Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Arlo Essential 2K (Quick Look) - en billigere måde at integrere hjemmeovervågning på

Arlos nye essentielle kit vil ikke sprænge banken, men det giver stadig kvalitetsmåder at undersøge dit hjem på.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et hurtigt kig på Gamereactor.
Vi kan generelt godt lide Arlo-ting.
Det ser ud til at være en slags go-to for en masse hjemmeovervågningsudstyr og med god grund for selvom nogle af deres kameraer kan anses for at være for dyre, har de udviklet et app-økosystem, der fungerer rigtig, rigtig godt, og som har en virkelig problemfri integration med ting som Amazon SmartThings, Amazon Alexa, Google Home og IFTTT."

"Så der er virkelig bred funktionalitet, som jeg vil hævde er virkelig nem at sætte op og bruge, især hvis du er nybegynder.
Måske kun overgået af Google, men Arlo er bestemt kongen af afgrøden lige i denne særlige respekt."

"Så det, de har forsøgt at gøre her, er at give os et billigere alternativ til de professionelle og ultras derude, som vil koste dig hundreder og atter hundreder og atter hundreder euro for et ordentligt sæt.
Nu kan du købe det her."

"Dette kaldes Essential 2K Camera Kit, og dette særlige sæt koster vist €230 men du får monteringshardware til to kameraer med opladere for den pris.
Så det betyder i bund og grund, at du kan få dit hjem overvåget fra to forskellige vinkler, så du kan bruge en indendørs og en udendørs."

"Der er virkelig ingen grundlæggende begrænsninger her, og igen er den meget problemfri i sin opsætning og den er meget nem at oplade, og det er generelt bare et meget vellavet stykke udstyr.
Jeg deltog i pressemødet om dette, som er online, og det var faktisk rart at høre nogle af designfilosofierne om, hvorfor designet er, som det er."

"Men det er virkelig en cool virksomhed, som virkelig prøver at give forbrugeren værdi og valgmuligheder, og det er, hvad Essential-serien til dels er beregnet til at opnå.
Så som navnet antyder, er det et 2K-billede, så det burde være meget bedre end nogle af de andet Essential-udstyr, som vi tidligere har fået fra Arlo, og som på en måde måtte nøjes med for 1080p-området."

"Den tilbyder også total integration i det eksisterende Arlo-økosystem.
Det betyder, at der ikke er nogen væsentlig forskel på at bruge kameraet i app-økosystemet når du vil undersøge dit hjem, og du vil sætte det op på en helt bestemt måde.
Der er også mange af de funktioner, som vi ville betragte som grundlæggende i Arlo."

"Så det betyder tovejshøjttalere, indbrudsalarm, bevægelsesspotlight, vægbeslag, USB-opladning kabel, som vi er vant til, og denne gang, som jeg synes er virkelig cool, har den et lidt bredere synsfelt, så det er 130 grader.
Det er på grænsen til ultrabredt, hvilket betyder, at du bare kan fange mere inden for rammen af optagelsen, hvilket er meget vigtigt, når man vil opleve og se på hver eneste detalje, især hvis det virkelig gælder, har du brug for disse optagelser af en meget specifik grund."

"Nogen er brudt ind i dit hjem eller noget i den stil.
Det er virkelig fedt at have en bredere FOV.
Så igen for dette sæt med to til 230 euro er det nu meget billigere og lettere at komme i gang Arlo-økosystemet, hvilket jeg synes er den fede del."

"Vi gennemgår disse i deres helhed sammen med den nye 2K Essential-dørklokke og giver dig det på dit valgte gamer-domæne.
Mange tak, fordi du så med."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere