Dansk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring: Shadows of the Erdtree er det højest vurderede DLC nogensinde på Metacritic

Elden Ring's En og kun udvidelse lever op til hypen.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig giver jer eftermiddagens nyeste og bedste, når det kommer til gaming, teknologi, udstyr, underholdning, hvad som helst du kan lide, hvad du end elsker, så har vi det altid her til dig, GRTV News og i bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide, hvad du ser, og du vil se mere, så sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra, for spilanmeldelser, film anmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusivt indhold og meget mere."

"Men uden yderligere omsvøb taler vi i dag om det varme emne, der ikke er Nintendo Direct, som er Elden Rings Shadow of the Earth Tree. Det lanceres om kun to dage nu den 21.
juni 2024, og anmeldelserne er allerede ude. Vi gav det et 10-tal hos Gamereactor UK, en mange mennesker har givet det lignende vurderinger, og det er den højest vurderede DLC nogensinde."

"på Metacritic. Det er den højest vurderede udgivelse i 2024, den har i øjeblikket en mediescore på 95. Det er også baseret på 56 anmeldelser, så det er ikke sådan, at tre personer har givet den 10'ere, og det er det. Det er en meget bred pulje. Grundspillet ligger på 96, og så er DLC er lige blevet en smule bedre. Jeg tror, at de fleste af de anmeldelser, jeg har set, har været bredere, bortset fra os, har været meget lig os i form af, at det er meget, meget godt. 10s, 9'ere, et par 8'ere derinde. Jeg ved, at Gamereactor Sverige gav den et 8-tal, men ellers ja, meget, meget rosende ord om denne DLC. Det er en af de dyreste DLC-udvidelser, der findes."

"Jeg kan huske, at det kun er ét stykke indhold, men det ene stykke er så stort at det ser ud til at have vundet over alle, der har spillet det indtil videre. Jeg har ikke været i stand til at spille det indtil videre, men jeg ved, at en hel del mennesker på Gamereactor-kontoret har gjort det, og de har været meget glade for det, men ja, det bliver spændende at se. Jeg tror, at kritikken der kom ud af det, jeg ved, at Eurogamer er den, der ville skille sig ud for mig, da de gav det 3 ud af 5, hvilket svarer til 6 ud af 10, hvilket virker lidt lavt."

"for, hvad folk måske forventer, men det er FromSoftware, de plejer at slå det ud af parken. Jeg tror ikke, der er nogen, der forventer, at denne DLC bliver dårlig, og det gør jeg også.
synes dog også, at der er lidt af en tendens blandt spiljournalister på det seneste til måske at rose FromSoftwares arbejde for meget. Ikke at det ikke er godt, men især Elden Ring synes jeg, at det at få 10'ere og den slags ting føltes lidt som, okay, godt i tidligere havde folk kritiseret FromSoftware-spil for at være for svære, og nu, hvor det ikke kan være en kritisk, du ved, noget du kan kritisere spillet for, er det virkelig godt?
Ja, det er det. Så ja, der er åbenbart også en stigning i sværhedsgraden i DLC'en, som vi kunne forvente, og der er noget om snakken, synes jeg, om hvorvidt FromSoftware presser sig selv for meget, når det kommer til sværhedsgrad, men så har du igen argumentet om bare at blive god og samtidig, hvis du ikke vil have røvfuld, skal du ikke spille et FromSoftware-spil. Men ja, lad mig vide, hvis du har tænkt dig at dykke ned i denne DLC på fredag. Jeg skal nok give det et kig, når jeg får chancen, jeg er ikke sikker på, hvornår det bliver, men jeg vil være sikker på at være derude sammen med jer og prøve at tage Mesmer the Impaler, og vi ses i morgen til flere GRTV-nyheder. Farvel, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere