Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 14 - Vi afslutter Simian sæson med en sidste Ape-Out Session

Alex deler sine tanker om Kingdom of the Planet of the Apes og hvordan filmen stabler op til Matt Reeves 'fantastiske tidligere trilogi, og hvilken præcedens den sætter op for fremtiden. Vi har også kort forhåndsvist Furiosa: A Mad Max Saga efter dens mega modtagelse i Cannes i år.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til, jeg tror, det er vores 14. afsnit af Film Frenzy. Det er bare mig og Alex igen. Bare de sande Film Frenzy-fans. Ja, vi er Film Frenziest.
De mest vanvittige filmfans. Men i dag gør vi, hvad vi lovede, at vi ville gøre."

"gøre i månedsvis på dette tidspunkt, og vi afslutter Simian-sæsonen.
År. Det har føltes som år indtil nu. Vi har talt om aber i månedsvis.
nu, og det er tid til at lave afsnittet. En lille advarsel: Vi har en abeekspert med.
rummet her i dag, fordi Alex har set Kingdom of the Planet of the Apes, men jeg har endnu ikke haft mulighed for at se den. Så vi læner os op ad dig, Alex, i denne omgang."

"Det er helt fint. Det ved du også godt. Så fortsæt, fortsæt. Fortæl os om den. Er det en god film?
Er den værd at se? Hvis jeg, hvis jeg, hvis jeg må, hvis jeg må, vil jeg bare gøre min abe gå. Og, du ved, jeg vil abe lidt ud. Hvis du kan se det her, kan du brug for dine hofter tilbage. Kan du se det? Du skal have dine hofter tilbage. Du er nødt til at gå sådan her. Det ved du godt. Og han er væk. Og han er væk. Og han kommer tilbage. Jeg har set videoen i... Undskyld, jeg faldt ned af stolen. Hvad var det, det var et af talkshowsene, ikke?
og de havde Kevin Durant og fyren, der spiller... Hvem er den ledende abe i dette, i denne film? Owen Teague, Noah. Ja, det var, det var virkelig... Det er forbløffende, er det ikke?
Fordi man kan se, hvordan det føles ægte, når man ser ham, selv når de ikke engang er i mocap. Det er bizart. Så det er virkelig godt lavet. Kevin Durant er helt tæt på. Hvad en vidunderlig dag! Når han gør det i hele filmen. Og han kommer over og..."

"selv når de laver hele, du ved, du ser det stykke i talkshowet. I tror, jeg har set det samme, hvor Owen Teague gør sådan her. Ja, ja, ja, ja.
Og de går helt amok. De går virkelig amok. Det er det, jeg altid har elsket ved lige siden Andy Serkis-filmene, er, at de har engageret sig i det, Hvad nu, hvis aberne virkelig var så kloge? Og jeg ved ikke, denne film, det er starten på en ny trilogi, ikke? Så man kan ikke, den har meget at gøre."

"Der er meget, der skal sættes op. Jeg så den i IMAX. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så besat af IMAX for tiden, men jeg tror, at jeg ved et uheld kom til at bestille IMAX-sæder, fordi jeg bare ville se den, når som helst, men den føles virkelig lang. Og historiemæssigt føles den som fanfiktion af Andy Serkis-filmene, for de film er virkelig, virkelig godt skrevet, overraskende godt skrevet. Den er ligesom når man siger til nogen, at Kung Fu Panda er rigtig godt skrevet. Og de siger: "Nå ja, den film, der hedder Kung Fu Panda, er godt skrevet. Og de siger, ja, ja, det har den."

"Det er det samme med filmene om Abernes Planet. Det er ligesom de film, hvor nogen er går halvdelen af tiden, er virkelig godt. Ja, det er det. Selv om halvdelen af dialogen bare er.., du ved, nogen, der siger noget på gebrokkent engelsk, fordi de er ved at lære at tale halvdelen af tiden. Matt Reeves-filmene er kategorisk dårlige. Den her er okay."

"Den er anstændig. Proximus er helt klart den bedste karakter. Abekongen. Ja, det er han. Fordi han er Han er Proximus Caesar. De forklarer ikke, om han faktisk er en efterkommer af Cæsar.
eller om han bare påberåber sig det navn, hvilket er en anden ting, der er så mange interessante pointer i denne film, som de kunne gøre, og det gør de ikke rigtig. Så det er, som jeg siger, den føles lidt fan fiction-agtig. Den følger lidt bøgerne og tallene. Den tager på en måde nogle skridt tilbage, når det føles, som om den burde tage dem fremad. Det menneskelige element er stadig stærkere end, hvis jeg havde min perfekte film, ville den bare bestå af aber. Hvis jeg virkelig, for jeg tror det er der, det interessante er, hvordan fanden ser abesamfundet ud? Det er det del, som alle elsker. Og ja, i Dawn and War, når de kæmper mod menneskene, er det interessant, fordi det handler om, hvem der skal overtage denne postapokalyptiske verden? Ja, det er det. Mens nu er der gået 300 år. Aberne burde helt sikkert have lidt mere styr på det, men der er stadig denne her ting med, nej, mennesker kan, mennesker kan gøre comeback, du ved? Mennesker kan komme tilbage fra det her. Der er mange interessante ideer. Jeg håber, de bliver udforsket i trilogien, men jeg ville sige, at denne film føles som en bogtilpasning, som om nogen har tilpasset en bog lidt efter lidt efter lidt efter lidt."

"Og det vil du sikkert kunne se, hvis du ser den, for det føles, som om historien er meget da da da da da og så og så og så og så og så, snarere end som- så Proximus, for eksempel, dukker først op to tredjedele inde i forløbet. Hvorimod jeg troede, at det ville være Okay, vi har på en måde to hovedpersoner. Du har Proximus, og du har Noah, og de er på kollisionskurs. Og det er på en måde sandt, men samtidig er du meget mere fokuseret på Noah og hans rejse, og hans rejse er ikke altid så interessant. Og hans rejse er ikke altid så interessant."

"Han gør bare ting. Ja, det er interessant, for som du siger, er denne film ikke...
bare - det er ikke bare en film, vel? Det er ikke... det er en oplevelse. Ja, ikke som da vi så...
Den får mig til at hoppe op på stolen, den får mig til at - du ved, den får mig til at efterligne den.
Det var Rise of the Planet of the Apes, som var den første i Matt Reeves' trilogi."

"Ja, det var den. Da den kom ud, føltes det som om, okay, her er - her er starten på - ja, vi er genstarter Monkeys, vi ved ikke, hvor det vil føre hen, men her er - her er - her er starten på noget, ikke? Hvorimod denne her, du ved, at det er - især med den måde, den slags filmindustrien har udviklet sig på det seneste, så ved man, at det ikke bare er en film. Den kommer til at fortsætte et eller andet sted, der vil komme mere. Og der er endda - jeg tror endda, der var et rygte for nylig, at de vil udvide det til ni film i alt. Jeg tror, det inkluderer Matt Reeves-filmene. Ja, det er rigtigt. Så der er egentlig tre trilogier. Så de kunne f.eks, Det her er middelalderen. Ja, og så kommer menneskene tilbage. Og så bliver de super moderne, du ved, de er alle sådan... Ja, de tager ud i rummet eller sådan noget, jeg ved det ikke."

"Jeg ved det ikke, det er bare... Jeg har altid nydt idéen om abefilmene, men jeg...
tror, at de skal være - ja, de skal bare handle mere om aberne og mindre om menneskene.
Det er det samme med Godzilla Kong. Folk kommer for at se de her film og.., Jeg er sikker på, at det er meget dyrt. Det må være meget dyrere at lave en hel abefilm."

"dyrt. Og så har Freya Allen i øvrigt en forfærdelig amerikansk accent. Helt igennem djævelsk.
Virkelig dårligt. Hvordan kunne ingen tage det - hvordan kunne de optage de optagelser og sige, godt arbejde, Freya, du ved? Hvad fanden? Det er virkelig noget, der bryder indlevelsen. Når de stakkels Owen Teague og Kevin Durand har været på abeskole i seks uger, kunne de så ikke have fået en dialekttræner til Freya Allen i lige så lang tid? Det irriterede mig virkelig. Men hun kan bare caste en amerikansk skuespillerinde, du ved? Eller bare caste - eller bare lade hende tale med britisk accent, for ved du hvad? Verden har været forbi i 300 år, det er ligegyldigt, hvordan folk lyder."

"som længere. Det er ligegyldigt. Jeg ved godt, at den foregår i Amerika, og de er stadig lidt - jeg tror, at de stadig er på vestkysten, fordi de første film - den første Rise tager foregår i San Francisco, og så er de i Redwoods, og så er de - og Dawn er det stadig som deres hovedområde. Jeg kan ikke huske, hvor de ender i krig. Jeg er nødt til at se Rise igen, Jeg har ikke set Dawn in war endnu, men det vil jeg virkelig gerne. Men i denne film er der også to falske dødsfald, hvor nogen bliver skyllet væk, og man tænker, Okay, de kommer tilbage til sidst, for vi har ikke set noget lig. For selv om disse film ikke er virkelig umotiveret voldelige, er de stadig i stand til at vise dig når nogen er døde. Som i Rise, da gorillaen bliver skudt, og han har... før han dør, kan man..."

"du ved? Cæsar løber over til ham og holder hans hoved, og han siger, du ved, det er ligesom, du ved, den mest tragiske død i nogen film nogensinde. Og du ved, det hører man hele tiden i... i... i...
Apes-film, i Matt Reeves-versionerne, men i disse er det som om, nogen - to mennesker falder i vandet, og man ser ikke deres kroppe, og man tænker, at de nok skal komme op igen."

"i den anden, hvilket bare føltes ret billigt for mig. Og hvis de ikke gør det, hvad fanden var så - hvad fanden var de dødsscener? Ja, sådan er det også med de her abe-film, Det, der bekymrer mig, er, at dette er den fjerde film, der foregår på samme sted.
Og det minder mig lidt om Star Wars og Tatooine-problemet, som ganske vist har blevet et mindre problem på det seneste, vil jeg sige. Men ja, vi var igennem den fase i et stykke tid, hvor det var sådan, åh, den nye Star Wars-film? Ja, hvor foregår den? Åh, det er på en ørkenplanet. Du er okay, ja, okay. Det er sådan, du kender Tatooine. Ja, så jeg ved ikke, jeg tror bare, at du..."

"starter denne nye trilogi, ja, den foregår betydeligt længere ude i fremtiden, ikke? Det er én ting, så du har den slags tidsforskel til din fordel. Men jeg kunne godt tænke mig at se en Apes-film, der foregår et andet sted, du ved? Det er... det er det samme... Åh, for fanden! Det er mig! Det behøver ikke at være... Det er Asien! Det behøver ikke at være i Europa eller noget. Det kunne være - det kunne være Australien, eller det kunne være, du ved, et sted som Kina eller sådan noget. Hvor mange aber er der?
I Australien? Det er det eneste spørgsmål, for jeg forstår godt pointen, men i det mindste..."

"i Matt Reeves-filmene skal de alle sammen være på det sted. Åh, ja, ja. Fordi det er kun gået et par år siden sygdommen, og alle aberne, som vi ser, jeg er ikke sikker på, hvordan det virkede. Jeg er ikke, du ved, jeg elsker filmene, men jeg er ikke så meget for Lawmaster, så jeg ved ikke, om den sygdom, der udryddede alle mennesker, blev overført til aberne og gjorde dem til alle aberne kloge over hele verden, eller om det stadig kun er efterkommerne af den oprindelige dem, som Cæsar gjorde kloge med det stof. Ved hjælp af en slags udelukkelseslov tror jeg, vi kan sige, at det faktum, at Amerika faldt fra hinanden så hurtigt, som det gjorde, stort set indebærer, at resten af verden faldt fra hinanden, for ellers ville man sige, at Amerika kollapser og falder fra hinanden i Europa."

"Jeg tænkte: Ved du hvad? Find ud af det her. Vi klarer os. Vi ses senere, drenge. Ja, så jeg ved det ikke. Jeg tror... Jeg tror bare...
der er en masse spørgsmålstegn andre steder, som kunne udforskes. Det er ligesom... det er ligesom det hele, Du ved, tilbage i 80'erne, da de lavede en masse alien- og sci-fi-film, Hvor lander rumvæsnerne? Det er i Amerika, og man tænker, okay, godt. Men måske er de på vej derhen."

"Måske tager vi derind i næste film. Måske, måske er det en god pointe, men jeg tror bare, at der er mange muligheder.
for at udforske forskellige elementer og ting, og, ja, du ved, bryde lidt med Caesar.
Du ved, Cæsars... Cæsars historie var fantastisk. Lad os se historien eksistere og være det den slags ting. Cæsar-symbolet, forresten. De har et Cæsar-symbol i denne film. Har de? Ja, og de holder det..."

"de holder deres hænder sammen sådan her. Det er ikke... det er aberne, der holder sammen. Det er ligesom pinde.
Det er... det er... aberne sammen er signaturen. Det er de pinde, som Cæsar ikke knækker.
i den første film, så det er symbolikken der. De skulle have gjort det i Rom. Sig hans ord! De skulle have gjort det i Rom og ladet Cæsar være kejser. Sådan er det dybest set. Jeg mener, det er den slags stemning, som Proximus udsender, er, at han er ligesom - ligesom, de har endda et stykke, hvor nogen siger, at Proximus elsker romersk historie. Han elsker at lære om oldtidens Rom og den slags, så han må - han er lidt af en cosplayer, tror jeg, hvilket er en rigtig interessant detalje, som får mig til at ønske, at han var med i filmen længere, fordi abepolitik er noget, der kunne være rigtig sjovt. Nej, det burde... Jeg tror, det er det, der er problemet, ikke?
At man bare tænker, at man godt kunne have taget lidt flere chancer med historien."

"Det er en historie, vi har set før, ikke kun i denne tidligere trilogi fra Matt Reeves, men også i alle de andre abefilm, der nogensinde har eksisteret. De har alle været meget lig dette tema, så jeg tror, at der helt klart er dele af historien, som finder sted på den amerikanske østkyst, for der er en scene med Frihedsgudinden, ikke? Det tror jeg. Er det ikke en - ikke i traileren, hvor den er begravet?
under en masse sand? Eller måske var det et nik til en af de ældre film, fordi, du ved, en af de ældre film, dengang de brugte de rigtige kostumer og ting, de lignede Sasquatches, i bund og grund. Ja, det var... Det var - meget af det foregik i øst."

"kysten i New York, så. De gamle, ja, ja. Jeg synes bare, at det ville være rart at se disse historier udvidet til forskellige områder, du ved? Det er - bare tag en lille risiko, og det - ved du, hvad det faktisk også minder mig lidt om? Samme slags idé, er Mad Max. Jeg ved, at vi skal tale om Furiosa om et øjeblik, men jeg tænker bare, ligesom, du ved, Mad Max - Mad Max er fantastisk, fordi den - den skildrer perfekt, hvad du ville forvente af apokalyptiske Australien, som en stereotyp, ikke? Ja, det gør den. Og indrømmet, Mad Max-serien er..."

"det er en meget mere konsolideret indsats, ikke? Der er - man ser ikke mange Mad Max-film.
Der plejede at være mange af dem i 80'erne, men i dag er det ret sjældent at se en Mad Max-film.
ting, så det gør ikke noget, at den foregår i Australien. Men hvis vi skal fortsætte se flere af de her film, så ser det ud til, at vi får, nu, at dømme efter modtagelsen af Furiosa- indrømmet, billetsalget - George Miller har mange ideer. Han gør mange ideer. Men jeg ville elske at se, hvordan Mad Max er på et andet kontinent, måske Sydamerika eller sådan noget. Ja, det ville være... Det ville være... Hvordan Mad Max er med aber."

"Ja, ja! Måske er det den samme verden. Det er det samme univers! Der er naturligvis ikke så mange aber i Australien. Jeg tror ikke, der er så mange aber.
arter. Men det er - jeg tror, det er temaet, er det ikke? Der er ikke mange aber i Amerika. Så det var alt sammen, du ved, det var alt sammen en del af... En masse zoologiske haver. En masse zoologiske haver, en masse test."

"faciliteter. Men det er netop det, man kan tage det koncept og oversætte det til så mange forskellige ting.
regioner rundt omkring i verden. Det er rigtigt. For hvis vi kun talte om aber, så ville det have foregå i Afrika, ikke? Eller måske Asien? Asien, ja. Men så igen, de nævner, ikke? De nævner gibboner i denne film. Der har aldrig nogensinde været en gibbon i nogen af disse film, selv om de er aber. Så hvis orangutanger, gorillaer og..."

"chimpanser alle kan få gavn af det her, som kan kurere Alzheimers sygdom eller sådan noget. Ja, det er det.
Og så nævner de endda gibboner som en abeart, der også er på det niveau.
Hvorfor ser vi dem ikke? Hvorfor er der ingen gibboner? Fordi jeg ved, at de er.., ikke vil være nær så stærke eller hvad som helst, men de er sjove små fyre, og de kunne være en god lille komisk sidekarakter. Hvis du har Gibbonen Graham, som.., flyver rundt og laver sit nummer, har jeansshorts på eller sådan noget. Det, du ved, det er.., ligesom fyren i, du ved, ham i War? Det er den lille chimpanse i War, spillet af Steve Zahn, som bare har sin lille Parker på hele tiden. Han har en lille frakke."

"og en lille hue, og han giver bare tommelfingeren op til alle hele tiden. Bare gør ham igen. Ligesom med disse film er Matt Reeves en meget seriøs instruktør, du ved? Han gør ting, som at Batman ikke er en film med mange vittigheder, og det er Rise, War, and Dawn heller ikke, men de har for det meste en vittighedsfigur med, og de har nogle ret sjove indslag, for når alt kommer til alt, så er det en abefilm, du du ved? Den kommer ikke til at vinde nogen store priser. Det er ikke en Schindlers liste på når dagen er omme. Det er ikke en Schindlers liste. Men nej, lad os tale om film i almindelighed, et øjeblik, for nu er den ude, og igen, vi har, da vi optog dette, er anmeldelsesembargoen for Furiosa ophævet. Ikke fordi den er blevet set af mange, men fordi premieren i Cannes har fundet sted, og vi har stort set set set den, den er massivt anerkendt. Mange, mange mennesker giver den topkarakterer. Nogle, mange mennesker er siger, at den ikke er helt så god som Fury Road, men de siger, at den er rigtig, rigtig god."

"uanset hvad. Så med Furiosa på vej, med Kingdom of the Planet of the Apes her, og med Dune Part 2 i tankerne, hvad tror vi så, der kommer til at være den slags pakningsrækkefølge for action film indtil videre i 2024? Det er underligt, at actionfilm også er de film, du tænker på, når man tænker på, at Dune måske ikke nødvendigvis er en actionfilm, men den har en masse action i den. Det er de film, hvor vi tænker, okay, de kommer nok til at få en masse priser. Der vil sikkert være nogle indie-darlings fra Frankrig og Korea, som ender med at få en pris."

"også resten af listerne, men... Yorgos med sin slags venlighed. Ja, han er, du ved, Family Guy-nummeret, hvor de alle sammen er ved at drukne, og Peter siger: "Jeg er ligeglad.
for bedstefaren. Ja, ja, ja. Det er bare i sig selv, og jeg var, du ved, det er sådan...
Jeg har det nogle gange sådan med Yorgos Lanthimos, at jeg elsker The Lobster. Killing of a Sacred Deer er rigtig god, men med tiden er han både blevet mere tam og har insisteret mere på sin egen særhed."

"Dialogen i The Lobster og Killing of a Sacred Deer er så mærkelig, at man ved, at den afskrækker nogle mennesker, hvorimod i Poor Things og The Favourite, især Poor Things, Jeg tænker, at det her er Yorgos for masserne. Det er ikke Yorgos, når han er bedst. Måske er jeg en gatekeeper, måske er jeg en forfærdelig lille mand, du ved, men jeg er... Men ja, Furiosa, øh, den har det der dræbertema, du ved. Det er det eneste, jeg glæder mig til at se. Så snart den kommer i biograferne, er jeg vil jeg rejse mig op. Ja, jeg kan ikke vente. George Miller er en instruktør, en actioninstruktør, i modsætning til stort set alle andre, vi nogensinde ser. Det faktum, at hans hovedpersoner knap nok siger noget, og de er stadig ikoniske. Ja, det ved jeg godt. Når han siger 30 replikker, tænker jeg, Det slår mig ikke, hvor få replikker det er, før man sammenligner med Fury Road, Tom Hardy sagde 60 replikker, og så tænker man, at han ikke sagde noget i den film."

"Det er jo sindssygt. Halvdelen af det? Det er forbløffende. Jeg tror, det er... Jeg er selv meget spændt på det.
Jeg tror, det bliver fremragende. Jeg kan ikke vente med at se den i biografen.
Der er meget, der afhænger af den. Fury Road er fantastisk som actionfilm. Den er, den er, den kom også på det tidspunkt, hvor der var mange praktiske effekter. Den er meget stram, også, du ved. Det er ikke en lang film. Det er en af de film, der varer to timer."

"Det er stort set præcis, hvad man ønsker af en film. Præcis, ja. Det hele er optaget er én ting. Det er, det er, det er, det er ligesom det perfekte, indbegrebet af, hvad en actionfilm bør og kan være. Så jeg tror, der er meget, der afhænger af denne film, og at dømme efter modtagelsen...
vi har set i Cannes, så er den helt i top. Det er syv minutters stående ovationer. Kan du forestille dig at stå og klappe i syv minutter? Det er bare Cannes, af mangel på bedre ord, Det er bare Cannes-bullshit i en nøddeskal, er det ikke? Ja, det er det. Hvem, syv minutter stående ovation. Jeg ville åbenbart gerne give den 15. Det er ligesom, anden, det er ligesom, Ja, ja, nogle mennesker får 15. Hvis du får fem, er det som om, du burde afslutte dit liv, du ved? Du har ikke skabt noget for disse mennesker, og alligevel giver de dig en fem minutters stående ovation. Fem minutter på mine hænder, der klapper. Mine hænder kommer til at være ømme som bare fanden. Ja, du ved, hvad jeg heller ikke forstår, er, hvad gør skuespillerne og instruktøren gør? De står bare der og siger tak, mange tak. Det er ligesom en video, jeg har set af Annie Taylor-Joy, og hun siger: "Tak, mange tak. Og Chris Hemsworths tager bare det hele ind og er Dementorer i det virkelige liv. Det er den ene del af Cannes og filmkulturen, som jeg aldrig har forstået. Den slags elitære, slags, lad os bare gøre det, lad os bare, fem, syv minutter i træk med at klappe. Ja. Jeg kan ikke få bag det. Lad os tage forældreløse lever til dessert. Ja, ja. Det er... Det er, det forvirrer bare mig lidt, men, øh, jeg ved ikke, jeg synes, det ser, jeg er virkelig begejstret for begge dele, og jeg tror, det kunne være, sagen er med, med Furiosa, hvad der dog bekymrer mig lidt, er, at jeg bare ikke tror, at den kommer til at lande i kommerciel forstand."

"Jeg tror, at Kingdom har det, som den forrige trilogi havde, folk, der ser, åh, det ved jeg, og alt det der, men Furiosa, det kan jeg ikke huske, Jeg tror ikke, at Fury Road var en stor kommerciel succes, f.eks. med hensyn til billetsalg.
og jeg tror, at den indtjente godt 700 millioner, hvilket er mange penge, men dette er en tid, hvor biograferne boomede, og der kom film for milliarder af dollars."

"til højre og venstre. Den indtjente 380 millioner ved billetlugen. Åh, 380, det er endnu værre.
Så det, der bekymrer mig lidt, er, at jeg ikke ved, om den nødvendigvis bliver det, den kommercielle succes, som vi ser. Og den havde et budget på 154 til 185 millioner, så jeg tror ikke engang, man kan sige, at det knap nok er en succes. Hvis vi medregner dobbelt, hvis vi går efter det laveste estimat af det, og vi siger, at du skal bruge det dobbelte, er det knap nok en succes. Ja, det er det, der bekymrer mig lidt, fordi.., vi ved, hvordan produktionsselskaber kan være nu om dage, og hvor barske de kan være, og hvis dette film ikke tjener de penge, den skal, vil vi nok ikke se en ny Mad Max-film i lang tid."

"stykke tid, hvis nogensinde, fra George Miller, altså. Så det er det, der bekymrer mig en lille smule, men jeg håber at det går godt. Jeg håber, at den bliver en succes, og jeg håber, at folk vil se den og nyde den, fordi den ser helt fantastisk ud. Og den slog også Anya Taylor-Joy ihjel. Har du set det interview hvor hun bare ser ud, som om han spurgte, intervieweren spurgte hende, som om.., hvordan det var at filme for George Miller, og hun stirrer bare tomt på ham, fordi hun stadig er Furiosa, det er derfor. Nå, men.., Nej, hun sagde: "Spørg mig om 20 år. Og det var det samme med Fury Road."

"Charlize Theron og Tom Hardy havde en stor fejde. Jeg ved ikke, om du kender til det, men de var åbenbart nødt til at lokke Tom Hardy ud af hans trailer. Jeg forestiller mig bare, at de efterlade små godbidder på gulvet for at få ham ud. Jeg læste rapporten om det.
film. Det var forbløffende. Det lyder vanvittigt. Det er det samme med Megalopolis, du ved, Frank Francis Ford Coppola-tingen? The Guardian lavede en artikel, hvor de talte med en en flok skuespillere og besætningsmedlemmer, og det var åbenbart sindssygt. Jeg tror, det er et meget gammelt hoved filminstruktør-ting, hvor de bare er ligeglade. De vil bare have deres film lavet på deres måde, og så ryger de bare hash i deres trailer hele dagen."

"for Francis Ford Coppolas vedkommende, eller presser skuespillerne til udmattelse, som i George Miller i Mad Max, disse Mad Max-film. Eller bruge, ja, eller gå 100 millioner over budgettet, som Ridley Scott. Ja, eller sælge dine vingårde, som Francis Ford Coppola gjorde, for at finansiere denne film. I elsker den. Jeg elsker den. Jeg kan ikke vente på, at den fejler. Det bliver sådan en Babylon. Åh, ja, jeg har set den trailer et par gange, og jeg kan ikke forstå den, og jeg synes, den ser en absolut katastrofe, og jeg er en meget åben person, når det gælder film. Jeg kan godt lide at opleve alle slags forskellige, og kunstnerisk flair og alt det der, men denne film ligner for mig bare en katastrofe, der venter på at ske, og det tror jeg også, du kan se, når man tænker på, at den ikke har et produktionsselskab tilknyttet. Ikke at man behøver et for at producere den, men.., han har ikke en distributionspartner, så... wow. Jeg ved ikke, hvad han forventer af den. Gør han bare den kritiske succes, eller forventer han, at den skal tjene penge? Jeg tror bare, han vil lave filmen, og lade det være det. Den har været 40 år undervejs. Den har været 40 år undervejs. Denne film, og jeg tror ikke engang."

"han bekymrer sig om, hvad kritikerne siger, for kritikerne vil sikkert dumpe den, for hvis den er noget, den, som jeg siger, giver den mig en masse Babylon-vibrationer, og hvis den er, hvis den er sådan, så vil vil kritikerne alligevel kritisere den, fordi de ikke kunne lide Babylon. Det ved jeg nu ikke. Babylon er en dårlig film.
Det er jeg enig i. Jeg synes, Babylon er alt for lang, omkring en time for lang. Den er alt for lang. Det er, det insisterer på sig selv, som Peter Griffin ville sige, og den er også, ligesom Damon Chazelle lavede min yndlingsfilm nogensinde, og alligevel tror jeg ikke, han har lavet så god en film siden, så..."

"Det er en god nøddeskal, er det ikke? Jeg mener, jeg ved ikke, om han får en film med stort budget igen i fremtiden.
fremtiden, for han har lavet en masse dårlige film i træk, eller ikke nødvendigvis dårlige film, men.., dårligt. Babylon er dårlig. Babylon er dårlig, men jeg mener, han har også lavet nogle andre film, som bare ikke har været en succes, vil jeg sige. Ja, det er rigtigt. Men altså, nok snak om Babylon, og vi burde nok afslutte dette, for vi har været i gang i et stykke tid, så ja, dette har været episode 14 af Film Frenzy. Vi er tilbage i næste uge, måske for at tale om Furio, så måske bliver det ugen efter."

"Det er jeg ikke helt sikker på, men uanset hvad er vi tilbage i næste uge til noget andet, så hold øje med det. Indtil da håber jeg, at du nyder det, ja, vi ses vel på den anden side.
Pas på jer selv, alle sammen."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere