Dansk
Gamereactor
Videos
Lollipop Chainsaw RePOP
HQ

GRTV News - Lollipop Motorsav: RePOP har en udgivelsesdato

Remasteren af Lollipop Chainsaw lander den 25. september.

Audio transcriptions

"Hej, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagens seneste og største inden for gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad du end kan lide, ja, hvad du end elsker, vi har det altid her til dig på GRTV News og i det bredere GameReactor-netværk som helhed. Så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusive indhold, som vi stadig har meget af på grund af Summer Game Fest, vil der være noget ting at løfte, der vil være nogle spændende ting, som vi stadig har på vej til dig i de næste uger, selv om hovedstrømmene siden er sket. Men ja, hold øje med på din lokale GameReactor, for vi har stadig alle de gode ting i vente. Men uden videre tager dagens nyhed os med til et spil, du måske kan huske, du måske husker, der hedder Lollipop Chainsaw. Lollipop Chainsaw Repop er en remaster af det, og det har sin første trailer, som jeg vil afspille i baggrunden her, mens vi ser Albertos stykke. Der er nogle ting, der har ændret sig en hel del, nemlig at der kommer til at være nogle ændringer til volden, og den bliver lidt mere farverig i sine effekter end den originale så vi kommer til at se nogle opdaterede billeder, som vi har set før i skærmbilleder, men det er interessant, at volden er blevet nedtonet. Men bare rolig, hvis du leder efter gore i dette zombie-motorsavspil, for du vil også kunne tænde for den originale gore-tilstand, så der er dybest set ikke noget, der er ændret permanent, det er bare denne nye tilstand hvor spillet vil blive spillet normalt med lidt mindre vold og gore, tror jeg. Det kan have noget at gøre med at få klassificeringen ned, men det ved man aldrig. Som vi kan se Juliet stadig i sit klassiske cheerleader-outfit, så du behøver ikke at bekymre dig om censuren."

"eller hvad der nu er imod at afbilde kvinder i spil nu om dage. Under alle omstændigheder, som du kan se, er det et ret spændende spil. Vi har også fået udgivelsesdatoen for det, det er den 25.
september på PC, Switch, Xbox og Playstation. Så i denne du ved, undskyld jeg så lige traileren selv, fordi jeg endnu ikke har set det, jeg tænkte bare, at jeg ville have den kørende i baggrunden."

"Så vi ser her, at zombierne er tilbage, hele gymnasiet er blevet overtaget af de udøde, og vi kan også se nogle ret seje bosser i dette, nogle goth-inspirerede væsner og mennesker og den slags, zombiernes elite, de mørke leverandører og portene af helvede er åbne. Jeg vidste ikke, at noget af dette skete, det er et af de vilde spil."

"du ved. Jeg tror, den oprindeligt blev skrevet af James Gunn, og man kan se, at den stadig er Suda51's skøre og vilde stil. Og ja, jeg tror, at mange mennesker har været lidt bekymrede for, hvordan spillet vil blive opfattet i dag, fordi det var meget af sin tid, men jeg synes stadig, det har den der charme, det har den der slags klassiske Suda51-underlighed i sig, men det er også et spil, som mange mennesker virkelig virkelig godt kan lide, det er lidt af en kultklassiker, og at se det komme tilbage får forhåbentlig meget mere kærlighed. Men lad mig under alle omstændigheder vide, om du skal spille Lollipop Chainsaw når det lanceres i slutningen af september? Er du på en måde med i spillet, er du ikke rigtig med?
overbevist af det faktum, at det vil droppe gore, eller hvad? Lad mig vide alt det og mere, så ses vi i næste uge til flere GRTV-nyheder, bye bye."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere