Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Corsair One i500 (Quick Look) - En funktionel high-end pc, der bare virker

Hvis du ønsker at komme ind i pc-spil, men ikke ønsker faff at bygge din egen rig, Corsair har du dækket.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Markedet for pc-spil vokser hurtigt og ser ud til at optage en konstant voksende del af den samlede omsætning i virksomheden. Så du vil måske gerne have en pc, men du vil have noget meget specifikt. Du vil ikke bygge den selv, og du vil have noget, der er utroligt godt lavet med garanti for, at det vil holde sig godt, at det vil kunne lide holde sig godt i en årrække, og du behøver ikke åbne den for at pille eller noget i den stil."

"Den kommer funktionel lige ud af æsken, klar til at sende og klar til at spille.
Hvis det er dig, og jeg tror faktisk, at det er mange mennesker, især dem, der der er på vej væk fra konsollerne og er ved at åbne deres sind for en fremtid med pc-spil.
Der er noget som dette, som naturligvis er Corsair One, men du ville ikke vide det, for sidst vi kiggede på en Corsair One, havde den en markant større mere cylindrisk, mindre, vil jeg nok sige, men også grimmere. Den sidste Corsair One var bare et matsort, pladsbesparende tower i en virkelig lille mikro-ITX-størrelse og siden da er den vokset en smule, men jeg synes også, at den er blevet mere smagfuld æstetisk, hvilket betyder, at den passer bedre ind i enhver form for opsætning. Jeg synes især kan lide dette træ, som vi vender tilbage til, men hvis vi går tilbage til den originale Corsair One, er den kommet en lang vej gennem årene og er stadig, selvom den er dyr, en af de bedste pre-builds, du kan få inden for pc-spil. Denne her er dyr, virkelig dyr."

"Jeg tror, at netop denne model, i500, koster 5.500 euro. Alle kan selvfølgelig gå til pc-parken større hjemmeside og få de samme specifikationer og spare en hel masse penge, men på den måde er du til at bygge det selv, crashteste det og i bund og grund tror jeg, at man tager ansvar for dens ydeevne, mens Corsair ligesom laver dette, skaber dette, tuner dette, så det er klar til brug, og for de 5.500 euro får man virkelig meget for pengene. Så dette særlige version har en core i9 14900k, 16 gigabyte DDR5-hukommelse, en 2 terabyte NVMe SSD og de fleste kritisk for mange mennesker en RTX 4090, som de har været i stand til at få plads til i et ret lille chassis Jeg vil sige, at det skal de have ros for. Herinde er det ikke kun specifikationerne, du betaler for Du har et B760-bundkort, der bruger brugerdefineret væskekøling til GPU'en og CPU'en. Du kan også stadig åbne det og opgradere hukommelse og lagerplads. Der er en række forskellige I.O. især her på bagsiden, hvilket jeg faktisk synes er ret godt. En hel masse USB type A'er, som du sikkert ikke får brug for sammen med displayporten og HDMI til tre displayporte, hvilket faktisk er meget meget flot, og så er der dette træ på forsiden, og forresten, før den falder helt ud af I.O. samtale tror jeg, at der er ét USB type C-stik på hele kabinettet. Det er ikke godt nok. Det er ikke godt nok. Vi kan ofre nogle af disse USB-type A'er for C'er."

"i løbet af kort tid. Dette er nok mere for bundkortproducenterne derude, fordi disse bruger vist et standard-bundkort, men vi er klar til den fremtid. Nu træet foran her. Jeg tror, at kombinationen af dette særlige træ, som i øvrigt kommer i både lyse og mørke varianter, er en utrolig smagfuld løsning. Jeg elsker, når vi introducerer mere naturlige materialer i den slags ting. Jeg hader det matsorte sidepanel af glas på pc'er."

"Jeg tror, at vi kan gøre det bedre med ting, som vi bruger så meget tid på, at de dybest set kanaliserer over og finjustere. Jeg vil bare gerne have, at det også er behageligt at se på, og jeg synes ikke, det er for meget.
at bede om. Så det her kommer meget tættere på, end jeg tror, mange andre ting gør, så det er dejligt.
Nettet her på siden er både åndbart, og det skjuler også komponenterne indeni."

"så det er en rigtig god mellemting, og jeg kan faktisk også godt lide disse bånd heroppe, som tydeligvis er til luftgennemstrømning, men de ser også rigtig godt ud i netop denne mønster. Alt i alt en rigtig flot og ikke alt for tung maskine. Jeg bør sige, at hvis de 5.500 euro er virkelig afskrækkende og skræmmende, er der overkommelige muligheder, som du ved stadig har det samme grundlæggende chassis, men med en mere overkommelig komponentliste. Så vi vil være helt gennemgå denne særlige model lige her og køre den igennem for at se, om der er nogen termiske eller om der er lyd- eller støjproblemer, hvilket ville være den største bekymring i betragtning af det faktum, at kabinettet er så lille, og vi har snart en fuld anmeldelse klar til dig."

"Mange tak, fordi I så med. Vi ses i den næste."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere