Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox bekræfter, at de vil deltage i Gamescom

Med Nintendo og Sony tilsyneladende indstillet til at gå glip af den tyske messe.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er min sidste i ugen, så jeg tænkte, at vi ville tale om eventsæsonen, som vi er godt i gang med. Sommer Game Fest er slut, Summer Game Fest er stort set overstået på dette tidspunkt. Vi har set alle de afsløringer, vi har set alle de forskellige informationer om det. Vi har været i LA, vi har deltaget i begivenheden, men nu vender alle øjne sig mod Tyskland i slutningen af august. Gamescom er stadig et par måneder væk, men det betyder, at alle forbereder sig på deres deltagelse på denne enorme tyske messe. I løbet af de sidste par dage har vi lært at Sony ikke vil være til stede, og at Nintendo ikke vil være til stede. Husk på at det er rapporter fra normalt ret pålidelige websteder og publikationer. Men vi har også fået at vide, at Xbox vil være til stede. Så lad os dykke ned og se, hvad de har tænkt sig at gøre."

"at sige. Xbox bekræfter deltagelse på dette års Gamescom. Forskellige titler vil være til stede fra Xbox Game Studios, Bethesda og Activision. Blizzard. Tidligere i dag rapporterede vi, at Sony ikke vil være på Gamescom i år, hvilket betyder, at det er femte år i træk, de ikke er på Gamescom.
en del af Europas største spilmesse. Vi antager, at Microsoft så dette som en god mulighed til at annoncere, at de rent faktisk vil være til stede på Gamescom i år. Og lige på og hårdt, her er bare nogle få, du kan forvente at se. Age of Mythology Retold, Avowed, Arrow History Untold, Diablo 4, Vessel of Hatred, Diablo Immortal, The Elder Scrolls Online, Fallout 76, Towerborn og World of Warcraft, The War Within. Der er mere på vej. Microsoft siger også, at de vil har deres hidtil største stand til begivenheden, hvilket er i tråd med et nyligt rygte, der hævder, at at Xbox-teamet planlagde noget stort til denne tyske begivenhed. Gamescom 2024 løber af stablen fra den 21. til den 25. august og finder sted i Köln. Hvis du vil besøge begivenheden, skal du denne vej for at læse mere om det og få billetter. Nu til Gamescom er det værd at sige at sidste år på Gamescom havde Xbox en enorm stand, hvor de ud over at vise forskellige indies, hvilket sandsynligvis vil være tilfældet igen gennem ideen om Xbox De havde også en meget dedikeret del, hvor de kiggede på Starfield. Normalt vises i et slags bag lukkede døre-format, men spillet var der. Så jeg ville antage, at i betragtning af at vi har Avowed, der udkommer senere i år, så er Avowed helt sikkert vil være der, men i betragtning af at vi angiveligt også har Indiana Jones the Great Circle, der udkommer senere i år, kan den potentielt også være der i en eller anden form. Hvis det ikke er tilfældet, bliver det forsinket, for det er umuligt, at de ikke vil vise Indiana Jones and the Great Circle frem på Gamescom og Summer Game Fest og derefter stadig få det til at udkomme i 2024. Men det er sådan set min mening om sagen. Men ja, vi kommer til at være der igen. Game Rats vil være til stede på Gamescom i år."

"år, så hold øje med al den dækning. Og ellers, når vi får mere at vide om lead op til begivenheden om, hvilke slags forlag, hvilke slags virksomheder, der vil og ikke vil vil være der, vil vi sørge for at holde jer opdateret. Ellers hold øje med mere Summer Game Fest-stof. Der kommer stadig små informationer og små bidder."

"fra den begivenhed. Og så vil der naturligvis være en stabil juli måned før vi gearer helt op og gør os klar til Gamescom i august. Men ja, dette har været hele tid, jeg har til dagens afsnit af GeoTV News. Så jeg er tilbage nu på mandag til næste gang. Så hold øje med det. Og ellers håber jeg, at du nyder din fredag, nyder din weekend, og så ses vi på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere