Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Huawei Watch Fit 3: Software and Platform (Sponsored)

Et godt smartwatch har brug for god software, der understøtter det, og det er netop, hvad Huawei leverer med Watch Fit 3. Vi har haft en chance for at sætte uret gennem ringen ved dets lanceringsbegivenhed i Dubai.

Audio transcriptions

"Huawei har mange års erfaring med at lave smukke, funktionelle og konkurrencedygtige smartwatches, men med WatchFit 3 har de udfordret sig selv til at gå videre.
Vi deltog ikke kun i Confidents lanceringsevent i Dubai, vi anmeldte også uret og fandt det meget imponerende, og her er hvorfor."

"Softwaren er af stor betydning for smartwatch-oplevelsen, og Huawei har designet et omfattende operativsystem, der fungerer fejlfrit på både iOS og Android ved hjælp af Huawei Health-appen, som er tilgængelig i Apple App Store, App Gallery og Samsung Galaxy Store, samt gennem simpel sideloading ved hjælp af en QR-kode, du får med uret på Android."

"Du får alle de funktioner, du forventer, som f.eks. bred understøttelse af notifikationer, over 100 træningstilstande og søvnregistrering, men endnu mere end det, der er også ernæringsanalyse, en tracker af vitale tegn ved hjælp af SpO2-målinger, og daglige fitnessmål, så du kan holde øje med din generelle sundhed på din egen måde.
Der er et væld af færdige urskiver til rådighed, men hvis de er begrænsende, kan du endda skabe din helt egen med skræddersyede funktioner, stilarter, farver og direkte genveje til de apps, du har brug for at komme til i en snæver vending."

"Der er selvstændig musikafspilning til downloadede MP3'er samt afspilningskontrol til din telefon, Bluetooth-baserede opkald direkte på uret og også en fjernudløser.
Det er alle de små ting, der gør et smartwatch til en god oplevelse på daglig basis.
Huawei har endda implementeret en stemmeassistent, der fungerer sammen med dine servicemeddelelser om vejr, opkald og musik, og kombineret med en multitasking-pakke kan du hurtigt skifte mellem funktioner og apps."

"Huawei Watch Fit 3 tilbyder alle de funktioner, du forventer, men uden at gå på kompromis med den længere batterilevetid eller den brede kompatibilitet.
Uanset om du bruger iOS eller Android, er dette lette, holdbare og funktionelle smartwatch din trofaste følgesvend i hverdagen."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere