Dansk
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

GRTV News - Dragon's Dogma 2 solgte tre millioner eksemplarer på bare to måneder

Capcoms vidtstrakte RPG-efterfølger har været et megahit.

Audio transcriptions

"Hej og velkommen tilbage til GRTV News, jeg er Alex, der som altid dækker eftermiddagens nyeste og største. Jeg siger som altid, at jeg ikke var her i går, det var en helligdag i Storbritannien, så jeg havde desværre fri, det beklager jeg. Men ja, normalt dækker jeg det nyeste og bedste inden for gaming, udstyr, teknologi, underholdning, hvad du end kan lide, og faktisk hvad du end elsker, så har vi det altid her til dig på GRTV News og i den bredere Gamereactor netværk som helhed, så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsvisninger af spil, eksklusive indhold og meget mere, så husk at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra."

"Men uden videre, lad os tage mit headset af, for jeg har faktisk ikke brug for det.
dem til at tale om nyhederne, og vi har nogle vigtige og sjove, ja, hvis du kan lide tal, sjove Dragon's Dogma-nyheder. Alt falder fra hinanden i dag. Alt falder fra hinanden, Det må du undskylde. Under alle omstændigheder taler vi om Dragon's Dogma 2, som du kan se i dejlige titel der er skabt af Alberto. Det har solgt 3 millioner eksemplarer på bare to måneder."

"Der er også en lille cameo fra mig i bunden, hvor jeg taler om Dragon's Dogma 2 i GR Live, meget sjovt. Under alle omstændigheder annoncerede Capcom for nylig, at Dragon's Dogma 2 har solgt 3 millioner eksemplarer, og det har kun været ude siden marts, så det er en ganske god mængde af salg og dybest set, ja, det er alt, hvad der er. Det har været, du ved, der var nogle kontroverser, da Dragon's Dogma 2 blev lanceret med alt det der med mikrotransaktionerne der var en slags forklædning, der bogstaveligt talt var en slags betaling for at vinde i en forstand af, hvis du vil selvfølgelig kan du få mange af disse ting i spillet, men hvis du vil have mere hurtige rejser, lettere måder at redesigne din karakter på, så skulle du på en måde betale, hvis man ikke bare ville tjene dem i spillet, hvilket man godt kunne. Det var en rod, det var et rod, fordi det var, Capcom har solgt, som vi ser her, det gør endnu mindre mening, fordi Capcom fejrer 3 millioner solgte eksemplarer af dette spil, og alligevel taler vi om om, du ved, at da det blev lanceret, var der mikrotransaktioner, der fik det til at se ud som om Capcom ikke havde tillid til salget af dette spil og bare ville presse så mange penge ud som muligt."

"muligt ud af det, hvilket er virkelig mærkeligt, men forhåbentlig er det et tegn på gode ting der kommer i fremtiden, og at vi kommer videre fra den kontroversielle start. Vi har ikke set Dragon's Dogma 2 så meget i rampelyset siden lanceringen, vil jeg sige. Dette er rent redaktionelt, men noget som Elden Ring eller Baldur's Gate i de senere år har formået at holde sig i folks bevidsthed i flere måneder efter udgivelsen. Dragon's Dogma 2 var imidlertid et meget godt spil ifølge alle dem, der spillede det, og dem, der anmeldte det. Alberto her, som lavede nyhedsindslaget, lavede vores anmeldelse for netværket, og han kunne godt lide det, og alligevel virker det som om den er faldet lidt ud af offentlighedens bevidsthed. Så forhåbentlig med tiden, hvis rygterne har ret, og vi snart får udvidelser eller DLC, kan det forhåbentlig sætte tankerne i gang igen, men i øjeblikket, hvis du taler om RPG'er, fantasy-RPG'er med svære kampe, er folk stadig kun om Elden Ring og især Shadow of the Old Tree. Men lad mig hvad du synes om Dragon's Dogma 2. Har du spillet det endnu? Er du en af disse tre millioner mennesker, der har købt spillet? Har du ikke spillet det endnu? Har du tænkt dig at til at spille det? Fortæl mig alt det og mere til, så ses vi i morgen til GRTV News."

"video. Farvel og tak."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere