nintendo. Xbox's Larry Hryb har på Twitter lykønsket Nintendo med lanceringen af The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom og skriver at han ser frem til "the mystery and challenges that await in Hyrule".

Også hos Rare (som er ejet af Xbox), der står bag Sea of Thieves, kommer der et lille anerkendende nik i Nintendos retning, når de på Twitter skriver, at de godt forstå hvis "man har lidt for travlt i et andet kongerige, til at tage en sejltur (i Sea of Thieves underforstås) i dag".

Er du på eventyr i et andet kongerige? Og hvad synes du om det?

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold