Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Tanks

Wargaming CEO: "World of Tanks kan fortsætte i evigheder"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I et interview hos Polygon har Wargaming CEO Victor Kislyi sagt følgende:

"We realise World of Tanks can last forever", og understreger, at udvikleren har lært af sine fejl som de begik for små tre år siden.

Kislyi indrømmer, at i den perioden havde udvikleren en arrogant holdning, og fokuserede på ting som World of Tanks-fællesskabet ikke var tilfredse med.

Sidenhen har Wargaming, der er udvikleren af spillet, lyttet til deres fans, og det har Kyslyi tydeligt kunne se når han logger ind i spillet:

"I play every day under my real name. So, this is my temperature check. I play for one hour and I get 20 messages from people. They used to be swearing and complaining. Two years ago. One year ago. Now, they're mostly thank yous."

Selvom udvikleren også står bag spillene World of Warships samt World of Warplanes, så er det World of Tanks der er udviklerens primære indtægt.

World of Tanks

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold