Dansk
Gamereactor
nyheder
State of Decay

WoW-skaber laver zombiespil

Undead Labs annoncerer Class 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

MMO-veteranen Jeff Strain, der i sin tid var med til at skabe World of Warcraft, har sammen med sit udviklerhold Undead Labs i dag annonceret deres nye spil. Det hedder Class 3, og er et action-spil med en stor åben verden og masser af zombier.

Men Class 3 kommer ikke til at handle om at dræbe bølge efter bølge af udøde, fortæller Strain. "Det er ikke et spil om at løbe ud i gaderne og skyde zombier i hovederne. Der vil være masser af den slags, for det er sjovt, men det er ikke nok for os. Nøglen for os er at fange det der overlevelsesaspekt i verdenen, og virkelig svare på spørgsmålet: hvad ville jeg gøre?" fortæller han.

I spillet skal man vælge et sted at forskanse sig, designe og bygge sin base, og gå på jagt i butikker og andre områder for at finde forsyninger og redde overlevende.

Du kan se de første stykker concept art for spillet nedenfor. Class 3, der muligvis får et andet navn på et senere tidspunkt, udgives af Microsoft og kommer til Xbox Live Arcade.

State of Decay
State of DecayState of Decay
State of Decay
State of Decay

Relaterede tekster

1
Se traileren for State of Decay-udvidelsen her

Se traileren for State of Decay-udvidelsen her

NYHED. Skrevet af Lee West

State of Decay var måske ikke perfekt, men det var en solid zombie-oplevelse sat i en åben verden med masser af udfordringer. Vi kvitterede med 8/10 i anmeldelsen og...



Indlæser mere indhold