Dansk
Gamereactor
nyheder

Warner Bros. afslører prisdetaljer inden lanceringen af Max-tjenesten herhjemme

D. 21 maj laves HBO Max om til "Max".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske allerede ved, så undergår HBO-streamingtjenesten endnu en central forandring, idet den bliver til "Max". Det betyder først og fremmest at der kommer til at være mere indhold at finde under samme tjeneste.

Via en pressemeddelelse har Warner Bros. opsummeret hvad vi kan forvente, når ændringen træder i kraft d. 21 maj, og de slår først og fremmest fast at dine profiler og betalingsmetoder overføres direkte fra HBO Max til Max.

Tjenesten samler HBO Max, discovery+ og Eurosport. Max består af tre "tiers". Der er "Basis med Reklamer" for 79 kroner om måneden, som begrænser opløsningen til 1080p, og har reklamer på on-demand indhold.

Der er derefter Standard for 119 kroner om måneden, der ligeledes begrænser til 1080, tillader bare to enheder online samtidig og kun giver mulighed for at downloade 30 film eller serier offline.

Premium koster 149 kroner om måneden, og tillader streaming i 4K, op til fire enheder online samtidig, adgang til livestreaming af Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9 og Discovery Channel, TLC og ID og til 100 offline downloads. Du kan betale yderligere 40 kroner om måneden for adgang til Eurosport.

Skal du abonnere?

Warner Bros. afslører prisdetaljer inden lanceringen af Max-tjenesten herhjemme


Indlæser mere indhold