Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Sage Infizz Fusion (Quick Look) - En farlig Sodastream-konkurrent

Sage har gjort det igen med en anden veldesignet maskine til fremstilling af drikkevarer. I stedet for kaffe ser denne nye maskine ud til at intensivere dit sodavands-game.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu et Gamereactor Quick Look.
Du husker måske, at vi for ikke så længe siden tog et kig på en af de helt nye, den nye Sage Barista Touch Impress fra Sage, deres kaffemaskine, som egentlig er en espressomaskine, og vi var meget, meget imponerede."

"Jeg var meget, meget imponeret.
Vi gav den et solidt 10 ud af 10, og det har vi gjort to gange i træk for Sage's kaffe producenter, fordi, ja, der er simpelthen ingen anden måde at sige det på, end at det er en mesterværk."

"Og det er ikke bare et teknologisk, ligesom tigerens spring fremad, men det kombinerer den nye verdens i en gammel verden, hvor der stadig er fokus på iboende taktilitet og den generelle følelse af at lave noget særligt med sine hænder og samtidig få teknologien til at hjælpe dig med at gøre netop det og gøre det godt."

"Sage er et brand, som vi, ud over kaffemaskinerne, ikke rigtig har arbejdet med.
meget med, men det ændrer sig i dag, fordi de har sendt os dette, som er til mange af jer der kender til den slags, er en slags SodaStream, men jeg tror, at der er et par vigtige forskelle, som gør, at den adskiller sig mere fra en SodaStream."

"For det første er den pænere.
Jeg synes, Sage excellerer i smukt, industrielt nordisk design, og dette armatur i rustfrit stål her ser ud, som om det næsten er fræset ud af nogle få forskellige stykker.
Den er ret let, meget lettere end den ser ud, men jeg synes bare, den oser af kvalitet og funktionalitet, så jeg ville ikke være ked af at have den i mit hjem, og jeg synes, at den står for for mange andre mennesker også."

"Som med mange af den slags ting sætter man en CO2-beholder i her i bunden.
og så bruger man denne flaske her, som er en literflaske, til at tilføre eller infusere den drik, du vil sætte kulsyre på.
Det er den generelle opfattelse, den generelle kerne i det."

"Nu sker tryksætningen i denne innovative hætte lige her, som meget nemt kan skrues på af eller på, men hovedpointen er, at tryksætningen er meget stærk, og det sker øjeblikkeligt.
Det er ikke en handling, der kræver en helhed, som når man skruer en skrue dybt ind."

"Det er en handling, der løsner den ting, og denne lille røde ventil lige her vil hjælpe dig med at tage trykket af flasken, når du har givet din drik kulsyre.
Nu har jeg ikke gjort det så meget, så jeg er ikke sikker på, at det kommer til at gå godt, men hovedpointen er, at der er to ting at gøre for at gøre flasken klar til kulsyre, hvilket er hovedsagelig denne lille ting her, som ligesom trækker den på plads, og så selvfølgelig fastgøre den inden for denne lille ramme her."

"Så når du løsner den for at gå den anden vej, trækker du udad, og så kan du løsne den som sådan.
Det er, Sage er, de er troldmænd med hensyn til at introducere taktile dimensioner, fordi man bør ikke, ligesom det nok ikke er nødvendigt at have disse to handlinger, men det er utroligt tilfredsstillende som resultat."

"Den anden ting, som jeg synes er ret cool, er, at man får både en tragt og en si.
så der er dobbelt effekt.
Hovedpointen er, at når du ikke bruger tryklufthætten, kan du indsætte dem sådan her."

"Hvorfor ville du gøre det?
Det er, fordi Sage faktisk gør et ret stort nummer ud af at give andre drikkevarer kulsyre end bare vandbaserede drikke, som f.eks. at lave sin egen sodavand.
Du kan lave mousserende vin af vin med kulsyre, hvis det er det, du vil."

"Man kan sætte kulsyre på te, og denne sigte er til at sile f.eks. frugtkød ud, hvis man vil have kulsyreholdig juice.
De insisterer på, at man gør det, og når man har gjort det, er der et lille begreb til højre for hanen.
her betyder grundlæggende, at du kan vælge, hvor meget kulsyre du vil have."

"Det er ikke en helt færdig ting, hvor du dybest set vælger et program, der passer til alle typer af drikkevarer.
Du trykker på den for at få kulsyre, og du kan give den så mange pust, som du vil.
Nu søgte jeg på nettet, og jeg havde en bestemt pris i tankerne, men da jeg fandt ud af, at det er 160-170 dollars, tænkte jeg, at det var helt fantastisk i forhold til, hvad man får."

"Så vi kan ikke vente med at prøve det af i en fuld skriftlig anmeldelse, og det vil vi gøre.
det meget snart.
Så for en anmeldelse af Sage InFizz Fusion, hold øje med Game Ractor og for andre Sage-baserede anmeldelser og videoer, ja, dem er der også allerede på hjemmesiden."

"Mange tak, fordi du så med.
Vi ses."

Hardware

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere