Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

gaming Gossip: Episode 17 - Vandt Nintendo Not-E3 showcase-konkurrencen med sin seneste Direct ?

Vi diskuterer det seneste show, og hvor det rangerer mod de andre Not-E3-showcases, alt sammen før vi forhåndsviser de nye Zelda-, Mario & Luigi - og Metroid Prime 4 -meddelelser.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af Gaming Gossip. Jeg tror, det er vores 17. afsnit, og det er et afsnit, der har været længe undervejs. Vi har haft travlt på det seneste.
Det har været Summer Game Fest, der er sket en masse. Dav og jeg har rejst, vi har været til LA, vi har været på YouTube Theatre, vi har været på Play Days Campus, Belasco Teater for Ubisoft, vi har været overalt. Alex har holdt skansen her."

"Ja, præcis, vi har været overalt. Så vi har haft meget travlt, og det er derfor, vi har været nødt til at indspille endnu en af disse. Jeg har også været på stranden. Du har været på stranden? Ja, jeg har været på Venice Beach. Hvad kan jeg sige? Jeg tror ikke, man får den luksus at se det gyldne Los Angeles. Jeg har også været i Treyarch. Vi har været overalt."

"Men det skal vi ikke tale om i dag, for det har vi talt om før.
meget om det, og hvis du vil tjekke det ud, kan du gøre det i din lokale Game Reactor region. Der er masser af Summer Game Fest-dækning, der stadig kommer ud, så hold øje med det. Nej, i dag skal vi tale om Nintendo Direct, fordi det skete, da vi optog dette, i går eftermiddag. Mange mennesker siger, at det var en slags redningen for denne ikke-E3-periode i år, at det var det bedste udstillingsvindue."

"Jeg har, vil jeg sige, modstridende meninger om det. Men jeg tror uden tvivl, at vi alle er vil have forskellige tanker om det. Så lad os starte. Dav, du er Nintendo guru af os alle her, så fortæl os, hvad du synes om Direct? Levede den op til op til forventningerne? Det er et navneskilt, jeg fik, tror jeg, med allerførste eller andet Gaming Gossip-show, så jeg beholder det. Det føltes godt. Jeg tror, at det føltes bare godt. Jeg synes, det er en god afslutning på sommerens pre-Gamescom-arrangementer, ligesom at den juni-runde af showcases, som vi får. Jeg tror, at de mindre optimistiske af os, og og blev mørke, var bekymrede for, at vi ville få en masse fyldstof. Jeg tror, at meget mere fyld, end vi fik. Vi forventede f.eks. en remaster af Zelda, The Wind Waker og Twilight Princess. For nogle år siden gik der rygter om, at de spil er klar til at blive udgivet på Switch fra Wii U HD-versionerne. Andre rygter var sagde, at vi ville få en remaster af A Link Between Worlds fra 3DS, eller endda en remaster eller remake af A Link to the Past. Men vi fik et nyt bidrag. Det er rigtigt, at det er et top-down slags spin-off, hvis du forstår, hvad jeg mener. Det er ikke hovedserien længere, men vi får disse top-down spin-offs, som er rigtig, rigtig gode og alle er baseret på gåder osv."

"Så det var et nyt spil. Vi forventede ikke et nyt Mario og Luigi, og det fik vi. Vi forventede at den serie ville være død for altid, at den ville være færdig efter AlphaDreams lukning. Og vi fik Paper Mario fra Intelligent Systems. Vi fik et nyt Mario RPG. Så det gav os ikke rigtig nogen håb for Mario og Luigi længere. Og vi fik en ny, utrolig tegneserieagtig Mario og Luigi."

"Jeg tror, det var en overraskelse. Og de mindre optimistiske af os havde ikke forventet at se Metroid Prime 4 i aktion. Vi kan komme ind på dem, hvis I vil. Jeg synes ikke, det ser super spændende ud på dette tidspunkt, på dette stadie. Den udkommer næste år, men jeg forventede ikke engang, at det ville udkomme på Switch længere. Så Bortset fra det, ja, masser af remakes, remasters, re-ting som Mario Party med spil, som vi har set før, og en masse japansk kærlighed. Men jeg tror igen, at jo mindre optimistiske af os ikke forventede et show med Triforce-tingen fra Nintendo. Det er Mario, Zelda og Metroid, og vi fik en af hver. Så når alt kommer til alt, er det meget, meget bedre end de mindre optimistiske af os havde forventet. De vildt optimistiske af os havde måske bedt om mere."

"Helt ærligt, jeg ved det ikke. Vi ved alle, at det er det sidste år for Switch. Så hvad ville du forvente, hvis du var endnu mere optimistisk end dette?
Silksong. Det er det eneste, jeg tror, folk var...
Ude af Nintendos hænder, tror jeg."

"Hvad havde I forventet?
Ja, sagen for mig er, at jeg selvfølgelig så showet live. Det gjorde vi alle sammen, og dækkede det, fordi det er sådan, vi gør den slags. Men i de første 15 minutter tænkte jeg, at det her show er ret kedeligt. Jeg tænkte virkelig, du ved, vi har bare fik en remaster eller genudgivelse efter den ene efter den anden, og det var lidt som temaet i Nintendo på det seneste, især i denne sidste form for solnedgangsæra for Switch, at remaster spil, HD-versioner og den slags. Og vi fik en masse af det, og jeg tænkte, gud, det her show er forældet. Det er virkelig forældet. Og jeg var virkelig bekymret for den retning, det gik i."

"Og så fik vi selvfølgelig nyheden om Mario & Luigi. Vi havde, du ved, Zelda-tingen, New Mario Party, Metroid kom. Så der er masser af interessante ting, der i sidste ende kom fra dette show. Men jeg tror, der er mange mennesker derude, der siger, at denne slags af show, som vi tidligere har set med en slags E3-perioder, som Nintendo er kommet og reddede den slags ikke-E3-periode. Jeg tror ikke, det er tilfældet, personligt, for jeg får ikke begejstret over at se Marvel vs. Capcom 2 komme tilbage. Det er jo ikke et nyt spil. Det er samme spil. Folk er bare begejstrede for, at de kan spille det igen, ikke? Så det gør ikke rigtig noget for mig. Jeg ved, at mange mennesker er begejstrede for det, men jeg foretrækker at blive begejstret..."

"over nye, friske ting, og derfor synes jeg, at dette show var en smule middelmådigt.
på mange måder, for jeg synes, at Zelda-spillet ser fremragende ud. Jeg er virkelig spændt på det.
Jeg tror, det vil gøre september til en virkelig imponerende måned, især med det Zelda til sidst. En rigtig sød og yndig måned fyldt med to virkelig spændende og lovende spil."

"Og så har vi selvfølgelig Mario & Luigi i november, tror jeg. Og så er der en spil i oktober også. Jeg tror, at det måske er Mario Party, der er oktober-spillet. Så der er masser af lovende ting på vej til Nintendo Switch senere på året, som jeg er spændt på.
Jeg vil også sige, som du sagde, Dav, at Metroid ser godt ud. Jeg er meget spændt på at se, hvordan det spil..."

"rent faktisk kører, for det er godt at vise gameplayet frem og få det til at ligne Doom og den slags æstetik og førstepersonselementet og alt det der. Man siger, wow, det ser virkelig sejt ud. Men vi må se, hvordan det rent faktisk kører og fungerer, for det bliver det virkelige fortællende punkt i det. Jeg tror, der var måske 25 minutter af det show, der ikke gjorde noget for mig. Og det er derfor, jeg tror, at Nintendo ikke rigtig har haft en fast vinder her med dette show. Ingen store hits til jul. Heller ikke noget stort spil til jul."

"Det var da mærkeligt. Intet stort spil at sælge. Jeg forstår godt, at de ikke behøver at sælge Switch, fordi Switch allerede er den tredje mest indtjenende eller sælgende konsol nogensinde.
Men nej, det er derfor, jeg stadig tror, at Ubisoft vandt denne E3-periode, denne ikke-E3-periode, fordi jeg synes, de virkelig ramte plet med det, de ville. Her er deres spil. Her er deres spil, der er på vej. Vi vil vise jer mange af dem. Vi vil tease et par stykker ting, der kommer i 2025, men fokus er på nuet, nutiden, det, der snart kommer."

"Og de viste præcis, hvad vi gerne vil se i de spil. Så jeg tror, at Ubisoft stadig vinder med Xbox, sandsynligvis en tæt opfølgning, primært fordi mange af deres annonceringer var ret spændende. Du ved, Doom. Mig og Dav, vi elsker mixtape-spillet, tror jeg, det hed.
Ja, det er det. Det, der ligner en film, sådan som de præsenterede det i Gears. Så ja. Men nej, Ja, det er min opfattelse af det. Jeg synes, det var et middelmådigt show, hvis man kan sige det sådan."

"Jeg tror, det er forskelligt at opleve den i teatret og at opleve den hjemmefra. Så jeg tror Alex har en lidt anden mening om Xbox, som om Xbox er på toppen. For os ved jeg det ikke, du kan bekræfte eller afkræfte. For os tror jeg, at Ubisoft var noget helt særligt på grund af den måde, de arrangerede det på den gamle måde med et meget menneskeligt præg. Jeg ved ikke, Alex, om du følte dig som det. Selvfølgelig, Nintendo, følte vi alle det samme med hensyn til, hvordan det blev, du ved, streamet."

"For at tale om Nintendo først, så kan jeg virkelig godt lide denne showcase, for når man ser på summen af dens dele, er den meget bedre end mange andre ting. Nintendo har ikke rigtig noget at bevise. Som vi siger, er det solnedgangsæraen for Switch. Og alligevel lykkedes det dem at give en par bangere, ikke nødvendigvis til jul, men helt sikkert som Metroid er en banger, en ny Zelda-spil er en banger, et nyt Mario & Luigi er en banger for Nintendo. Så jeg vil sige, at de klarede sig ret godt, når man tænker på, at forventningerne var lave. Jeg tror, at det eneste, de ikke ramte, var den Silksong-annoncering, som folk beder til, men som de ikke får."

"Du får den fra Team Cherry. Du får den ikke på en tilfældig Nintendo Direct på dette tidspunkt. Og så, ja, jeg ville have sat Xbox øverst fra Summer Games-tingen fordi det var det mest spændende show, og det løb heller ikke over. Jeg er altid, jeg ved det ikke, I ved godt, at jeg er forudindtaget over for Summer Game Fest som koncept."

"Så jeg synes bare, det er oppustet, men det beviste det mere end de fleste år i år, synes jeg, med den kendsgerning, at der ikke var så mange spændende ting. Og alligevel lykkedes det at løbe ud i to timer, mens Xbox på den halve tid formåede at komme med dobbelt så mange spændende meddelelser.
Og Ubisoft var, tror jeg, hvad vi forventede. Jeg forestiller mig, at teatret gør oplevelsen meget anderledes, men for mig, der bare så det, tænkte jeg: Okay, ja, ja, okay, du ved, tak. Okay, jeg forstår. Ting, som vi også, jeg er ikke, jeg er ikke så vild med Ubisoft som jeg var engang. Så, du ved, jeg ved ikke, om, du ved, jeg ved ikke, hvor hypet jeg kan være for et mange af de meddelelser, der kommer ud, fordi du ved, hvad det vil være, medmindre det er også ud over godt og ondt. Der er ikke noget, der virkelig kan overraske dig, for det bliver det, hvis det ikke er det Assassin's Creed-spil, der udkommer nu, så bliver det Assassin's Creed spil, der udkommer om to år. Hvis det ikke er Far Cry nu, så er det Far Cry om om to år. Hvis det ikke er Star Wars Outlaws, er det et andet stort IP open world-spil, der kommer om to år."

"sandsynligvis vil ligne Assassin's Creed eller Far Cry, men med en lille smule flair.
Så jeg ved ikke, det er nok det, der gør mig til den mindst optimistiske af os alle. Men ja, jeg gik ind med en meget uoptimistisk stemning af denne Nintendo-showcase, fordi jeg ikke forventede noget, fordi det er det sidste år med Switch. De vil ikke rigtig gå ind i noget, der kommer til at udkomme på Switch, for de vil ikke tale om det."

"fordi de ikke har afsløret det endnu. Og alligevel lykkedes det dem at vise en masse spændende ting frem selv om 25 minutter af fremvisningen var lidt, du ved, sædvanlige genudgivelser. Men på samme tid kan man sige, at i det mindste, du ved, jeg vil sige, at det var det samme med Xbox og Ubisoft og Summer Game Fest. De havde alle dette problem med, at mindst 20 minutter af hvert show var sandsynligvis spildt. Og samtidig er mange af de spil, som vi siger er fyldstof eller er genudgivelser, fik også deres respektive annonceringer til de andre platforme. Så vi kan ikke sige, at dette bare er fyldstof til Switch. De blev bare fremhævet i Nintendo Direct, men mange af dem, såsom Marvel vs. Capcom eller Dragon Quest eller andre spil, udkommer også på andre platforme, og det er en god nyhed for dem, der spiller på pc eller konsol."

"I tilfældet med Hello Kitty kommer det kun til Switch og pc næste år.
Det er et konsoleksklusivt spil, som udkommer til PlayStation året efter. Tjek vores eksklusive interview fra Summer Game Fest, som vi gemte til i går. Men bortset fra det, kan alle disse annonceringer... De er også fyld til de andre platforme og til temmelig stort set alle. Så jeg tror, at alle kan være glade. Og faktisk ser Dragon Quest absolut fantastisk ud for mig. Jeg tror, det er det 2D HD-remake, jeg ser mest frem til, fordi jeg er en Dragon Quest-fyr, ikke en Final Fantasy-fyr. Og jeg elsker det visuelle. Jeg mener, jeg kan se den trailer igen og igen hele tiden. Se også Albertos preview af den, flot preview på Switch. Jeg synes, det så fantastisk ud. Så jeg ved det ikke, venner, hvis du vil tale lidt om Zelda specifikt og Mario og Luigi og Metroid for en kort stund eller... Fordi dette endte med at være en opsamling på hele sommerens begivenheder."

"ting. Ja, det giver mening. Ja, lad os snakke om det. Skal vi gøre det tematisk? Så vi starter med Zelda. Vi er ikke de første, der ankommer. Det er nemt for Rafa at høre ved siden af mig bagved kameraet. Vi taler om Zelda, Rafa. Ja, hovedpigen.
Ja, ja."

"Det er dig.
Helt sikkert. Ja. Jeg mener, der er et problem med, at Link's Awakening kører på stort set den samme motor, den samme grafik. Det havde nogle problemer med ydeevnen. Billedfrekvensen ville falde når den nærmede sig slutningen af skærmen for at indlæse det næste afsnit eller lignende. Og jeg tror en del af traileren her så ud på samme måde, som når man kæmper med at indlæse den næste flise."

"Så det får vi at se. Jeg tror, det bliver godt. Så jeg ved ikke, om det har været bekræftet. De lavede remakes til Ocarina og Majora, og også Link's Awakening, den moderne version. Jeg tror, det bliver det samme studie. Men igen, det, du sagde, er, hvad jeg elsker ved denne serie, nemlig at de eksperimenterer med en ny mekanik. Først og fremmest, bliver det her. Vi vil bygge et helt spil op omkring det. Og du kommer til at være kontrollere Zelda, hvilket der selvfølgelig var rygter om flere gange. Men det sidste rygte var meget, meget præcist, at hun ville være hovedpersonen i det næste spil. Og jeg tror, at den mekanik er meget, meget interessant. Der må være en grænse for det, for de objekter, man kan kopiere, og som du kan have med dig, ikke?
Ja, eller monstrene. Hvor mange monstre kan det være?
Hmm."

"Hmm.
Hmm.
Ja, vi kan gå videre til Metroid Prime 4. Jeg er en stor fan. Jeg er en stor fan. Jeg var en stor fan af oprindelige trilogi. Jeg spillede Metroid Prime Remastered sidste år på Switch. Det var Det minder mig om min GameCube- og Wii-tid, som gjorde mig til spiljournalist. Så det er virkelig rammer mig hårdt i patataen, som vi siger på spansk. Så jeg tror, at denne trailer, selv om den ser lidt generisk og lidt rå ud på nuværende tidspunkt, og så må vi se, hvordan den klarer sig, Jeg tror, at det, denne trailer ville vise, og for fans at sikre sig, at det er nøjagtig den samme formel. Så den viste meget tydeligt udforskning i første person, scanning i første person, førstepersons målrettede kamp og morph ball-puslespil. Jeg tror, at dette spil vil handler om banedesignet. Jeg ved, at der er noget historie i det. Det er en lille smule lilla og en lille smule lidt generisk sci-fi for mig, men sådan er Metroid trods alt. Og som vi ser nu, er smukke natur, smukke naturlige miljøer at udforske, en slags ældgammel civilisation, der har at gøre med, hvordan du får dine kræfter. Men når alt kommer til alt, handler det om niveauet design er interessant i 3D, og jeg tror, at det vil sælge spillet for mig eller ej."

"Og jeg har tillid til det team, de har opbygget med både Retro, som ikke længere er et studie, men de har hyret folk, meget talentfulde folk, som har udviklet vestlige sci-fi FPS'er. Og de er nu hos Retro i Austin i Texas. Så jeg stoler på dem og Nintendos retning med dette spil. Jeg tror, det ville være lidt uventet, hvis det ikke var lige så høj kvalitet som de sidescrollende spil fra MercurySteam, som blev virkelig vigtige og bedst sælgende Metroid-spil nogensinde, hvilket er vanvittigt. Så jeg kan virkelig ikke se det udkomme i 2025, med de få optagelser, vi har fået vist, men jeg ser frem til det. Jeg tror, det er min favorit spil nogensinde, ligesom Super Metroid og Metroid Prime. Jeg er vild med denne serie. Jeg elsker bare Samus. Jeg elsker bare at se på de rumpirater. Jeg glæder mig til at skyde dem i ansigtet, ligesom i morgen, men vi får se, hvornår det sker."

"Det ser ikke ud til at være en rigtig motor. Det ligner deres egen ting, og nogle gange er det godt, nogle gange er det dårligt. Det giver dem deres eget præg på det, men måske kan det være svært at præstere godt i nogle henseender.
Skibet. Det er et ordspil. Det er et ordspil, du ved, fordi det er en båd og en nylon. Det er en nylonbåd som de navigerer rundt i verden med. Så det er derfor, det hedder broderskib."

"Vi savner det ordspil på spansk. Det giver ingen mening. Det er ligesom conexión fraternal, som er som broderforbindelse, hvilket er okay, men jeg elsker ordspillet på engelsk og tegneseriestilen. Hvad synes du om det? Er du overhovedet til Mario RPG'er?
Ja, ja. Hvilket spillede du? Fra aviserne?
Okay. Så ikke det seneste hovedspil, men genindspilningen af GameCube-spillet. Jeg tror, det er nok det bedste, men det er så godt skrevet. Disse handler lidt mere om platformspil, som I kan se. Så det giver mening. Det er et platforms-rollespil, hvis I forstår, hvad jeg mener. Det er til eventyr og minispil, som du ser her, og jeg elsker, at de har valgt en fuldstændig anderledes visuel stil. Det ligner mere tegneserier eller Disney, hvis du spørger mig, og det er både... Ja, ja, ja, ja. Animationen er vanvittig. Animationen er virkelig, virkelig god, og den er både adskilt fra Mario RPG, klassisk CGI, 3D-stil, og fra Paper Mario, papir redning af den slags. Så det var en overraskelse."

"Jeg er ikke helt sikker på, hvordan Nintendo vil gribe anden halvdel af 2024 an, men nu har vi fået et nyt Zelda, vi har fået et nyt Mario Party, og vi har fået et nyt Mario og Luigi.
titel på vej, som alle ser lovende ud. Jeg mener, ja, selvfølgelig, Mario Party har en masse tilbagevendende minispil, men det er lidt ligesom Mario Party."

"Det kommer til at sælge millioner.
Ja, jeg vil købe millioner.
Ja, det er ligegyldigt, hvad der er i spillet, så længe det er sjovt. Det er sådan, jeg tænker, den måde, jeg ser på Mario Party. Så ja, vi har meget at se frem til, og jeg er spændt på at se meget af det. Og så har vi selvfølgelig 2025, vi har et par ting at se frem til. Dragon Quest er også næste år, ikke sandt, Dav?
Nej, Dragon Quest er i år, men så laver de også en ny udgave af de andre."

"Dragon Quest er... Jeg mener, wow, se lige der. Vi har ikke lavet en trailer til den. Det er noget andet, mand.
Jeg ville elske at forestille mig det. Det ser virkelig godt ud.
Men 2025, du ved, jeg mener, det er ret klart for mig, at de redder det nye spil af de fyre, der laver de vigtigste 3D Mario-spil. EAD Tokyo er enten... Åh, vi fik det klar, men vi inkluderede ikke det i... Ja, okay. Det kan være det nye 3D Mario, eller som rygtet siger, kan det være det nye Donkey Kong."

"spil, fordi dette skulle være Donkey Kongs år med temaparken osv. Men hvad så?
du ved, vi har lige fået en remaster af remasteren af Donkey Kong Country Returns, og det kommer ud i januar i hvert fald. Det er et fantastisk platformspil, og det var den første fremvisning af Retro Studios i det show, hvilket gjorde os begejstrede af de forkerte grunde, men så kom Metroid Prime 4 ud."

"Men ja, som du siger, er det andenrangsspil, indtil vi får de store til den nye konsol.
Så som en sidste ting, det sidste spørgsmål nu, hvornår tror vi, at vi får den rigtige efterfølger, som vi stadig håber kommer til at hedde Super Nintendo Switch, Tror jeg?
Jeg mener, vi får Zelda i september med et nyt, og vi har ikke nævnt dette, med et nyt model til Nintendo Switch Lite. Det vil få Switch til at overgå PS2."

"live-to-date salg stort set overalt.
Det er svært. Jeg tror, de er nødt til at sige noget, før de naturlige år slutter. Jeg tror, de har sætte et navn på, eller bare vise en t-shirt til dem, ligesom det skete med Switch.
Fuld afsløring, hands-on afsløring i januar, februar, jeg tror, det skal være sådan, hvis konsollen udkommer, ligesom Switch, i løbet af de første to år."

"Hvis konsollen udkommer, ligesom Switch, i første kvartal.
Men det forpligtede de sig ikke til. De forpligter sig til at vise konsollen før april, ikke til at frigive den. Så måske ser vi på det lidt udskudte vindue for det, og så behøver de ikke at være sådan her, og de kan vente til januar med at vise det."

"Så jeg håber, at den bliver vist i 4. kvartal i år, 2024. Det er mit håb, at de har skubbet det hele. Men jeg vil sige, at Zelda er den sidste store udgivelse, så måske alligevel efter Zelda, efter Zelda og lyset, og det gyldne lys, Hyrule noget-udgaven. Det er meget svært, sådan som tiderne er nu, med industrien og med timingen. Det er meget svært."

"Vi bliver nødt til at følge med, for Nintendo har holdt os på tæerne med hensyn til hvordan de vil afsløre denne Nintendo Switch-efterfølger i lang tid. Vi troede, at det var ville blive afsløret tilbage i marts, vi troede endda, at den ville blive udgivet relativt tidligt.
i løbet af året, men så blev det ændret, og nu er vi ikke sikre på, hvornår vi får den overhovedet. Så hold øje med det. Men nej, når vi ved mere om det, skal vi nok holde jer opdateret."

"opdateret. Ellers er vi tilbage i næste uge med vores 18. afsnit af Gaming Gossip. Jeg ved det ikke hvad vi kommer til at tale om, for vi er langt forbi event-sæsonen på dette tidspunkt, så hold øje med noget. Det er tiden for efterslæbsepisoden?
Meget anderledes."

"Jeg mener, det giver mening med sommeren at tale om efterslæb.
Uanset hvad, hvis vi taler om efterslæb, så ved jeg det ikke, men uanset hvad, må du bare stille ind på næste uges episode for alt det. Men ellers, Dav, Alex, som altid en fornøjelse, og vi ses i næste afsnit af Gaming Gossip."

"En fornøjelse, gutter."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere