Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Pirates of the Caribbean 6 er indstillet til at være en genstart

Og Margot Robbie-filmen er ikke død endnu.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. I dag vil jeg være tale om en af mine yndlingsfilmserier nogensinde, og det er er Pirates of the Caribbean. Jeg har været en stor fan af serien i lang tid, og det er gjort mig meget trist at se den måde, den er forsvundet på, og den måde, den er er faldet fra hinanden i årenes løb. Men vi ved, at Disney ikke kan lade en cash cow så stor som Pirates of the Caribbean bare dø og falde i søvn, så der vil altid være en være arbejde og indsats for at fortsætte franchisen på en eller anden måde og form. Nu er dette er noget, vi har vidst har været undervejs i årevis, og det føltes, som om vi ikke rigtig har haft noget væsentligt at tale om, eller at de rygter, der er kommet ud om det, har føltes enten falske, eller de er snart blevet bevist falske på samme måde. Men denne information kommer nu fra Jerry Bruckheimer, og hvis du kender Pirates of the Caribbean, ved du at Jerry Bruckheimer dybest set har været en af de førende producenter på den lige siden dens begyndelse, og ja, han har givet os et indblik i hvad der sker i fremtiden for Pirates of the Caribbean igen, så lad os dykke ned i det."

"Så ja, Margot Robbies Pirates of the Caribbean-film er ikke død, og Pirates 6 kommer officielt.
være en reboot, men producer Jerry Bruckheimer vil alligevel have Johnny Depp med. Så den tågen er ved at lette omkring Disneys Caribiske Hav, efterhånden som vi får flere og flere mere officiel information om, hvad fremtiden bringer for Pirates of the Caribbean-serien."

"De seneste oplysninger kommer fra den ekstraordinære producer Jerry Bruckheimer som i et interview med Entertainment Weekly afslørede, at nogle af de tidligere rygter om projekter stadig er i live, og at den kommende mainline-del bliver et reboot.
Bruckheimer siger, at det er to forskellige film, vi håber at få lavet dem begge, og jeg tror Disney er enig i, at de virkelig også gerne vil lave Margot-filmen. Så dette er en reference til både Pirates of the Caribbean 6, som er en komplet genstart af serien, og også en ekstra film med Margot Robbie i hovedrollen, som i de sidste par år har virket dødfødt. Taler om rebootet tilføjer Bruckheimer, at jeg tror, han har knækket den serieforfatter Jeff Nathanson har en fantastisk tredje akt, vi skal bare rydde op i den første og anden og så kommer vi derhen. Men han skrev en fantastisk tredje akt. Produceren talte også om Johnny Depp, og om skuespilleren vil være involveret i rollen som kaptajn Jack Sparrow igen."

"Det er en reboot, men hvis det var op til mig, ville han være med. Jeg elsker ham. Han er en god ven.
Han er en fantastisk kunstner, og han har et unikt look. Han skabte Captain Jack, som ikke var på siden, hvor han lavede lidt Pepe Le Pew og Keith Richards. Det var hans fortolkning.
af Jack Sparrow. Er du glad for at høre, at Bruckheimer ikke har opgivet at lave flere Pirates?
of the Caribbean endnu. Så ja, jeg tror, der er mange måder, Disney kan gribe det an på."

"Jeg tror, at uanset hvad de gør med denne Margot-film, så tror jeg, at den skal være sin egen ting. Jeg tror, at de er nødt til at komme væk fra denne idé om hele tiden at skubbe til fortælling frem, at den overordnede fortælling om Pirates of the Caribbean, som om der er ingen grund til, at Margot Robbie-filmen ikke kan være sin egen. Hvad angår Pirates 6, hvis du vil lave en fuld reboot. Jeg har hørt mange forskellige idéer, siden denne rapport begyndte at cirkulere om, hvad det kunne være. Nogle mennesker spørger, hvorfor kan vi ikke se, hvad der sker med Will og Elizabeths fremtid. Du ved, potentielt noget i den retning. Elizabeth er teknisk set stadig piratkonge eller -dronning, hvad du end hvad man nu officielt kalder det i dag. Og Will er stadig kaptajn på Flying Dutchman. Og i slutningen af den sidste film var der en slags teaser om, at Davy Jones også kunne være tilbage. Så potentielt er der noget om snakken. Nu elsker jeg Johnny Depp som kaptajn Jack Sparrow, men jeg tror ikke, at han behøver at være omdrejningspunktet i filmen."

"punkt i serien fremover. Jeg tror, at der er måder, hvorpå man kan inkludere Johnny Depp som Jack Sparrow igen uden at gøre ham til en slags hovedperson. Der er ingen grund til hvorfor man ikke kan dukke op i anden akt af en film og lave nogle Jack Sparrow-ting og så forsvinde igen. Der er ingen grund til, at du ikke kan gøre det uden at gøre det sådan her er det næste kapitel i Jack Sparrows historie. Så jeg ville være interesseret i at se, hvordan de gør det."

"Uanset hvad håber jeg, at de laver flere pirater, for det er en fantastisk franchise. Det er en helt igennem underholdende filmserie. Så ja, jeg er spændt på mere af det. Men igen, når vi ved mere om det, vil vi sørge for at holde jer opdateret. Forhåbentlig vil denne opdatering fra Jerry Brookhaver dybest set bekræfter, at vi kommer til at få flere officielle oplysninger i et stigende tempo."

"hastighed på dette tidspunkt. Og forhåbentlig vil vi snart begynde at vide, om disse film har fået grønt lys og rent faktisk kommer til at finde sted og blive udviklet til en hel spillefilm. Men igen, når vi ved mere, vil vi sørge for at holde jer opdateret, og ellers er jeg tilbage i morgen til den næste eller mine næste GRTV News af ugen, så hold øje med det. Og ellers håber jeg, at du nyder resten af din onsdag."

"og så ses vi i den næste. Hav det godt alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere