Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Sennheiser HS 620S (Quick Look) - Kraftfuld lyd til kraftfuldt udstyr

Hvis du virkelig ønsker at forbedre dit lydspil, kan Sennheisers nye referenceheadset give din lytning et hak op, hvis du har udstyret til at bakke det op.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til et nyt Gamereactor Quick Look. Det er faktisk ret sjældent nu at vi modtager nyt referenceudstyr fra Sennheiser. Der har været lidt frem og tilbage over hvordan de skal fortsætte med de kvalitetsprodukter, som de uden tvivl har lavet i årtier."

"Så vi blev virkelig glade, da de lå i vores indbakke og dumpede en besked, hvor de dybest set spurgte os om at tage et kig på den helt nye HD620S, som egentlig er et helt nyt par lukkede hi-fi-hovedtelefoner, som i bund og grund skulle gøre dem gode til både streaming og gaming, især hvis du har lydudstyret til at give dem ordentlig strøm. Men hvad Jeg mener naturligvis, at disse er lavet som referencehovedtelefoner med en kablet forbindelse. Nu skal du ikke være bange for det store stik her, der er også en mindre version lige her, hvilket betyder, at de passer i standard jack-in-porte. Men dette er naturligvis lavet til at blive sat i en DAC af en slags, en ekstern DAC, som giver den den rette strøm, den har brug for til at spille ved den lydstyrke, som du finder behagelig og glædelig, men også simpelthen fordi de er lavet til at fungere på denne særlige måde. Men hvis du gør det, så bør du, givet Sennheisers arv inden for netop dette område, få en ret fantastisk lydoplevelse, som først og fremmest, hvis man skal tro folkene, eksperterne fra Sennheiser, ja så burde det være afbalanceret, først og fremmest. Indeni her finder vi 42 mm drivere, der er lavet i Tullamore Island, som er kombineret med en aluminiumsstemmespole. Med denne type højttalere ting er det ikke nok at sige, hvad driverens millimeterstørrelse er, man skal virkelig nødt til at høre dem selv, varme dem op og finde ud af, hvordan den præcise lyd er."

"scenen grundlæggende er designet. Så vi giver det hele en omgang, når denne video er færdig.
så vi kan give dig mere viden om, hvordan det faktisk lyder.
Så det, Sennheiser sigter efter, er denne luftige signatur, som er velartikuleret og igen det er afbalancerede mellemtoner, det er et bredt og dybt lydbillede, som i bund og grund ikke bør hverken være for basagtig eller dæmpet eller burde være det, du har sikkert hørt det før, når stemmer eller særligt detaljerede lydbilleder bliver meget tynde og adskilles for meget som også sker i virkelig avancerede Bluetooth-hovedtelefoner. Det burde ikke ske. I forhold til komfort har den ikke meget eftergivenhed, og den er ikke særlig fleksibel. Det er meningen, at sidde på en helt bestemt måde. Heldigvis er der både på kopperne og på undersiden af bøjlen her har du dette metalforstærkede hovedbånd og hus, som har en masse skum på sig."

"Det føles ret svampet, hvilket betyder, at det sandsynligvis ikke vil skabe den trykforøgende effekt.
på toppen af hovedet, hvis du bruger dem for meget, men det er virkelig svært at sige.
på dette tidspunkt. Men glem ikke noget, der føles, jeg tror ikke, du skal forvente noget, der føles luftigt. Det er meningen, at det skal skabe en lukket fornemmelse og ikke nødvendigvis gå tå til tå med noget som Bose Quiet Comfort eller Sony WF-S, fordi de er beregnet til at at være strækbare og fleksible nok til at få det til at føles, som om de bevæger sig med dig. Dette er beregnet til at blive nydt stationært det meste af tiden, og derfor har den en mere stationær konstruktion."

"Den har et aftageligt kabel med den lille låseskrue, som jeg sagde, samt en valgfri afbalanceret kabel, som vil være tilgængeligt senere på året. Den er ikke billig, omkring 350 euro, men det er meget på niveau med, hvad du kan forvente fra Sennheiser med denne slags af mere seriøse produkter. Så vi ser meget frem til at få dette i hænderne Kim, som er meget mere erfaren end jeg på dette område. Så jeg ser frem til frem til at høre, hvad han har at sige. Mange tak, fordi I ser med."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere