Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Neil Druckmann: Naughty Dog "vil ikke være 'The Last of Us' studie for evigt"

Naughty Dog vil ikke bare være kendt for én ting for evigt.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex, der som sædvanlig tager jer igennem eftermiddagens nyeste og bedste, når det gælder spil, teknologi og underholdning, udstyr, og hvad vi ellers får under det banner. Hvis du kan lide det, hvis du elsker det, så er det her."

"på GRTV News, og det er også i det bredere Gamereactor-netværk, så hvis du kan lide filmanmeldelser, gaming anmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusivt indhold og meget mere, så husk at tjekke det ud, uanset hvor du er.
du får din Gamereactor fra. Men lad os uden videre komme i gang med dagens nyhed og vi taler om Neil Druckmann, vi taler om The Last of Us. Jeg er klar over, at de sidste to par nyheder, jeg lavede, var ikke rigtig spilrelaterede, så jeg tænkte, at vi ville vende tilbage til det Gamereactors spil med denne, og den handler om måske at komme videre fra The Last of Us, Naughty Dog er ikke The Last of Us Studio for evigt. Hvilket er rart at høre for at være ærlig for det er altid godt at se, at udviklere, selv om de er defineret af noget, måske ønsker at komme videre fra det og definere sig selv ud fra noget andet. Husk, at Naughty Dog plejede at være Jak and Daxa-udvikleren, så plejede det at være Uncharted-udvikleren og nu går vi videre til at være The Last of Us-udvikler. Men jeg får lige citatet her fra et LA Times-interview, ikke, som Ben bemærker her i sin artikel, ikke et opdigtet fra Sony, som jeg rapporterede om i sidste uge, og som var fuld af Druckmann, der angiveligt sang lovprisning af AI og den slags. Jeg rapporterede om det meget kort tid efter, at interviewet blev droppet."

"og så viser det sig, at Neil Druckmann selv siden har sagt, at det ikke var det, der han overhovedet sagde i interviewet. Så hvis du ser Neil, må du undskylde det, da det var derefter viste sig at være fuldstændig falsk. Interviewet blev taget ned, så falsk var det. Så det er rigtigt, meget interessante ting. Men dette LA Times-interview er ægte, og Druckmann siger, jeg lover at vi ikke vil være The Last of Us Studio for evigt. Flere singleplayer-projekter er efter sigende i udvikling hos firmaet, og de har en slags filosofisk kerne i firmaet."

"start. Så vi kan nok forvente en slags lignende spil. Jeg ville ikke se dem pludselig hey, vi har denne her nye Metroidvania-platformting, vel vidende at. Jeg har bare sagt det, vil jeg vædde på, at det er præcis, hvad der kommer ud næste gang, nu hvor jeg har sagt, at jeg ikke forventer det. Men nej, jeg forventer, at Naughty Dog arbejder med det, de er bedst til, og det er for det meste en slags narrative spil, som stadig har meget stærke gameplay-systemer i hjertet."

"men de har denne filosofiske narrative kerne, som Druckmann hentyder til. Det er rart at høre, at The Last of Us ikke kommer til at opsluge Naughty Dog fuldstændigt, for for at være ærlig efter del tre tror jeg, at de egentlig bare kunne lukke den bog og det kapitel.
Jeg tror, der er mange mennesker, som måske endda er ved at kede sig lidt over The Last of Us. Der er helt sikkert stadig en masse kontroverser omkring det efter del to og så del tre kunne virkelig bare pakke det ind i en fin lille pakke. Det gør vi ikke ved ikke, hvad der sker med Nathan Drake eller Uncharted, men det faktum, at der er flere linjer i ilden hos Naughty Dog er ret rart at høre, og det er godt, at ikke mange af dem er, ingen af dem er multiplayer, nu hvor The Last of Us-faktionerne eller multiplayer titlen, hvad den så end skulle hedde, officielt er blevet droppet. Det er trist for mange mennesker, men det betyder i det mindste, at vi får det, som Naughty Dog gør bedst, i stedet for end endnu et af de mange live service-spil, der ikke opnår andet end at ødelægge et elsket studios omdømme. Jeg kigger på dig, Suicide Squad. Under alle omstændigheder, lad mig hvad du synes om Neil Druckmann. Hvad tror du, Naughty Dog vil lave næste gang?
efter The Last of Us er færdigt, og vi ses i morgen til endnu en GRTV News-video."

"Farvel, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere