Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

Vind The Witcher til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske læste i går er Dark Horse på vej med en tegneserie baseret på CD Projekt Reds rollespil, og vi kan ganske snart forvente endnu et udspil i den populære rollespilserie.

Første del af tegneserien udkommer den 19. marts 2014. Det næste The Witcher-spil har titlen The Witcher 3: Wild Hunt og udkommer i 2014 til next gen og PC. Du kan også læse om serien ved at klikke her.

Samtidig kører Good Old Games en kampagne på spillet, hvor du ved køb af et produkt kan få det gratis.

Vores Gamereactor-bruger Laziter har dog allerede The Witcher og alligevel modtaget to koder på The Witcher Enhanced Edition. Og fremfor at lade disse gå til spilde, har han tilbudt dem til en anden bruger af Gamereactor, og disse lader vi naturligvis straks gå videre.

Så hvis du gerne vil have The Witcher til PC ganske gratis, er det bare at skrive en kommentar herunder. Vi trækker to vindere mandag.

The Witcher

Relaterede tekster

The WitcherScore

The Witcher

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Polske CD Projekt placerer sig højlydt på spilverdenens landkort med The Witcher, som er et overraskende dejligt rollespil...

The Witcher - Holder Det?!

The Witcher - Holder Det?!

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

En stor Netflix-serie får succes, og et fjerde kapitel er uden tvivl under udvikling, men hvad hvis man vil tilbage til der hvor det hele startede?

Vind The Witcher til PC

Vind The Witcher til PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Som du måske læste i går er Dark Horse på vej med en tegneserie baseret på CD Projekt Reds rollespil, og vi kan ganske snart forvente endnu et udspil i den populære...Indlæser mere indhold