Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - PlayStation bliver vært for en State of Play i aften

Forvent omkring 30 minutters afsløringer og nyheder fra 14 PS5- og PS VR2-spil.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi tale om noget, der faktisk sker i dag. Det blev bekræftet i går aften eller i går sidst på eftermiddagen, så ja, vi vil tale om det her til morgen."

"bare for at forberede dig på, hvad der kommer i eftermiddag eller meget sent i aften, men teknisk set nok også i morgen tidlig for mange europæiske lande, så lad os dykke ned ind og se på, hvad der er på vej. Så PlayStation State of Play er bekræftet for godt det er i dag nu, så det er bekræftet i dag. Forvent at se en genindspilning af Silent Hill 2 og et nyt Astro Bot og meget mere. Rygtemøllen har arbejdet på højtryk i de sidste par uger med hensyn til at Sony ville afholde en digital PlayStation-event af en slags i løbet af denne uge. Det rygte er endelig blevet gjort til skamme, da State of Play er blevet bekræftet til så snart som morgendagens aften igen i dag. Det er rigtigt, at kl. 2300 BST den 30. maj 0000 CEST den 31. maj kan vi se frem til en State of Play-udsendelse, der giver os et kig på nogle af de kommende PlayStation projekter. Det skal siges, at dette ikke er en egentlig PlayStation-showcase, men vi forventer at se information om 14 PS5- og PSVR2-titler samt nogle PlayStation Studios-projekter."

"planlagt til senere i år alligevel. Så måske kan vi potentielt se efterfølgeren til Astro's Playroom, Lego Horizon Adventures, Concord og meget mere. Så hvad håber du på at se på den kommende State of Play? Nu skal det også siges, at dette faktisk ikke er den eneste showcase, vi har at se frem til senere i dag, for af en eller anden grund er der to showcases er blevet planlagt på samme tid. Dette er naturligvis en meget mindre showcase men det er stadig noget, der er værd at holde øje med. Det er Marvelous Game-showcasen en 2024-udgave. Igen er det i dag og ikke i morgen. De er uheldige, fordi det er på samme tid som State of Play. Så ja, Marvelous Games vender tilbage til sommerens eventsæson for at præsentere den anden udgave af Marvelous Games showcase, som finder sted den 30. maj. Det er igen på samme tidspunkt kl. 23.00 BST midnat CEST fra Marvelous Encores hovedkvarter i Tokyo. Præsident Suminobu Sato og nøgleudviklere vil give opdateringer om projekter og aktive udviklinger som dem i Rune Factory-franchisen, herunder nye udviklingsfremskridt og nye projekter. Som du sikkert har bemærket, har vi på samme tid også en dato med Sony til maj-udgaven af State of Play. Så du skal nok vælge, hvilken begivenhed du vil se live, og hvilken du vil gemme til senere. Du vil kunne følge streamingen på Marvelous' officielle YouTube-kanaler og den officielle hjemmeside, og hele begivenheden vil være fuldt tekstet på engelsk, fransk, tysk og spansk. Så ja, der er meget at se frem til til. Der sker meget i aften. Vi vil naturligvis dække PlayStation showcase, men der vil naturligvis også være lidt fra Marvelous showcase."

"også. Men PlayStation er nok den, som alle ser frem til.
generelt set. Så vi har alle oplysninger, trailere, afsløringer, nyheder...
og alle de ting, der kommer ud. Så sørg for at holde øje med din lokale Game Rector-region for at lære mere om, hvad Sony har planlagt til denne begivenhed i aften. Men igen vil jeg være tilbage i morgen, sandsynligvis for at tale om denne PlayStation-showcase, for forhåbentlig er der vil være noget af substans, der er værd at tale om. Så ja, sørg for at være med i morgen."

"morgenens GRTV News for at lære mere om det, og ellers håber jeg, at du nyder din torsdag.
og så ses vi på den næste. Hav det godt alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere