Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Samsung øger sit spilmonitorsortiment med nye Odyssey OLED-skærme

Samsung introducerede os for nylig til den nye OLED G6 og G8, og Alex deler sine tanker.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig dækker eftermiddagene nyeste og bedste, når det kommer til gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad som helst du kan lide, og hvad du end elsker. Vi har det altid her til dig på GRTV News og i det bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, gaming previews, eksklusivt indhold og meget mere, så husk at tjekke Gamereactor ud."

"uanset hvor du får det fra. Men uden videre tænkte jeg, at vi ville gå i gang med dagens I dag skal vi se på den teknologi, som jeg altid nævner, men som jeg ikke synes vi nogensinde har dækket i et af mine GRTV News-indslag, og det er det faktum, at vi er ser på nogle nye Samsung-skærme. Nu fik jeg chancen for at tjekke disse skærme ud selv i sidste uge, i onsdags tog jeg til London for at se Samsungs nye Odyssey G8 og G6, disse nye OLED-modeller af panelerne, og jeg tænker bare på, du ved, ud højt med hensyn til, ja, de så ret gode ud med hensyn til, hvad jeg så. Så du har fået G8 og G6, undskyld den lille pause der forresten, jeg fik en besked på en arbejdsting, der så ret vigtig ud, men jeg tjekker den bagefter, for jeg skal tale med jer først for GRTV News, som jeg elsker at lave. Så G8 eller G8 OSD er et nyt OLED-panel, G8 går op til 4K med 240Hz opdateringsfrekvens, G6 på den anden side hånd er en mindre 27 tommer skærm, der går til 1440p ved 360Hz. Så G8 på 32 tommer er forresten en slags mere avanceret skærm med høj troværdighed, du får stadig OLED-udseende på begge med de skarpe farver og de dybe sorte og alt det der, men med hensyn til, om man vil spille CSGO eller spille konkurrencespil."

"spil med en virkelig høj opdateringshastighed, vil du måske gå mere i retning af G6, mens hvis du vil have den virkelig filmiske oplevelse med 4K, og din pc er god nok til at køre vil du i øvrigt nok vælge G8. De understøtter begge FreeSync, de understøtter begge en slags indbygget køleteknologi, og som jeg sagde, har de det flotte OLED-look."

"Man kan også vende dem om, hvilket jeg syntes var virkelig interessant, da jeg var derovre.
Folk så ud, som om de var ved at lirke skærmene af skærmen.
Men som en, der har set skærmene, har jeg set, at de også ser meget godt ud, hvilket derfor tænkte jeg, at jeg ville lave nyheden om dette stykke, fordi jeg kan give dig mere af min indsigt af, hvad jeg faktisk så, da jeg var der. Der var også nogle andre skærme, men i betragtning af vi er Game Reactor og ikke du ved Smart Monitor Reactor, tænkte jeg, at jeg ville tage et kig på Odyssey'erne først og fremmest. Men ja, de er ret solide modeller, men som du ville forvente med alle disse smarte figurer, kommer de med en ret høj pris."

"prisskilt også. Det er £1.099,99 for G8 og £799 for G6. Så det er ret dyrt når man kommer til skærme og overvejer, hvad man skal bruge for at få en bedste ydeevne ud af disse skærme, kommer du til at bruge op mod en tusse på grafikkortet for at få ydelsen alligevel. Det er ret dyrt. Men der er folk derude, der er villige til at betale meget mere end dette, og Samsung lægger normalt sig selv som en slags verdensnyhed inden for skærme. Og selvom disse ikke er som de massive vertikale skærme, som de havde før, er de virkelig interessante stykker af teknologi. Så tjek artiklen ud her. Hvis du vil have flere tanker, så lad mig som altid så ses vi i morgendagens CRTV News-video. Farvel, farvel."

"Transkriberet af https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere