Dansk
Gamereactor
Videos
Hades II
HQ

Hades II - Video Preview

Vi har hacket, skåret og strejfet Supergiants nye roguelike.

Audio transcriptions

"Hades, Supergiant Games' hovedværk, er et spil, der er så elsket af fans af roguelikes, at det for mange er det synonymt med genren og de højder, den kan nå. Krav om DLC eller efterfølger hobede sig op, så snart rulleteksterne var slut for mange. Det eneste spørgsmål for Supergiant efter at have leveret et så fantastisk spil, var, hvad de skulle gøre nu? Det viser sig, at svaret er ned. Pause, vent, jeg mener det i den mest bogstavelige forstand, for i stedet for at klatre op og ud af Hades, kæmper vi denne gang fra Erebus' glemte marker."

"hele vejen ned og tilbage i underverdenens dybder efter tidens titan Kronos indtager Hades' rige og fører igen krig på Olympen. Væk er det blodige, storslåede og sært indbydende Hades' hus sammen med de fleste af de karakterer, vi holdt kære fra det første spil. Den frække fyr Zagreus er i øjeblikket MIA, og så er det op til hans søster, mørkets prinsesse Melanoe, at fælde titanen. I stedet for at handle som den oprørske ungdom, vi er i den første Hades, hvor vi ikke adlyder, men aldrig rigtig forråder vores far i søgen efter vores mor, er vi i Hades II kastet ind i frontlinjen i en krig, der truer selve himlen. Det er en massiv ændring i forhold til, hvad der er på spil, og i mindre dygtige hænder kunne det have føltes utroligt skurrende. Der er en afbrydelse mellem Hades og dens efterfølger, men det føles hele tiden bevidst, fra de nøgne knogler atmosfære i din lejr ved korsvejen til de nye skildringer af guderne og gudinderne mens de forbereder sig på krig. Som mangeårig fan af det første spil kunne jeg ikke lade være med at føle lidt modløs og længtes efter den fredelige, jublende atmosfære i det første spil."

"Supergiant har gjort et godt stykke arbejde her med at få de nye omgivelser til at føles anderledes uden at se fremmedartet. Ligesom sin forgænger transporterer Hades II dig straks til og fordyber dig i en mærkelig, farligt sted, som stadig er så smukt og fuld af dybe, interessante karakterer, der man ikke kan lade være med at ville tilbringe tid der. Tilgiv mig, at jeg ævler løs om fortællingen og omgivelser så meget, men det er her, de mest bemærkelsesværdige ændringer i Hades II er. Gameplay wise Supergiants solide guldformel skinner endnu en gang. Tempofyldte kampe, der drejer sig om hacking, slashing og dashing er lige så flydende og sjovt at spille som i det originale Hades."

"Dine almindelige angreb, specials og casts kan alle styrkes med forskellige opgraderinger, the hvoraf langt de fleste kommer fra guderne på Olympen. Hestia, Selene og Apollo er blot nogle få af de nye ansigter, som gør deres tilstedeværelse kendt denne gang, komplet med nye og flotte håndtegnede designs. Disse nye fordele og de nye våben, du kan bruge rusker op i Melanoes kamp i forhold til Zagreus' kampstile, men den største ændring er ændring, du vil bemærke i kampen, er, at en sekundær ressource, som du bruger til stærkere, specielle og almindelige angreb. Som både heks og gudinde har Melanoe mange tricks i ærmet, og derfor er hendes muligheder en smule mere varierede. I stedet for hendes kast bare er et projektil, der stikker ind i og springer ud af fjender, kan Melanoe fange fjender i et bredt effektområde, før den sprænger dem for stor skade, hvis du holder knappen nede."

"Der er også nogle andre mindre justeringer, som f.eks. tilføjelsen af silkepanser, du kan samle op, der giver dit helbred et ekstra boost, hvis det er nødvendigt, samt en ekstra effekt, der varer lige så længe som dit ekstra helbred gør. Uden for kampene er Hades 2 blevet endnu bedre, når det gælder til indsamling af ressourcer. I stedet for bare at tage af sted med din fiskestang ud i dybet helvede hver gang, kan Melanoe udstyre sig selv med en hakke til at udvinde sølv, en tablet, der kan bringe omstrejfende skygger tilbage til lejren, en spade til at grave efter blomster og selvfølgelig den trofaste fiskestang også. Ved den store heksekedel foran Hecate ved korsvejen kan du opgradere din lejr, tilføje ekstra ressourcer til din opgave og fremme historien ved hjælp af de ressourcer, du samler op med hver genstand, du udstyrer. Det eneste problem er, at du kun må tage én genstand med ud på hver tur, så hvis du får øje på noget sølv, og du kun har kun har din trofaste spade, så er du uheldig."

"Indtil videre har jeg svært ved at sige, om Hades 2 er en større eller mindre udfordring.
end det første spil. På nogle måder er det sværere. Du får kun én dødsforsøg eller to, hvis du f.eks. udstyres med en bestemt souvenir. Dit helbred starter meget lavere og mulighederne for at genvinde det er i høj grad blevet forringet, ser det ud til. På den anden side hånd føles Melanoe selv en smule stærkere end Zagreus i det, hun får i sin grundlæggende kit. Evnen til at indfange fjender er meget stærk og kan få dig ud af knibe ret nemt. Det føles også, som om det kommer til at tage mere tid at udfylde din opgraderingsgrene, for i modsætning til Mirror of Loss fra det første spil kan du ikke altid gå direkte efter den færdighed, du vil have. Nogle er skjulte, indtil du opgraderer deres tilstødende kort, og du bliver hurtigt nødt til at spare aske op fra flere gennemløb."

"bare til én opgradering.
Hvad angår lyd- og billedoplevelsen, er Hades 2 en utrolig fest for øjnene og ører. Der er en sang i den anden zone, som hurtigt vil blive en del af min faste playliste, når den bliver tilgængelig, og ellers er det den generelle musik, du hører, mens du lytter."

"smadrer din vej gennem fjender, er stort set også fantastisk. Karakterer og deres design en gang mere er fyldt med personlighed. Nogle er præcis, som jeg forestiller mig deres modstykke i den græske myte.
mens andre er gået i en anden, men stadig visuelt tiltalende retning. Og af selvfølgelig ville disse karakterer være små uden det fantastiske stemmeskuespil, som Supergiant er kendt for på nuværende tidspunkt."

"Hades 2 har i modsætning til sin forgænger et utroligt stort pres på sin lancering, selv i tidlig adgang. Fire år efter udgivelsen af det første spil håber de fleste på en temmelig komplet oplevelse lige fra starten. Og jeg må sige, at Supergiant har gjort en imponerende arbejde med at udgive et spil, der stadig har et stykke vej at gå, men som på ingen måde føles som en bjørnetjeneste."

"til originalen. Der er visse ting, du vil opdage, der mangler. Karakterportrætter er der f.eks. ikke alle sammen, men på den anden side er der gjort et stort stykke arbejde gjort for at skabe en oplevelse, der alligevel udstråler excellence.
Som Melanoe er for Zagreus, er Hades 2 indtil videre en værdig efterfølger til det oprindelige spil. Den plot har taget store spring fremad, og selvom nogle måske vil kritisere gameplay-formlen for stort set ligner det, der kom før, men når du er på sporet af en vinder, kan det bare være bedst ikke at afvige fra den, selv om den endnu ikke er færdig. Hades 2 er stadig et fremragende måde at slå tiden ihjel på."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere