Dansk
Gamereactor
Videos
Peaky Blinders
HQ

GRTV News - Filmen Peaky Blinders kommer til Netflix

Streameren skal producere filmen, som rygtes at filme til efteråret.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News.
I dag vil jeg tale om noget, som jeg synes er meget spændende, især for en, der har fulgt dette show lige siden starten, og det er Peaky Blinders."

"Nu ved vi, at det er slut med det jordbaserede tv-serieformat.
Der kommer ikke flere serier eller flere sæsoner af Peaky Blinders, men der kommer et sidste stykke indhold, skal vi sige, som vil afslutte denne historie, og det bliver en film."

"Nu har vi vidst, at den er på vej i et stykke tid.
Skaberen af serien, forfatteren af serien, Stephen Knight, har været meget tydelig omkring at blive i det og holde os opdateret om manuskriptet og hvad ved jeg, og det er på det seneste blevet afsluttet med forskellige optrædener i løbet af de sidste par måneder."

"fra Stephen Knight, hvor han har talt om manuskriptets tilstand og det faktum, at de skal filme til efteråret, og den kommer ud på BBC.
og den vil blive vist i forskellige andre sammenhænge, og Cillian Murphy kommer tilbage."

"Nu har vi fået endnu en bekræftelse, og det ser ud til at være en ret spændende en af slagsen, og det viser også, hvor populær denne dramaserie er blevet.
Så lad os tage et kig.
Så ja, Netflix bekræfter Peaky Blinders film med Cillian Murphy, men hvornår får den premiere på streamingtjenesten?
Stephen Knight har gentaget, at der vil komme en Peaky Blinders-film så mange gange gennem årene at det næsten er begyndt at lyde som ønsketænkning."

"Heldigvis virker det langt mere virkeligt nu.
Netflix bekræfter, at streaminggiganten laver en Peaky Blinders-film og at Cillian Murphy vender tilbage som Thomas Shelby.
Han er ikke den eneste fra den oprindelige besætning, der vender tilbage, da vi også får at vide, at Stephen Knight har skrevet manuskriptet, og at Tom Harper skal instruere."

"Det betyder forhåbentlig, at optagelserne starter som planlagt i september, hvilket åbner døren for en premiere i slutningen af 2025 eller 2026.
Så ja, Netflix har officielt annonceret, at dette kommer til at ske, at det kommer til at ske, at vi kan forvente, at der kommer en Peaky Blinders film på et tidspunkt i fremtiden."

"Igen har de faktisk ikke sagt nogen udgivelsesdato, men Stephen Knight har flere gange gentaget, at skyderiet.., at produktionen af denne film vil begynde til efteråret.
Og igen, fordi det er et periodedrama, ikke?
Man skulle ikke tro, at der ville være så mange special effects at bruge."

"Det bliver en masse, ja, rigtige effekter, hvis der er brug for effekter, Jeg gætter på, at det primært er eksplosioner og skudvekslinger og den slags.
Så man skulle tro, at når produktionen er færdig, når optagelserne har fundet sted, at det ikke vil være for langt ude i fremtiden før denne film rent faktisk er klar til at blive sendt ud til fans."

"Men igen, vi ved snart mere.
Der vil uden tvivl komme masser af information om denne film når den faktisk officielt går i produktion, som der går rygter om, til efteråret.
Men igen, når vi ved mere, skal du sørge for at holde dig opdateret."

"Indtil da er dette faktisk al den tid, jeg har til rådighed i dagens afsnit af GRTV News.
Dette kunne også være min sidste i et stykke tid.
Så hold dig opdateret med Alex' indlæg om eftermiddagen.
Og ellers ses vi om ti, to uger, to en halv uge eller noget i den stil."

"når jeg er tilbage fra LA fra Summer Game Fest.
Og ja, vi kan fortsætte og tale om nogle mere spændende nyheder.
Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din onsdag.
Og ja, vi ses i det næste GRTV News."

"Pas på jer selv, alle sammen.
."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere