Dansk
Gamereactor
Videos
Hollow Knight
HQ

GRTV News - Hollow Knight er tilgængelig gratis i en uge på Nintendo Switch Online

Er dette et andet tegn for Hollow Knight: Silksong?

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til en GRTV News. Jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagens nyeste og bedste, når det kommer til gaming og teknologi, underholdning, alt hvad du kan lide, alt hvad du elsker her på GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk som helhed. Så hvis du kan lide spilanmeldelser, spil previews, eksklusivt indhold, interviews, så vil vi have en masse af det på SGF sæson. Sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra. Men uden videre, skal vi i gang med nogle spekulationer i dag. Du ved, at jeg elsker en god rygte, og det springer fra, at Hollow Knight er tilgængeligt for en uges prøveperiode på Nintendo Switch Online. Så hvis du er en Nintendo Switch Online abonnent, og du ikke har prøvet dette Metroidvania, så giv det en chance. Det er et af de bedste ifølge folk, der har spillet det. Jeg har ikke spillet det, og alligevel er det rigtige nyhed her er tydeligvis ikke, at det skal på prøve i en uge, fordi du spilforsøg sker hele tiden, og i stedet er det meget mere nyhedsværdigt, at at dette vil få folk til at lede efter Silksong som gale igen."

"Alt, hvad der er Hollow Knight-relateret, alt, hvad Team Cherry gør nu, ses som et hint i retning af en Silksong-afsløring. Det var meningen, at vi skulle se spillet sidste år på et tidspunkt, og så blev det skubbet til 2024 på et tidspunkt. Så folk har ret.
i deres forventninger om, at der snart kommer nogle nyheder, og mange mennesker er håber, at Nintendo i næste uge vil bekræfte en Nintendo Direct, og så vil det kan det sætte gang i en ny bølge, så folk bliver skuffede."

"Dette er noget, der dukker op lige så ofte på dette tidspunkt som anmodninger om en Bloodborne remake, selvom det er meget mere velbegrundet. Som jeg siger, har vi alene i år set Xbox Store-side dukke op, vi har set, ja, vi ved, at der burde være noget kommer snart i form af en afsløring eller en annoncering eller noget lignende. Så ja Jeg ville forvente, jeg ville sige, at du ikke skal springe ud i det med nogen forventninger, men det er ikke unfair for dig at sige, at det er 2024 nu, du afslørede dette spil for mange år siden, vi så sidst noget fra dette spil i 2022 ved en Xbox-præsentation, så det ville være rart at se noget snart, men det er, hvad Team Cherry har at byde på på når alt kommer til alt. Jeg ved ikke, hvorfor folk altid siger, at dette er bliver en Nintendo-afsløring, når man tænker på, at sidste gang vi så noget fra Silksong, var fra Xbox. Nu vil Silksong naturligvis ikke være eksklusivt for Xbox på nogen måde, men bare fordi, du ved, jeg troede mønster måske ville gentage sig, men folk forventer åbenbart altid at det er Nintendo, der kommer med nyheden om Silksongs udgivelsesdato eller giver os en opdatering om det. Men ja, Silksong er en af de ting, der kommer til at dominerende emner, jeg synes bare altid, det er sjovt at rapportere om nyheder som denne, fordi nyhederne er egentlig bare, ja, hvis du vil prøve Hollow Knight for første gang gang, så giv det en chance, og at folk virkelig pisker sig selv op til en over ingenting. Men det er det, gamere gør bedst, synes jeg, og det er det sæson for det, du ved, Summer Games Fest i morgen, vi kommer til at se en masse afsløringer, selv om Jeff Keighley af en eller anden grund har forsøgt at dræbe hypen om sit eget show ved at sige, at det ikke bliver lige så hype som sidste år."

"Sidste år var ikke engang så godt efter min mening, så ja, jeg tror, vi bare må vente og se. Hvad ser du mest frem til? Tror du, vi kommer til at til at se en Silksong-afsløring denne weekend? Lad mig vide, hvad du ellers tror, der kan være afsløret i weekenden, så ses vi i morgen til en GRTV News. Farvel, farvel."

"du"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere