Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Tanks

World of Tanks-streamer dør under 24 timers maraton

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En 35 årig familiefar og streamer, Brian Vigneault, valgte at lave en 24 timers stream af spillet World of Tanks, hvor målet var at indsamle penge til Make-A-Wish-fonden i USA.

Under streamingen forlod Vigneault sit skrivebord klokken halv fire om morgenen den 19. februar, der på daværende tidspunkt var den toogtyvende time i hans stream, og kom aldrig tilbage. Moderatorer regnede med at han blot var faldet i søvn, men da en ven prøvede at ringe ham op, fik han istedet for fat i Virginia Beach-politiet, der bekræftede, at Vigneault var omkommet, og at hans død efterforskes.

Selvom vi alle elsker at spille computerspil, så husk nu stadig godt med væske, mad, og søvn, under lange spilsessioner.

World of Tanks

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold