Dansk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops 6
HQ

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 bekræftet som en dag et Game Pass lancering

Det forventede spil debuterer på abonnementstjenesten.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag har vi en virkelig stor sag at tale om, for noget, som vi har spekuleret på i lang tid.
er blevet bekræftet på mange måder. I bund og grund taler vi om Call of Duty. Nu er dette er et spil, der er på vej, Call of Duty Black Ops 6, og der er mange spørgsmålstegn om dette spil og den måde, det vil blive håndteret på, fordi det er det første Call of Duty, der udkommer, mens Microsoft og Xbox ejer Activision Blizzard. Så alle disse spørgsmål bliver stillet i forhold til, hvordan spillet vil blive lanceret? Bliver det en eksklusivt til Xbox-konsollen? Bliver det lanceret på Game Pass fra dag ét? Alle disse forskellige ting i forhold til den måde, de vil gøre tingene på, og mens vi burde have forventet, at det aldrig ville blive en eksklusiv Xbox-konsol, i hvert fald ikke i en par år, skal vi sige, ikke i et godt årti eller deromkring, før den aftale med al handel organer rundt om i verden kommer til en konklusion. Men det, vi har et svar på, er Game Pass-tingen. Hvordan kommer Call of Duty Black Ops 6 til at blive lanceret? Er det en del af Game Pass eller ikke en del af det? Det er det, vi skal tale om i dag. Så ja, Call of Duty Black Ops 6 bekræftet til lancering på Game Pass. Microsoft har besluttet sig, så nu skal vi bare vente på, at tjenesten bliver dyrere. Det er altså flere år siden, at Microsoft begyndte at udgive Xbox Game Studios-titler direkte på Game Pass. Så mange tror at dette ville inkludere Activision Blizzard King-spil, da den massive aftale blev godkendt sidste år. Så begyndte rygterne om, at det ikke var tilfældet for Call of Duty Black Ops 6 at køre rundt i et stykke tid, før andre hævdede, at det ville ske. Nu ved vi, at det er rigtigt. Microsoft bekræfter, at Call of Duty Black Ops 6 faktisk vil blive lanceret direkte på Game Pass ved en endnu ikke specificeret dato til efteråret. Vi har også modtaget en live-action-trailer for at fejre begivenheden. De af jer, der ønsker at se en masse gameplay, kan se frem til 9. juni. Og det, Eric taler om der, er selvfølgelig den slags direkte der kommer til at følge Xbox Game Showcase i LA om et par måneder eller et par uger, du se. Så ja, det er ret stort. Black Ops 6 vil blive lanceret på Game Pass."

"Nu er det ikke bare et af Game Pass-niveauerne. Jeg siger ikke, at det er Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass, PC Game Pass, Game Pass Core, hele molevitten, alle Game Pass-tingene.
Så hvis du har et abonnement på Game Pass, uanset hvilket niveau, vil du være i stand til at spille Black Ops 6, når det udkommer, hvilket vi faktisk ikke har en fast dato for endnu."

"Indrømmet, det er et Call of Duty-spil. Så det bliver nok enten i oktober eller november.
fordi de altid har en tendens til at udkomme i de to måneder. Men ja, det kommer. Som Eric hentydede til, så kommer vi nok til at se nogle ændringer i Game Pass på grund af dette.
For selvom vi tidligere har set store spil blive lanceret på Game Pass, som Starfield sidste september, er det en stor Bethesda-titel, der debuterede på Game Pass. Call of Duty er et andet dyr helt og holdent. Call of Duty er en af de største spilfranchises nogensinde, og hvert år er det en af de mest populære."

"de bedst sælgende spil i hele verden. Så det faktum, at dette ikke bliver, det faktum, at det vil blive lanceret i Game Pass, vil vi sandsynligvis se en stigning i prisen på et tidspunkt for at imødekomme det faktum, at Microsoft sandsynligvis kommer til at tabe en masse penge, eller ikke nødvendigvis mister mange penge, men måske bliver de nødt til at få så mange, X antal nye abonnementer for at opveje de penge, som de ellers ville få fra det rene salg af en ny Call of Duty-titel. Så igen, vi bliver nødt til at se, hvordan alt dette er vil blive håndteret. Der vil blive besvaret en masse spørgsmålstegn i de kommende uger, især med hensyn til gameplay og den slags. Det ser ud til, at det bliver et ret stort Call of Duty titel, i modsætning til sidste års Modern Warfare 3, som om noget føltes mere som en slags glorificeret udvidelse til Modern Warfare 2. Men ja, der er mange ting, mange spørgsmål, der kommer til at blive besvaret i de kommende uger, og forhåbentlig vil vi også vide mere om, hvordan Game Pass kommer til at også vil håndtere denne debut i tiden op til lanceringen. Men igen, hold øje med alt det og Ellers er det al den tid, jeg har i dagens episode af GeoTV News, så vi ses i morgen."

"Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere