Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 5: Guardians

Vinderen af Halo 5: Guardians Xbox One-konsollen fundet

Vi har afsluttet vores konkurrence, og vinderen er blevet fundet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så har vi fundet vinderen af vores Halo 5: Guardians konkurrence fundet, hvor en Halo-inspireret Xbox One har været på højkant. Den heldige vinder er brugeren jakob3k fra Danmark, som allerede er blevet kontaktet gennem sin profil her på sitet. Stort tillykke herfra!

Du kan se de forskellige spørgsmål, der er blevet stillet undervejs i konkurrencen herunder:

Runde 3:
Så er det endelig blevet tid til den endelige etappe af vores store Halo-konkurrence, og ligesom med de to tidligere runder, skal du bare skrive dit svar på konkurrencens sidste spørgsmål i kommentarfeltet herunder. Vi finder en vinder i løbet af det store livestream ved udgivelsen af Halo 5: Guardians d. 27 oktober.

Hvad står forkortelsen ONI for?

Runde 2:

Så er det blevet tid til konkurrencens andet spørgsmål i vores store Halo-konkurrence, så har du allerede deltaget ved at svare på spørgsmål 1, skal du simpelthen bare kommentere endnu en gang herunder med dit svar. Spørgsmålet er:

Hvem er Cortana?

Runde 1:
Udgivelsen af Halo 5: Guardians er lige om hjørnet, og i den forbindelse kan vi nu præsentere vores store Halo-konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en special Halo 5 Xbox One-konsol.

For at deltage skal du svare på tre spørgsmål i kommentarfeltet, hvoraf det første findes i bunden af denne nyhed, og de efterfølgende to offentliggøres på samme måde d. 14 og d. 21 oktober. Derefter kører vi en speciel livestream-udsendelse, hvor den endelige vinder kåres, og hvor en række Gamereactor-ansatte fremviser spillet i al sin pomp og pragt.

Her er det første spørgsmål:

Hvad er UNSC Infinity?

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...



Indlæser mere indhold