Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Sony Ult Field 7 (Quick Look) - Sæt gang i festen

Sonys nye store højttaler passer perfekt til alle dine festbehov.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look. For ikke så længe siden var jeg en del af en virtuel briefing, hvor Sony grundlæggende introducerede deres helt nye serie af højttalere for verden.
Nu har Sony faktisk været i hælene på JBL i et stykke tid og lavet disse boombox-agtige, festcentrerede højttalerlinjer, der har fået meget opmærksomhed og succes. Så denne særlige serie hedder Alt, som jeg tror betyder Ultimate, men det er ULT, som, du ved, store bogstaver, og så er der underserier inden for den særlige nye serie."

"Og denne Alt-serie, tror jeg, kan have nogle rigtig gode pointer og vil kunne konkurrere direkte med nogle af mastodonterne i dette særlige felt. Nu vi taler om feltet, kaldes Alt Field 7, og det anses ikke for at være det største, men det anses for at være en af de større versioner af, hvad du kan få, når du ser på Alt-højttalere."

"Og man kan straks se, hvilken tone de er gået efter. Bærehåndtag, boombox-agtig form, den er beregnet til unge mennesker, og det er meningen, at den skal sætte gang i festen på den måde, som JBL boombox- eller partybox-højttalere har gjort før. Det betyder virkelig kraftig bas, og den skal kunne til at modstå elementerne, eftersom du tager den med på en festlig tur til en strand et sted, den skal kunne tåle vandsprøjt, den skal kunne tåle sand. Der er mange krav til den slags højttalere, så det ser ud til, at Sony har ramt plet med den her. Så for det første dette fuldstændig konkurrerende batterilevetider i højttalere som JBL party box-højttalere, så det er 30 timer med denne. Den er også IP67-certificeret, så igen, med mange konkurrerende højttalere vil du finde en IPX-klassificering, hvilket betyder, at de er klassificeret til vand og ikke til støv, men denne er klassificeret til støv også. Det betyder, at det f.eks. er nemmere at tage på stranden nu, end det sikkert var før."

"Der er også rustbeskyttelse, hvilket er vigtigt, især hvis det bliver sprøjtet med vand og så bliver vandet der, for eksempel. Som sagt er der to bærehåndtag, hvilket er rart, og på den anden side har vi et meget simpelt panel af knapper. De er meget klikagtige, skulle jeg hilse og sige, hvilket er meget rart, men det er også beskyttet af et lag gummi, hvilket betyder, at det ikke ødelægger med IP67-klassificeringen, hvilket er fantastisk. Den er ikke særlig let, den vejer 6,3 kg, og du kan bestemt mærke det, så hvis du bærer den i én hånd med det ene bærehåndtag, vil det efter ikke så lang tid, men man kan tilsyneladende lægge den i en dyb pose og så bære den på skuldrene, men igen, det er en underlig form i netop denne henseende, og den er temmelig tung, så det ville jeg have i tankerne. Den er også tung, fordi den har et batteri på 5200 milliamperetimer, hvilket også er den batteristørrelse, der giver fordele med hensyn til at få de 30 timers batterilevetid. Indeni finder vi to 4,5-tommers bashøjttalere og to 1,8-tommers diskanthøjttalere, og der er også to skalerede subwooferenheder, som vi har målt til omkring 5,3 tommer. Det giver dig i alt 90 watt effekt. Det kan være en ulempe, fordi nogle JBL-højttalere, som i hvert fald i pris, konkurrerer direkte med denne, ja, de har flere watt, og for mange mennesker er det den vigtigste slags Det handler grundlæggende om, hvor højt man kan spille, og nogle JBL-højttalere har den fordel, at de kan spille helt op til 120-130 watt til denne pris, men du vil sandsynligvis få et mere afbalanceret lydbillede med denne, Det vil jeg være tilbøjelig til at sige, men det er noget, vi må finde ud af."

"Sony har også lavet noget, der hedder en sound field optimization suite, hvilket grundlæggende betyder, at den ikke kun analyserer den måde, hvorpå lyden stikker ud fra kabinettet, den analyserer også de omgivelser, den befinder sig i, og udnytter dybest set rumklangen fra, du ved, får lyden tilbage, efter at den har givet genlyd eller er blevet kastet tilbage af objekter, og justerer den for støj."

"Det er i hvert fald, hvad Sony siger. Den koster 500 euro og ser ud til at være meget velbygget. Vi får se, om det kan modstå sliddet fra den livsstil, som den er beregnet til at forbedre, i en fuld anmeldelse.
Mange tak, fordi du så med."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere