Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Worlds-turneringens tredje dag var fyldt med tekniske problemer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu afvikles den gigantiske League of Legends Worlds-turnering, men for nylig, på turneringens tredje dag, gjorde tekniske problemer at hele programmet blev forsinket med over en time. Der var i alt fem uforudsete problemer.

Et af disse problemer endte med at blive så slemt, at udvikleren Riot Games følte sig nødsaget til at bruge deres særlige Chronobreak-værktøj, der gør at de kan spole en kamp tilbage sekund for sekund præcis til det øjeblik for et teknisk problem indtræffer. Det gør at kampen ikke skal startes helt forfra.

I en officiel pressemeddelelse fortæller Riot, at majoriteten af disse problemer blev forårsaget af netværket, men det har ikke noget den kinesiske forbindelse at gøre, men tværtimod af Riots egen online-infrastruktur.

Riot har endnu ikke nogen definitiv løsning på problemet men de arbejder på det.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold