Dansk
Gamereactor
Videos
The Super Mario Bros. Movie 2
HQ

GRTV News - Den japanske premiere på The Super Mario Bros. Movie efterfølger er blevet bekræftet

Af Miyamoto selv.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV-nyhederne. I dag handler det om være en hurtig en, men alligevel en interessant en, fordi der faktisk skete noget for nylig, som jeg tror, at mange mennesker gik glip af, fordi det skete på et meget travl dag, hvor der kom mange Nintendo-nyheder, men i bund og grund er det, vi taler om, er efterfølgeren til Super Mario Brothers-filmen. Nu ved vi ikke, om den er fuld navn, men vi kalder den bare en efterfølger i øjeblikket, fordi den officielle titel ikke er blevet delt endnu af Nintendo eller Illumination eller Universe eller hvem som helst. Hvem der end kommer til at skal dele det. Men vi kender den nøjagtige dato for premieren."

"nu, fordi Miyamoto er gået ud og specifikt har delt den information, selvom det er kun information om en af regionerne for filmens fulde premiere. Så lad os dykke videre ind og se på, hvad det er. Så ja, premieredatoen er blevet fastsat for Super Mario Brothers-filmen i Japan. Så er det nu! Nintendo har endelig bekræftet udgivelsen dato for Super Mario Brothers-filmopfølgeren, opfølgeren til sidste års monster-blockbuster der formåede at indspille næsten 1,4 milliarder dollars ved billetlugerne. Det var Shigeru Miyamoto selv, der benyttede lejligheden til at sladre lidt via Nintendos X-konto hvor han afslørede, at filmen, som vi stadig ikke kender den officielle fulde titel på, får premiere den 24. april 2026 i Japan. Via oversættelse sagde Miyamoto..."

"Hej, det er Miyamoto. Vi sender Nintendo Direct i aften. Så igen dette blev delt i tirsdags. Men inden da vil jeg gerne komme med en meddelelse. Udgivelsen for den nye Super Mario-animationsfilm i Japan er sat til den 24. april 2026.
Vi arbejder sammen med Illumination-teamet for at gøre det til en sjov film, så fortsæt venligst."

"at se frem til den. Og ja, du ser frem til den næste Super Mario Brothers-film.
Så det, vi kan antage, er, at fordi vi kan antage, at filmen kommer i generel udgivelse omkring det tidspunkt på verdensplan. Måske vil der være, du ved, måske nogle regioner vil være lidt forsinkede, måske vil nogle regioner være lidt tidlige på grund af den måde, de håndterer box office-ting. Det ville ikke overraske mig, hvis Nintendo får denne form for global tilladelse."

"at den første dag, det udkommer, bliver i Japan på grund af det faktum, at det er selvfølgelig er det et meget vigtigt japansk brand, der kommer fra Nintendo, som er et meget populær meget meget populær japansk virksomhed. Så vi må se, om det vil være du ved 24. april 2026 bliver den globale udgivelsesdato for filmen, eller om vi har 26. april for Japan 27. april for Storbritannien USA 27. april for Tyskland."

"Du ved, bare sådan nogle ting. Men uanset hvad ved vi, at filmen kommer til at kommer ud i april 2026, hvilket er omkring den samme dato, som den oprindelige film kom ud, da den havde premiere sidste år. Så det er ikke ligefrem en stor overraskelse. Og det er en god måde for Nintendo at starte regnskabsåret 2026 på. Så der er ingen tvivl om, at de vil..."

"være på udkig efter at fejre det ordentligt og og sætte en meget stor slags regnskabsår op for dem til den tid. Men igen, når vi ved mere om denne film, vil vi sørge for at lade dig besked og holde dig opdateret. Ellers har det været al den tid, jeg har i dag på dagens afsnit af GRTV News. Så ja, husk at kigge forbi i morgen til den næste og min sidste i denne uge faktisk også. Så ja, indtil da håber jeg, at du nyder torsdagen."

"og så ses vi på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Speak No Evil - Official Trailer 2

Speak No Evil - Official Trailer 2

Bad Monkey - Official Trailer

Bad Monkey - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Gunner - Official Trailer

Borderlands - Final Trailer

Borderlands - Final Trailer

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere