Dansk
Gamereactor
Videos
The Boys
HQ

GRTV News - The Boys Sæson 5 bliver slutningen

The Boys nærmer sig slutningen. Sæson 5 bliver sidste gang vi ser Homelander og Butcher.

Audio transcriptions

"Hej vidunderlige mennesker, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som altid dækker eftermiddagens nyeste og bedste inden for gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad som helst du kan lide, uanset hvad du elsker, har vi det altid her til dig GRTV News og i den bredere Gamereactor Network som helhed, så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, spil previews, eksklusive interviews, eksklusivt indhold og meget mere, så har vi masser af det."

"over nu. Dav og Ben har arbejdet røven ud af bukserne på Summer Game Fest, så vi har masser af interviews, som du kan grave dig igennem fra de største spil og de mindste spil også, så ja, tjek det ud, uanset hvor du får din Gamereactor fra, for vi har også masser af uddrag af nyheder, så du ikke behøver at se det hele, hvis du ikke nødvendigvis er interesseret i det. Men under alle omstændigheder vil vi dykke ned i noget der ikke er Summer Game Fest-relateret i dag, for jeg vil være ærlig, jeg har dækket alt Summer Game Fest i et stykke tid, så jeg er lidt glad for, at det er overstået, nu hvor vi har haft alle de store streams og den slags, men jeg er spændt på Telly, der kommer i denne måned. Vi har The Bear, vi har The Boys, vi har House of the Dragon. Dragens hus sæson 2 anmeldelse af de første to afsnit er forresten oppe nu fra gamereactor.com, .eu snarere, .com, Det har vi ikke. The Boys sæson 5 bliver slutningen. Hvis du nu husker, at et par uger siden, jeg har måske endda lavet et GRTV-nyhedsindslag om det, rapporterede vi, at grundlæggende det så ud til, at Eric Kripke, som er showrunner på The Boys, ikke var sikker på, om det ville blive slutte med 5 sæsoner, fordi han også var showrunner for Supernatural, og den kørte i 15 sæsoner. Men nu har han talt med Variety og sagt, at jeg faktisk altid har sagt, at at planen var 5 sæsoner, men Amazon ville bare ikke lade mig sige det."

"Så sæson 5, som allerede er blevet godkendt og givet grønt lys til Amazon af måde, bliver vores sidste sæson af Homelander og Butcher-historien. Den kommer til at deres historie, den vil give dem en slags afrunding, det vil være den sidste sæson af The Boys, som vi kender den, hvilket efter min mening er det bedst mulige, vi nogensinde kunne høre. For The Boys er ikke en tv-serie, der er beregnet til at fortsætte. Universet kan selvfølgelig fortsætte. Bliv ved med at sætte ting i gang i den historie, det er et meget interessant univers."

"Det tv-show, vi har lige nu på Amazon Prime Video, er i høj grad beregnet til at opfylde sin ende. Det ville være som om House of the Dragon, bare for at nævne en anden tv-serie, som vi tænker på...
sagde, at vi faktisk vil fortsætte efter sæson 5, og at vi bare vil at blive ved med at trække borgerkrigen tilbage i sidste øjeblik, så det aldrig rigtig kildrer over, man får bare hele tiden mere snak og snak og snak. Så ja, sæson 5 forventes at blive optaget i slutningen af dette år og frem til midten af 2025, så forvent ikke at det lige med det samme. Men vi får den, det ved vi godt, og det bliver en smuk sidste stempel på The Boys, tror jeg. Der kommer flere spin-offs, der er Gen V, det er planlagt."

"for et par sæsoner mere, tror jeg, og så er der også ting efter det, som de er vil planlægge og gøre. Så ja, The Boys som en IP forsvinder ikke, men serien vil have en ende, hvilket jeg synes er det bedste fra begge verdener. Men lad mig vide, hvad du synes, Er du ked af, at The Boys slutter næste sæson? Hvad tror du, der kommer til at ske i slutningen af The Boys? Og vi ses i morgen til flere GRTV-nyheder. Farvel, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere