Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Black

Vivendi annoncerer Black Label Games

Selvom det ikke er længe siden, at rygterne svirrede med informationer omkring Vinvendi’s salg af computerspils-sektionen i deres gigantiske firma, så annoncerer firmaet selv rask væk en ny label.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det ikke er længe siden, at rygterne svirrede med informationer omkring Vinvendi’s salg af computerspils-sektionen i deres gigantiske firma, så annoncerer firmaet selv rask væk en ny label. Black Label Games skal i første omgang tage sig af kommende hits, men skal også selv udvikle helt nye spil.

De første spil som udgives under dette nye navn er bl.a. The Thing, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring og Enclave fra svenske Starbreeze Studios. Senere hen er det meningen at firmaet selv skal fremelske nye spil koncepter og ideer, samt at dette studio skal tage sig af andre spil der er bygget på licenser-

Ken Cron sagde følgende ved annonceringen:

"Black Label Games will target the rapidly growing audience for 'Teen-to- Mature-rated' games. Through Black Label, we will focus on delivering innovative, high-quality titles to satisfy the growing consumer appetite for increasingly sophisticated content."

Relaterede tekster

8
BlackScore

Black

ANMELDELSE. Skrevet af Erik Petersen

Blyet flyver, flammerne slikker og svinehunden glammer. Petersen har fundet sine våben frem og skyder vildt omkring sig...

7
Se Hvad Jeg Fandt! - Black

Se Hvad Jeg Fandt! - Black

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Claus går tit på genbrug, og finder i den forbindelse skjulte skatte han tager med hjem. Nu er vi taget på endnu en tur.

3
Klassisk Xbox-spil indtager EA Access

Klassisk Xbox-spil indtager EA Access

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

EA's tjeneste EA Access har fået endnu et spil til spilbiblioteket, og denne gang er det en nostalgisk klassiker, da der er tale om et spil der i sin tid blev udgivet til...

0
Black

Black

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Kugler, spektakulære eksplosioner og masser af action. Criterion ser ud til at have fundet storformen frem til næste års Black.

0
Black

Black

PREVIEW. Skrevet af Thomas Nielsen

Engelske Criterion slår sig løs i FPS-land med et PS2-spil, der mest af alt ligner et næstegenerationsprojekt. Nielsen fortæller alt.

0
Novalogic klar med Joint Operations

Novalogic klar med Joint Operations

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Firmaet bag Black Hawk Down, er endelig klar med de første informationer og screens fra deres nye multi-player spil Joint Operations. Vi har screens og informationer indenfor.Indlæser mere indhold