Dansk
Gamereactor
Videos
Resident Evil 9
HQ

GRTV News - Resident Evil 9 rygtes at være blevet forsinket

Med horror-efterfølgertitlen nu planlagt til slutningen af 2025 eller endda 2026.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag skal vi samle op på rygtet om et meget spændende fremtidigt spil. Det er faktisk et rygte, som vi har hørt forskellige grader af. De ser alle ud til at komme fra samme kilde som tydeligvis har en eller anden form for track record og insiderviden om Capcom og denne franchise."

"Samtidig har vi hørt forskellige slags rapporter om, hvordan denne spillet bliver håndteret, hvilket rejser spørgsmålet om, hvad der egentlig foregår hos Capcom.
Og det, vi taler om, er Resident Evil 9. Det er et spil, som der gik rygter om ville blive udkomme næste år. Så gik der rygter om, at det blev udskudt til fordel for Code Veronica."

"Nu går der også rygter om, at det bliver endnu mere forsinket og den slags. Så der er mange forskellige modstridende historier her, men grundlæggende er ideen er, at der i øjeblikket går rygter om, at Resident Evil 9 bliver forsinket til enten slutningen af 2025 eller 2026.
Så hvis du håber på, at det spil kommer før eller senere, må du hellere håbe lidt eller du må hellere skrue lidt ned for dine forventninger, for det er tilsyneladende længere væk."

"væk, end mange havde håbet. Nå, men lad os dykke ned i det. Rygtet. Resident Evil 9 skulle efter sigende forsinket til slutningen af 2025 eller 2026. Den insider, der tidligere lækkede, at det ville komme i begyndelsen af 2025 benægter nu sine påstande. Så det ser ud til, at Capcom har meget mere Resident Evil på hånden end strømmen af insiderinformation kan rumme. Enten det, eller også er der sket ændringer i de seneste uger i forhold til den oprindelige plan. Uanset hvad er der stadig ikke noget officielt ord om den næste store del i serien efter udgivelsen af Resident Evil Village for nu tre år siden."

"Forvirringen kommer nu fra den engang så pålidelige insider Dusk Golem, der havde et ret godt spor for Capcom og horror-serien, og som nu retter op på sin tidligere udtalelse om oplysninger om Resident Evil 9's mulige udgivelse i begyndelsen af 2025. I stedet skubber han nu udgivelsen tilbage til 2025-26, hvilket bestemt er et meget mere tvetydigt og bredere vindue, end vi ville kunne lide. Insideren har også besluttet at tilbyde en masse information om den anden beboer."

"Evil-projekter, som Capcom har under udvikling, og der er både gode og dårlige nyheder. Lad os starte med det smertefulde. Dusk Golem afviser kategorisk, at der er en genindspilning af det originale Resident Evil på vej.
udvikling, og der skulle heller ikke være en til Resident Evil 5, i hvert fald ikke i øjeblikket. Det gør han dog at Resident Evil Zero og Resident Evil Code Veronica er i støbeskeen, og at han har hørt om dem for omkring et år siden. Det er bestemt ikke de bedste nyheder for fans af serien, men i det mindste har vi i det mindste den lille tilfredsstillelse at høre andre stemmer som Necrolope hævde, at disse kommende titler i serien også vil komme til Nintendo Switch 2 nativt. Så ja, det er øh dette er Dusk Golem, der i bund og grund bare dette er Dusk Golem, der i bund og grund bare øh retter op på sin tidligere kommentarer om Resident Evil 9-udgivelsesvinduet, og når de får, når Capcom forventede, at spillet ville komme, da han forventede, at Capcom ville lave øh have spillet debut. Det er den pointe, jeg kom med tidligere, at vi det er svært at sige, om dette nu er korrekt information, fordi Dusk Golem tidligere har vist sig at være ret god med Resident Evil-ting, men han har været meget ustabil over det hele med Resident Evil 9 og du ved, den ene dag hævder han det ene, den anden dag hævder han det andet, så det er svært at sige, om disse oplysninger nu er korrekte. Uh uanset hvad er faktum, at vi ikke har haft en officiel annoncering for Resident Evil 9, og vi er allerede næsten i juni, så det er dybest set det virker meget usandsynligt, at det skulle udkomme i 2024, hvilket betyder, at det tidligst kan udkomme i 2025."

"og så er 2026 nok også et meget sandsynligt udgivelsesår for det næste spil.
Nu igen, hvis Capcom annoncerer dette spil ved denne rygtede form for PlayStation-event, der er angiveligt finder sted i denne uge, så er der ingen grund til at antage, hvorfor det ikke kan udkomme næste år.
men hvis vi skal vente et par måneder til en anden rygtet PlayStation-event i september til annonceringen, kan det være så sent som i 2026 eller tidligt i 2026, at vi får det fulde spil, men igen, når vi ved mere, skal vi holde dig opdateret og fortælle dig mere om dette, når officielle meddelelsesoplysninger er blevet delt, men ja, ellers er det hele tiden, at jeg har på dagens episode eller min episode af GRTV News, så øh ja, kom med mig i morgen til den næste så hold øje med det, og ellers håber jeg, at du nyder din tirsdag, og jeg ser..."

"jer alle på den næste, pas på jer selv alle sammen"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere