Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 15 - Furiosa & Atlas: Biografens op- og nedture i 2024

Magnus forklarer, hvorfor du skal gå i biografen for at se Furiosa: A Mad Max Saga, og Alex forklarer, hvorfor du for enhver pris bør undgå Netflix' Atlas.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til den 15.? Den 16.? 15.! 15. episode af Film Frenzy, lidt af en milepæl for os og banden er samlet igen, vi har alle med i dag, Alex er her, Magnus er her, så ja, du ved, det er en slags genforening for at markere denne meget specielle begivenhed, den 15. episode."

"Nu skal vi tale om nogle virkelig spændende ting i dag, i hvert fald spændende ting for mig skal vi sige, men det kommer vi til om lidt. Lad os starte med at tale om nogle ting, der er på vej så i dag eller denne weekend er ret stor for film, fordi vi har et par virkelig spændende ting, der debuterer i biografer og på streamere, Furiosa kommer ud, Atlas er på Netflix, og vi har faktisk to eksperter til at tale om begge disse ting, fordi Mag, du har set Furiosa, og Alex har set Atlas, så det bliver en interessant diskussion."

"for jeg tror, de er på meget forskellige sider af spektret, så skal vi starte med Skal vi starte med Furiosa? Ja, lad os gemme de saftige ting til sidst, føler jeg, fordi Furiosa er meget forventeligt meget god, eller jeg tror i det mindste, at der var en vis nervøsitet.
ind i den på grund af mængden af CG, der blev brugt i trailerne, som havde en ret stærk kontrast til den meget analoge taktile dimension af Fury Road, som vi alle nød i det mindste fra mit perspektiv i høj grad. Det sjove er, at det måske er Furiosas eneste større fejl er en overdreven brug af disse lidt svævende CG-teksturer."

"som står i ret skarp kontrast til den rigtige slags action-set pieces, som er der, hvor der er hentet inspiration fra Fury Road, men bortset fra det er det bare en det er en banger mand det er bare det er fantastisk på næsten alle tænkelige parametre det er en sejr Jeg tror ikke, der er nogen egentlig ulempe, men man kan vel sige, at den er lidt lang Det er to timer og 28 minutter, og jeg tror, vi alle er enige om, at det er de få udvalgte."

"film, der retfærdiggør den tid. Furiosa apes jeg mener ja ja selvfølgelig ja Kingdom var ret tæt på, tror jeg. Kingdom var tæt på, men jeg tror, den var kortere, jeg tror, at mens jeg elsker Andy Serkis-filmene i stor udstrækning, synes jeg også, at de har overdrevet deres spilletid.
Jeg husker som War den tredje som værende åh den var god, men den var også lang, så Nej, men jeg tror, den er to timer og 28 minutter, det er en meget ekspansiv film."

"epos i forhold til Fury Road, som var så lang, men man kan næsten kalde den en slags situationsbestemt i den forstand, at det føles, som om det er en meget, meget kompakt tidsramme, som du er vidne til, og så er du ude igen, hvorimod Furiosa virkelig er historien om en karakter der udvikler sig gennem de forskellige dele af hendes liv, men det er tydeligvis George Miller kender i høj grad sine karakterer, han kender sit univers, han kender sine actionscener og koreografi, og dette univers er bare meget flot, jeg er ikke sikker på, at det kan klare tidens tand med hensyn til overeksponering som jeg elskede, jeg sad på dette show, og jeg elsker bare lortet ud af Dune del to, men selv jeg ser på teaseren til Dune Prophecy, så god som den ser ud, og tænker, at jeg ikke er sikker på, at dette univers dette univers kan modstå fortsat eksponering, hvor vi er nødt til at skinne et lys ind i hver eneste krog for at fortælle historier fra det, så det er meget, det er måske meget godt for Mad Max, at George Miller bare venter længe, hver gang han vil gøre noget, og han Jeg er lidt skeptisk over for denne tredje Fury Road-film, der tilsyneladende handler om Max indtil begivenhederne i Fury Road, som bare virker, som om Furiosa nu bruger en masse tid på udstilling det er en meget god udstilling, for man har set alle disse adskilte elementer i Fury Road, men nu vil vi forklare, hvad der faktisk er kuglefarmen, hvad der er gasbasen, hvad der er den faktiske hierarkistruktur i Immortan Joes fæstning du ved alle disse ting det er ikke rigtig en kritik, men man kunne også argumentere for, at det var bedre at lade dem være som åbne mysterier, der gjorde Fury Road til det, den er, men i det mindste er det meget godt håndteret, men jeg er ikke sikker på, at jeg vil tilbage en tredje gang, jeg synes bare, det er den perfekte nu er vi færdige, vi kan lade George Miller lave endnu en af de der film med Tilda Swinson og Idris Elba, som var forfærdelig, så jeg tror også, at det, jeg siger, er, at han måske kun kan lave Mad Max-film, hvilket er en skam, nej, men jeg har virkelig Jeg synes, den er fantastisk, og jeg tror, at hvis du leder efter en actionfilm buster, der er lidt, den er intelligent sammensat, du har denne, og du har Apes du føler, at det er en virkelig velsignelse at have de to i den samme måned, og det kan Jeg mener, det kan kun gå nedad herfra igen, og jeg mener, at jeg tror..."

"Jeg synes, at den ene er bedre end den anden, men jeg synes, at hun er meget god.
Apes er på den måde, du taler så nedladende om Apes.
Jeg var her ikke for denne episode, du kan ikke lide den film, jeg syntes faktisk ikke, den var så...
fantastisk jeg kunne ikke lide den så meget men jeg syntes den var god men den var ikke som nej nej nej nej nej det er som om det tager for lang tid at få ting gjort synes jeg og det gør det ikke det faktum at vi sidder fast med Noah som vores POV-karakter hele vejen igennem, og det fungerer, som om det er en roman bragt til live snarere end som et filmmanuskript, fordi vi følger ham hele tiden, fordi det er, som om forfatteren ikke vidste, hvordan man tager noget fra en andens perspektiv så vi ser ikke tingene i Proximus' sind, vi ser ikke tingene på den måde, og jeg tror, at Proximus kan holde tempoet og føle sig meget mindre træg, men vi lavede Apes, du ved, vi lavede Apes i sidste uge, jeg vil ikke Ben skal stikke af. Det er en skuffende nyhed. Jeg synes, det var fint, jeg synes bare ikke..."

"at det var fantastisk. Seerne lytter dog for meget til din mening, så jeg synes, vi bare skal vi bør sætte en stopper for det og sige, at det er Alex' mening, hvilket er fint. Den er ikke noget værd.
Jeg synes selvfølgelig også, at det ikke er så godt som de to cirkus, de to gode cirkus.
film kan ikke huske deres navne Dawn og den anden så ja men ja men Furiosa virkelig god, gå ind og se den. Jeg vender tilbage til, at når jeg er med i showet, taler vi altid om billetsalgstal."

"Jeg er ikke sikker på, at I gør det, men det er bare sådan en interessant dimension i moderne film.
filmskabelse, og jeg er bare meget, meget bekymret for, at det ikke bliver den måde, som Warner Brothers ønsker, og jeg håber, at jeg tager fejl, for Mad Max, men Fury Road havde den slags chokfaktor, og jeg er bare ikke sikker på, at den her vil have det, så jeg er Jeg er virkelig nervøs. Det er et generelt samtaleemne, fordi Jeg tror, at selv om jeg ikke vil sætte Fall Guy i samme kategori som Kingdom of the Planet of the Apes og Furiosa, er det stadig en sjov film at se, og den er stadig som det er en god film at gå i biografen og se i forhold til noget af det bras, vi har fået i år og alligevel ret. Har du så set Apes endnu? Nej, det har jeg ikke. Har du ikke set den i sidste uge? Jeg har ikke set Apes endnu, nej."

"Hvad fanden laver du? Ja, du er en del af den, du er en del af den, den har kun tjent 250 millioner.
indtil nu er du en del af problemet. Ja, sikkert, men det er pointen.
at du kunne have 10 millioner på egen hånd. Fall Guy udkom lige i starten af denne måned.
og den er allerede på digital, og det er ligesom det problem, vi har med jeg tror med box office som helhed er, at det ikke er værdsat længere. Det er klart, at de store produktionsgiganter er billetsalget ikke så vigtigt, som det plejede at være, fordi disse film ikke er får et teoretisk udgivelsesvindue til virkelig at lykkes. Ligesom Dunes nok er den mest undtagelse fra i år, alt andet kommer ud i biograferne, og så inden for tre eller fire uger kan man leje dem derhjemme. Så jeg er lidt bekymret for Furiosa i den henseende, fordi Jeg tror faktisk, vi talte kort om det i sidste uge, Alex, gjorde vi ikke? Vi spurgte, om Fury Road faktisk så godt? Den gav ikke så meget overskud. Den klarede sig okay, men du ved..."

"var på et tidspunkt, hvor billetsalget var helt enormt, og film til en milliard dollars var ved at blive en ganske almindelig faktor, og Fury Road tror jeg indtjente 400 millioner eller sådan noget, så du ved, ja det er 318.
Så pointen er, at jeg også tror, at det Fury Road blev dyrere, end det var meningen fordi de havde sat produktionen i gang i et andet land, og så regerede det hele."

"den fiasko, som også kan hævdes at have givet filmen nogle gratis overskrifter i medierne på det tidspunkt. Men Furiosa er lavet til 168 millioner, hvilket det er bare et enormt beløb, som meget få film i det mindste kommer op på for at vende tilbage til din pointe i det mindste med hensyn til biografindtægter kommer meget få film til et punkt, hvor de ligesom kan tredoble eller halvt firedoble det beløb. Så begge de film, vi taler om."

"her er både Apes og Furiosa lavet for nogenlunde det samme beløb, som i øvrigt er stadig betragtes som billig, fordi alle tænkte, hvordan kunne Denis Villeneuve lave en film alle tænkte: Hvordan kunne Denis Villeneuve lave Dune for 190 millioner?
Det er bare latterligt for mig, at vi er nået til et punkt, hvor noget som Apes eller sandsynligvis Furiosa, vi må vente og se, du ved, buldrer ind med gode anmeldelser og god omtale."

"mund til mund og en masse anerkendelse og deling på sociale medier, og det er bare ikke at sætte røv men indtægter, der kommer efter det, er, at vi ikke ved, at der ikke er nogen ordentlig som annoncerede tal for udlejning, eller hvor meget film der går tilbage til studiet fra streaming.
Så alt, hvad vi har at gå efter, er billetsalget, det er det eneste, der er offentligt."

"om alt det her. Ja, det er bestemt en gyldig pointe, og det er bekymrende, det er meget bekymrende.
når du ved, at vi næsten er halvvejs gennem året, og der er tre blockbusters lige i forhold til den faktiske indtjening, og en af dem er Kung Fu Panda 4 så det er en bizar situation at være i, og jeg håber, at Furiosa klarer sig godt."

"Har du set tallene for Fall Guy? Ja, det er ikke godt.
Det er fuldstændig latterligt. Det er så frustrerende, fordi man ser på det og tænker der er ingen grund til, at denne film ikke skulle klare sig godt, eller at den ikke skulle tjene sig selv ind igen.
sine tal ved billetlugen. Du har to populære, velkendte stjerner i spidsen for filmen."

"Det er en actionfilm. Den er nem at se. Den er ikke så lang. Det er, som om der er et væld af grunde til, at det er en film, man kan se i biografen, men ingen går ind og ser den.
Det er virkelig chokerende, så jeg ved ikke, om der foregår noget ved billetlugerne.
og den måde, det hele er sat op på, og det er helt sikkert noget, der skal undersøges."

"ellers vil biograferne dø. De vil bare forsvinde og ikke blive så populære, som de var.
de engang var, men igen er det vel derfor, vi har streamere, fordi der er andre måder at se film og andre blockbusters at holde øje med, inklusive Jennifer Lopez-kampen. Men jeg mener streaming. Streaming. Det er rigtigt. Alex, fortæl os alt om det. Ja, fortsæt, Alex. Alice. Bare til orientering du gav den to ud af ti. Du gav den to ud af ti, gjorde du ikke? Jeg gav den to ud af ti."

"Mine positive ting var, at man måske kunne få et rigtig godt drukspil ud af det.
og den var latterligt dårlig på nogle punkter. Der er f.eks. et øjeblik, hvor en fyr siger: "Hovedet...".
kommer til at dø. Hun afhører en kunstig intelligens. De bruger bare AI så meget som muligt.
i form af robotter. Så Jennifer Lopez er Atlas. Hun har vægten af verden på sine skuldre. Hun er ikke en soldat. Hun er analytiker. Hun tager på mission med soldaterne."

"over til Andromeda-galaksen på en planet, der er giftig og fjendtlig, for at jage en AI, som er Simu Liu, der blev ond for 28 år siden. Hun spiller sig selv som en 38-årig her, hvilket Jeg synes, det er ret, du ved. Det var nok det, der fik hende ind i manuskriptet. Hvorfor er hun det? Hun er 50, 51 år.
Hun er 38 år. Hun var 10 år i starten. Hun var 10 år. Hun er 38 år. Hun siger ikke, at hun er 28."

"Så langt går hun ikke. Men hun... Der er ingen spoiler-alarm, okay. Der er ingen spoiler.
Jeg vil bare ødelægge hele denne film. Det var hende, der satte Simu Liu fri, fordi hun blev jaloux over, at hendes mor hang for meget ud med ham. Så hun går op til ham og siger: Simu Liu lader Neuralink. Dybest set bruger de Neuralink, som er en slags ørechip."

"Og så går han. Han ser hele menneskehedens historie gennem en 10-årigs øjne. Jeg ved ikke hvordan.
Og så siger han: "Nu slår jeg folk ihjel. Og han får hendes mor til at slå sig selv ihjel med det samme.
Uden at tøve. Og så befrier han alle sine AI-venner. Der er egentlig kun én af dem, der faktisk betyder noget. Og så går de amok i hele verden. Dræber millioner mennesker. Jeg tror, det er omkring tre millioner. Hvilket egentlig ikke er så meget. Hvis du tænker på er det langt ude i fremtiden. Der er nok omkring 12 milliarder mennesker i verden. Tre millioner. Jeg ved, at du ved det."

"Jeg sulter lidt i det her og der. Men det lyder ikke af så meget. Det gør det ikke lyder apokalyptisk. Og så går han. Og så bliver han smadret. Fordi verden er sådan okay, vi er vil danne en ny international kongres for at bekæmpe dette sammen som en planet. De er absolut ham. Han tager ud i rummet for at sige: "Vi ses senere, venner. Jeg kommer tilbage. Men jeg har taget L'et på den her. Det er alt sammen inden for de første fem minutter af filmen, at det sker. Og hvad så? Og så... Så..."

"Og så... At moren også dør. Nej, at moren dør, bliver afsløret senere. Fordi det er den eneste del af baggrundshistorie, vi ikke får. Så hun er bare pisseirriterende i hele filmen. Som om jeg ikke kan ikke lide AI. Men jeg vil ikke fortælle dig hvorfor. Og det er ligesom Jennifer, fortæl os det. Jeg er nødt til at vide det. For på øjeblikket er du bare virkelig... Du ligner en selvmorderisk galning. Fordi hun bliver forladt på Andromeda-galaksens planet. Det er rigtigt. Alle andre dør. Alle de andre soldater, hun tager med dør forfærdeligt. Bortset fra Sterling K Brown. Han bliver taget til fange og dør i slutningen af filmen."

"filmen efter to minutters skærmtid. Og der er også et sted, hvor hans ene øje bliver ligesom plukket ud af Harmon. Simu Liu, AI-terroristen. Og så bliver han senere fundet af Jennifer Lopez.
Og de har brugt effekter på det forkerte øje. Jeg er 99 % sikker på, at det er det forkerte øje. Der er så mange spørgsmål, jeg har om denne film, og det er, som om ingen har set den. Det er som om ingen nogen tænkte over den. Det er sådan en forfærdelig afspejling af, hvad fanden vi gjorde. Ligesom Jeg sagde, at jeg i anmeldelsen og på gruppechats og den slags aktivt kunne mærke mig selv tættere på døden takket være denne film. Jeg tænkte, at det er, fordi folk..."

"siger, at det er en time af mit liv, jeg aldrig får tilbage. Jeg følte, at jeg aldrig ville få tid igen takket være denne film. Jeg ved det ikke. Jeg ved det ikke, jeg ved det ikke. Jeg følte mig på randen af som om jeg grinede. Men jeg kunne også have grædt til sidst, for jeg var bare så...
forbløffet over, hvad jeg havde oplevet. Jeg ved det ikke. Sagen er, at jeg næsten ønsker, at jeg ikke at andre skal se det her. Men jeg vil også gerne have, at nogen ser det, for jeg har brug for en terapeut efter det."

"Fordi der er så mange ting som hvorfor. Hvorfor har du kontaktlinser i Simu Lius øjne?
Det har ingen af de andre AI'er. Og det er ikke sådan, at det skete, da han vågnede. Han har dem bare.
Hvorfor laver Jennifer Lopez denne film? Hvorfor hader hun AI, men hun har en i sit hus, som hun spiller skak med hver dag? Hvorfor gør hun det? Hvorfor gør hun det til sidst?
hvordan Simu Liu dør i denne film? Ved du, hvordan hun slår skurken? Hun har en mech."

"Skak. Det må være skak, ikke? Slog hun ham i skak?
Nej, det er ikke skak. Det er meget værre. Det er meget værre. Hun har en mech, som hun rejser rundt i.
med, som hun forbinder med til sidst, og som på en eller anden måde er meget bedre end alle supersoldaterne.
der har gjort det i årevis, fordi hun bare stoler på robotten eller sådan noget. Ja, det er Hollywood-skrald. Og hun slår alle de andre AI'er, og så kæmper hun mod Simu Liu. Men Simu Liu har som en robot et sværd, der kommer ud af hans fingre, og som han kan dræbe folk med. Så han hakker robotten i stykker, som om det virkelig er en omgang tæsk til det punkt, hvor Jennifer Lopez får slået ud, og robotten prøver at kravle med hende og sine hænder for at redde hende. Og så forestil dig, at robotten kravler. Hånden er herude, ikke? Hånden er udstrakt. Simu Liu er på min ryg, hvis jeg er robotten, og han hakker løs på mig. Jeg taber Jennifer Lopez foran hans øjenlinje, og hun er bevidstløs, ikke? Hun er bevidstløs. Der er ingen lille drillepind som hende."

"fingre, der rykker sig, eller noget i den stil. Der er ingenting. Fem sekunder senere, efter at han er ved at gøre det endegyldigt af med robotten, bliver han stukket ned bagfra. Så i løbet af de fem sekunder bliver Jennifer Lopez er kommet på benene. Hun har stillet sig op i øjenhøjde med hovedskurken, som tydeligvis har enten har set hende gøre det eller har vist sig at være for dum til at se på hende. Det er, som om ingen har spurgt et spørgsmål i forfatterrummet. Hvordan gjorde hun det? Det er sindssygt. Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg hader det faktum, at folk fik job for det her. Jeg hader det faktum, at folk blev betalt for det ud over de special effects. Jeg hader det faktum, at det eksisterer. Jeg hader det faktum, at Netflix på mandag vil for at nå 20 millioner visninger for Atlas-fyre. Tusind tak for det. Og de vil finansiere Atlas 2, og den vil ud næste år, og den vil på en eller anden måde være værre. Jeg ved ikke, om der er nogen, der ser det her."

"Jeg er normalt ikke så negativ en person, synes jeg. Jeg er normalt ret positiv over for mange ting.
ting. Jeg blev virkelig vred over, at denne film findes. Jeg blev virkelig vred over den. Jeg blev virkelig Det, jeg virkelig er forvirret over. Jeg har været i gang for længe. Det, jeg er virkelig forvirret over i denne film, er, at Simu Liu ligner en person, men han er faktisk en AI."

"Nej, han er bare en AI. Nej, men jeg mener, at han er en person. Hvordan kan han have en krop? Han er ikke, han er...
ikke, de har bare lavet det, de forklarer det ikke. Han er ikke som en han er ikke som Shodan lige fra System Shock. Han er ikke en AI, der forvrænger verden eller noget i den stil. Han er bare de har alle en krop. Det er en robot. Det er en robot. Med en fysisk krop. Ja, ja. Et AI-sind. Det er bare en robot. Nej, jeg tror bare, at de ikke rigtig går ind i det faktum, at det er AI, hvilket betyder, at den virkelig kan være hvor som helst og i alle maskiner. De tænker bare på dem som separate enheder med robotter. Hvorfor er han hjemme hos Jennifer Lopez og spiller skak med hende?
Fordi hendes mor tvang ham til det. Nå, ja. Okay. Ja. Nu har hendes mor ikke lavet ham. Hendes mor lavede neurale link og brugte ham til at like. Jeg ved ikke, hvorfor hun hader Jennifer Lopez. Jeg tror, det er det faktum ...det. Hvis hun laver det neurale link. Og ja, og AI'en. Det ville give god mening, hvorfor den kunstige intelligens så er i deres hjem. Så hvorfor er Jennifer Lopez så vred? Det er bare, fordi hendes mor ikke kunne lide hende. Er det en grundlæggende ting, at man ikke skal tage sit arbejde med hjem? Nej, det gør jeg ikke."

"tror, det har et budskab. Jeg tror, du tænker for dybt til det. Jeg har den samme slags ting. Der er ingen mening med det. Det er som at grave i sten. Der er ingen pointe. Du vil bare ødelægge din skovl. Det vil du. Filmen placerer dette som jalousi som et barn er jaloux over, at hendes mor tilbringer tid med en anden end hende. Hun siger det selv. Hun var jaloux."

"Det er der, hendes dybtliggende frygt, angst og had ligger.
Og så siger de: "Nej, det var ikke din skyld, Jennifer Lopez. Men det var det. Hun gjorde det. Hun var Hun var et dumt, lille, idiotisk barn, der besluttede, at mor ikke holder øje med mig, som du ved i fjorten dage.
danse eller sådan noget. Så jeg går ud og vækker ham tilsyneladende. Og jeg vil få ham til at..."

"han ender med at dræbe verden, fordi han åbenbart ved at gå ind i mit 10-årige sind kan også forstå, at hele menneskets historie har ført til døden. Hvad har hun læst som 10-årig?
årig på dette tidspunkt? Warren Peet, naturligvis. Ja, det er rigtigt. Så det, du siger, er virkelig rigtigt og Jennifer Lopez bærer denne film og bringer den til live og løfter den til et nyt niveau, som ellers Det eneste rigtige ville være, at Jennifer Lopez ikke var hovedrolleindehaver i denne film. Han er den eneste person i denne film også. Sterling K. Brown er med i omkring 10 minutter. Marks. Hvad er hans navn? Strong."

"Mark Strong. Det er han nødt til. Hans agent skal lære at sige nej, for han er også med i denne film.
fem minutter. Man kan se, at han er ligeglad. Han er fuldstændig ligeglad.
Men det er stadig som Mark mate. Jeg ved godt, at du sikkert er på den i en dag, men lad være.
dukke op. Få en anden til at gøre det. Der er ingen grund til, at du gør det. Det her er, mener jeg."

"Jeg er ret sikker på, at du allerede har besvaret mit spørgsmål, men jeg stiller det alligevel bare for...
seerne. Er Simu Liu også forfærdelig? Han er ikke så meget med i den, men ja, han er ikke fantastisk.
Og hvad så? Hvem er med i denne film? Hvorfor er han ikke med? Hvem er med i den? Han er ikke så meget med. Jeg vil sige, at han er med i 10 minutter."

"Han er med i starten, når han laver alle flashback-tingene, og så er han med i flashbacket...
for Jennifer Lopez, og så er han med i den sidste kamp, som varer 10 minutter mere.
og optakten til den endelige kamp. Hele tiden er denne film en time. Den er to timer lang.
Den er to timer lang. Så meget er han ikke med. Hvad sker der? Det er bare Jennifer Lopez."

"Det er som tyngdekraft, hvis det var lort. Det er, som om det er det eneste, jeg kan beskrive det som. Det er fordi Jennifer Lopez er sammen med en meth-robot i 90 % af filmen, og de går bare rundt.
i CGI-stykker. Det er ligesom Titanfall. Det er som et live action Titanfall. Meth'en er stort set stjålet fra Titanfall.
Jeg kan ikke vente med at se det. Jeg vil se det i morgen. Der er ingen action."

"Lad være med at se det. Du kunne have brugt din tid på noget andet på det tidspunkt.
Så Atlas udkommer på Netflix den 24. maj. Ja, i morgen. Den er helt sikkert din tid værd. Sørg for at tjekke den ud.
Den er nok ude, når du ser dette. Det var et kort uddrag af Alex' anmeldelse.
Det er dog ikke min værste film nogensinde. Det er faktisk ikke min værste film nogensinde."

"Jeg vil sige, at Sausage Party er værre. Sausage Party fik fine anmeldelser sammenlignet med, hvad denne vil få, hvis du betragter din værste film som semi-gospel.
Jeg mener, at den kommer til at bombe hos kritikerne, men på Netflix-måden vil den stadig få en masse visninger, som så vil retfærdiggøre en slags fornyelse, hvis du vil, eller en fortsættelse, fordi Netflix laver meget sjældent disse kritiske hits. Det gør de i nogle tilfælde, men der er mange af disse serier som Extraction for eksempel, der bare ikke klarer sig særligt godt."

"godt kritisk, men det betyder ikke noget i sidste ende. Så tror du helt ærligt fordi du brugte det som en joke i starten af indslaget. Tror du, at det vil få de 20 minutter? Tror du, vi får den pressemeddelelse, som får folk til at strømme til?
Jeg er ikke sikker på, at jeg ikke er sikker på, at Lopez i sig selv har tiltrækningskraft. Måske er det fordi at det er sci-fi-drys, der normalt klarer sig godt. Actionfilmen er ligesom den film, du går dine forældre ser, og du siger: "Hvad ser du, og de siger: "Åh, den..."."

"nye Netflix-ting. De kender ikke engang navnet på den. Mine forældre er meget sådan. Jeg kan ikke ved ikke, om I kan dele det, men de er sådan, at jeg bare går ind og siger, hvad du ser.
bare lige hvad der er på. Er det godt? Nej. Så jeg går min vej. Det er det, der er det. Det er bare det her Jeg trak mig tilbage, ja, det er på, det er den ting, de pusher, så jeg ser det. Bare en underlig ting fordi de behandler det som flow-tv, selv om det er en meget mere bevidst øvelse som er som hvad som helst der dukker op hvad som helst der kommer op hvad som helst der er på kanalen Jeg mener, det ser ærligt talt ud til, at jeg har, jeg er ikke sikker på, at Ben vil se det, jeg er ret sikker på Jeg kan se det i hans ansigt, men jeg gør det ikke. Jeg vil ikke være en del af denne statistik, og jeg tror..."

"fordi du så det på et pressemøde, Alex, at du ikke bidrager til det samlede seertal.
statistik. Jeg tror, jeg tror, vi kan sige det med sikkerhed, så jeg vil ikke, jeg vil være se noget andet forhåbentlig, og jeg vil ikke blive draget ind af dette lort, så jeg er så ked af, at du skulle igennem det her jeg er virkelig ked af det det er det er fint det er ligesom det jeg føler du har brug for en af dem i ny og næ, at du ligesom har brug for en app, du siger det, men vi havde rebel moon for nylig, så jeg tror, vi har haft masser af det, men jeg har ikke set rebel moon så godt Jeg kan meget bedre lide rebel moon end den her. Jeg kunne se rebel moon, fordi den har..."

"en vision af Zack Snyder. Jeg ved, at Zack Snyder kan lide film, når alt kommer til alt.
Jeg tror, at han kan lide film, selv om han ikke er så god til at lave dem, fordi han tydeligvis har en passion for øh, jeg kan virkelig godt lide action, og jeg kan virkelig godt lide slow-mo, og jeg kan virkelig godt lide, når ting ser seje ud, så ja, okay, Zack, jeg synes ikke rigtig, at du er så god til at lave de her film."

"og jeg synes ikke, at skuespillerne har givet deres bedste, men jeg kan godt forstå, at du prøvede, men det gør jeg ikke.
tror, at nogen udover dem, der laver CG i denne film, overhovedet prøvede Jeg tror, det blev skrevet af en algoritme, som derefter besluttede, hvilken navnløs instruktør der skulle knyttes til den, hvilken navnløs manuskriptforfatter at knytte til den hvilken lidt populær skuespiller at knytte til den blev derefter knyttet og så gik de bare i gang med det, og det var alt, hvad ingen bekymrede sig om ingen bekymrede sig overhovedet om, hvad det ser ud eller historier eller sci-fi eller robotter eller noget sjovt er, at det på en måde ligner og det er bare mig, der taler udefra og ser ind, det ligner en slags pandemi projekt, hvor ingen fik lov til at være i det samme rum, da de lavede det, alle optog deres dele derhjemme og sendte det et sted hen, og så satte de det sammen, fordi det bare virker, som om vi er en pose fuld af separate elementer, der ikke har noget bindevæv til at binde det hele sammen, måske er det ligesom Fury Road, hvor alle skuespillerne hadede hinanden, fordi de blev udsat for denne film. Jeg synes, vi skal lade den være der, for jeg synes, vi skal..."

"den simple grund, at det er på grænsen til at være ondsindet nu, så lad os...
lad os lade angrebene være, kan jeg sætte det på, det er sat på ham, jeg fik det på, jeg satte en mere på som en mere forslag som jeg lige har set uh traileren til uh Oz Perkins gyserfilm lange ben mennesker bør se den trailer den film ser helt skræmmende og fantastisk ud, så vi kan afslutte Jeg er ret sikker på, at denne film kommer til at rocke, så ingen andre kommer til at rocke."

"Ben, vi har ikke tid til at tale om det, vi taler om det i næste uge.
vi taler om det i næste uge, så har du, når vi laver den næste episode, rent faktisk været i biografen for at se denne film ja eller nej horizon horizon nej den kommer ikke ud før sent june ja du vil se den i hans sind jeg elsker bare historierne bag den det er det jeg elsker dramaet bag det det er meget Yellowstone rigtigt det er det hele det er bare det er bare fascinerende at få meget Yellowstone Ben det er det er det er virkelig det er virkelig dramaet bag det er fascinerende så vi taler om det igen på et tidspunkt i det mindste vil jeg tale om det på et tidspunkt, men øh nej ting vi kan tage med fra dette se Furiosa øh se the long legs traileren se ikke Atlas så det er stort set de sidste 30 minutter opsummere gå ja ellers har dette været episode 15 af Film Frenzy vi er tilbage igen i næste uge, så hold øje med det og ellers ja vi ser jer alle i næste afsnit"

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere