Dansk
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops 6
HQ

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 bekræftet som dette års Call of Duty

Det vil blive afsløret fuldt ud efter Xbox Games Showcase i juni.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News, i dag skal vi tale om noget, som vi alligevel har vidst var tilfældet i et stykke tid men nu er det blevet bekræftet. I bund og grund vil den kommende sommers showcases og events for Xbox og Microsoft, de laver en Xbox-spilfremvisning ved den sædvanlige slags tidspunkt, og de laver en Xbox-spilfremvisning på den slags, jeg tror, det er søndag eftermiddag aftentid for os i Europa, og så følger de op med en direkte, en direkte som vi faktisk så sidste år med Starfield, hvor de laver hovedshowet og så laver de et ekstra show bagefter med fokus på et bestemt spil. I år har vi faktisk ikke set dette spil, ikke sandt, de har ikke afsløret det, de har bare sagt, at det er et ukendt spil, men at dømme ud fra billederne og teaserne og de forskellige rapporter og hvad ved jeg, har vi altid vidst, hvad det spil ville blive, men nu er det blevet officielt bekræftet, og ja, det er Black Ops 6, Call of Duty Black Ops 6, så lad os dykke ned i det og se, hvordan det kommer til at se ud."

"Så ja, Call of Duty Black Ops 6 er bekræftet til at være det hemmelige Xbox-spiludstillingsspil, det vil blive lanceret på PC, PS5 og Xbox Series til efteråret. Nu tror jeg, at vi bare skal starte, Jeg synes, det er fascinerende. Platformene her, du ved, som Eric siger her, tror jeg dette er absolut fascinerende, fordi det er første gang, at et Call of Duty har har gjort dette. Nu er vi cirka halvvejs gennem denne konsolgeneration, men det er den første gang, vi har set en Call of Duty-lancering specifikt på disse platforme og ikke på PS4 og Xbox One, og det gør mig faktisk en lille smule spændt på dette spil, fordi det gør mig til at tro, at vi for en gangs skyld får et Call of Duty i den nuværende generation."

"Men det kan godt være, at Activision er en del af Xbox Game Studios nu, men det betyder ikke, at virksomheden vil ændre sin markedsføringsstrategi for Call of Duty. Virksomheden har drillet årets Call of Duty i et stykke tid nu og tog det til et nyt niveau i går. Det tog ikke spillere rundt om i verden lang tid at få en smule information ud af disse kryptiske beskeder og billeder, så nu er det officielt. Treyarch og Activision bekræfter, at Call of Duty Black Ops 6 er 2024's kort, og dermed anerkender de også at det vil være det hemmelige spil, der får sin egen stream efter Xbox Game Showcase den 9. juni. Vi får ikke andet at vide, men ekstremt troværdige rygter hævder at den vil føre os til Golfkrigen. Forvent at lære en masse på mindre end tre uger. Ja, det gør vi, Teaserbilledet for det. Så ja, Call of Duty Black Ops 6 er blevet bekræftet. Og igen, Vi ved ikke mere endnu, men der har været rygter i lang tid på dette tidspunkt."

"at dette års Call of Duty kommer til at tage os med til Golfkrigen, og at dømme ud fra teasere og de kryptiske beskeder og hvad ved jeg, som Treyarch og Activision har lavet.
smidt ud de sidste par dage, så ser det ud til at være tilfældet. Der er en masse henvisninger til de tidlige 2000'ere, de sene 90'ere, den slags tidsperioder. Så det er en slags Golfkrigs-æra. Når de kommer tættere på den moderne dag, mener jeg, at de gør har Modern Warfare-serien, som er moderne ting, men der er en masse meget modstridende og meget polariserende krige, som Call of Duty-serien begynder at blive involveret i nu. Black Ops-serien har altid været en slags koldkrigsæra før det, og det er altid været meget subjektiv, men nu er vi ved at nå frem til disse meget moderne krige, der er meget dokumenterede, og jeg tror, der vil være nogle, der er altid modreaktioner med krigsspil, men jeg tror, at der vil være en vis form for frustration over den måde, de kildematerialet bliver brugt. Det er krige, der udkæmpes mellem to mennesker, uanset hvilken side krigen, hvilken side der er korrekt. Det påvirker stadig mange menneskers krige. Så ja, vi kommer til et meget slags moderne og modstridende æra nu, men igen vil vi vide med sikkerhed, om det er den tilfælde snart. Det ser ud til, at det er Golfkrigens æra, men igen vil vi vide det med sikkerhed på 9. juni, når denne Call of Duty Black Ops 6 Direct Showcase finder sted efter Xbox Games Showcase. Så hold øje med mere, og igen kommer det til PC, PS5 og Xbox Series så hvis du har en konsol, hvis du har en af disse nuværende generationskonsoller, og du har været undret dig over, hvorfor du købte en current gen-konsol, fordi der ikke udkommer noget specifikt til de nuværende generationskonsoller, så har vi nogle gode nyheder til dig, for Call of Duty er endelig PS4 og Xbox One, som det ser ud med dette spil. Men ja, som vi ved mere skal vi nok holde jer opdateret, ellers er jeg tilbage nu på tirsdag til næste GRTV."

"Nyheder. Det er en lang weekend for os her, så vi ses på den anden side. Pas på jer selv, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere