Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 12 - Er det tid til at trykke på panikknappen på billetkontoret i 2024?

Med en tredjedel af året allerede bag os diskuterer vi, om billetkontoret i 2024 allerede er i fare, eller om den langsomme start faktisk ikke er et tegn på ting, der kommer.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til, hvad jeg tror, er vores 12. afsnit af Film Frenzy? Jeg er ikke så sikker. Lad os sige det sådan, at vi i dag skal tale om billetsalget igen, ikke? Det er faktisk kun mig og Alex her igen i dag. Magnus er ikke med os i øjeblikket, så det er bare..."

"En tredje fødselsdag.
En tredje fødselsdag.
Er det ikke utroligt?
Det er helt utroligt. Nogle mennesker fejrer fødselsdage, nogle mennesker fejrer fødselsdagsmåneder og det er helt klart, hvad Magnus gør. Men nej, i dag..."

"Han kalder det ikke May, han kalder det bare Mag.
Men nej, i dag skal vi tale om billetsalget af den simple grund, at vi nu er en tredjedel af året. Vi optager denne video den 1. marts.
Undskyld, 1. maj."

"1. maj, undskyld. Ja, vi optager denne video den 1. maj. Så ja, vi er en tredjedel af vejen.
gennem året, og indtil videre har billetsalget været, i mangel af bedre ord, ret elendigt.
Så ja, ideen i dag er dybest set, du ved, er det tid til at trykke på panikknappen på billetlugen?
kontoret? Har 2024 allerede hårdt brug for nogle forbedringer af billetkontoret, eller er det bare har den bare været længe om at komme i gang? Hvad synes du, Alex?
Boy Kills World indtjente 1,5 millioner på åbningsdagen, hvilket er virkelig dårligt. Som en virkelig, som en bombe, som vi ikke har set magen til i lang tid."

"Jeg tror ikke, at den kommer til at tjene så godt. Og mange af disse film er lige kommet ud, som ingen rigtig bryder sig om. Ligesom med, problemet med streaming er, at man er nødt til at få det til at føles, som om det at gå i biografen er en værdifuld oplevelse, hvilket kun er tilfældet for nogle få film. For mange ting som Anyone But You, den romantiske komedie, der klarede sig rigtig godt. Men for mig kan du bare se den derhjemme, og du ville have nøjagtig samme oplevelse som at se den i biografen, så længe man ikke tjekker sin telefon, hvilket er, du ved, men nogle mennesker tjekker deres telefoner i teatret. Jeg kan huske, at jeg så Doom 2, og lige før duellen i slutningen trækker han sin telefon frem, tjekker tiden, ikke engang sådan, åh, jeg har fået en vigtig besked. Han tjekker bare tiden og lægger den tilbage. Jeg tænkte: "Hvad? Du skal se det i IMAX. Og du tænkte: "Hvor lang tid tager det?
tilbage? Hvad i alverden? Nogle, som folk, jeg vil ikke have dem i biograferne. Jeg synes ikke, det er tid til at trykke på panikknappen, for hvis der er færre mennesker, der går, betyder det, at det sikkert er folk, der bare gerne vil se noget i biografen. Så jeg vil ikke have de mennesker i min biografer. Jeg vil ikke have dem der. Hvis du tjekker telefonen, hvis du, Black Panther som Det er den eneste gang, jeg ved ikke, om du nogensinde har gjort det, men den eneste gang, jeg nogensinde har været at lægge røret på, er til en pige, der sidder over for mig til Black Panther."

"Hun var altid på den og skrev sms'er. Og jeg tænkte: Hvad fanden laver du?
laver? Jeg tænkte, at du ødelægger oplevelsen for mig. Jeg forstår godt, at du er sådan.., Jeg gjorde det som en hvisken. Jeg tænkte ikke, hvad fanden? Jeg tænkte: Kan du ikke lade være med at gøre det? Fordi Jeg, hvis du, hvorfor er du her? Så hvorfor er du her? Hvis du vil gå på din telefon, kan du så gøre det et sted, hvor du ikke aktivt forstyrrer, hvad andre mennesker laver? Og hun satte sin telefon væk resten af filmen, men jeg tænkte: Hvad fanden laver du? Jeg føler mig at jeg lyder som en Trump-tale, du ved, når han bare siger, at Obama tygger tyggegummi."

"Jeg ved i hvert fald, hvordan du har det med det. Jeg tror, at alle har oplevet at gå i biografen hvor der altid er nogen, det er altid, det er altid unge mennesker, der ikke helt forstår, at der er noget helligt over det. Det er både unge, og det er som folk i boomer-alderen nu. Folk i halvtredserne siger bare: "Ja, selvfølgelig. Jeg gav ikke noget, Det er som om, jeg tager min telefon frem, og jeg forstår, at din telefon er verden, ikke? Den er verden lige ved hånden. Det er fristende. Det er som nyheder og den slags. Alle de ting, du gerne vil have, det er der på en lille skærm, som du elsker, som du er afhængig af, som du ikke helt kan få af med. Alle er afhængige af deres telefoner, men kom nu, det er to timer. Det er det ikke, det er det ikke, du ved, det er ikke så meget. Og du har også betalt for at gøre det. Og du har også betalt for at gøre det."

"Du betaler for at være her. Du ved, reglerne, det er som at gå i en swimmingpool og bare.., og sprøjte på alle. Forstår du, hvad jeg mener?
Ved du, hvad jeg også vil sige? Jeg tror, at når vi begge to er britiske folk, er vores oplevelse i biografen meget mere undertrykt end visse andres."

"steder i verden. Det ved jeg godt, ja. Det ved jeg godt. For eksempel, når du går ud og ser film i Amerika, så sker der den mindste ting, og de skriger og råber. Det er stort, spændende ting for os. Vi går i biografen. Ingen siger et ord, før du går. Sådan er det bare.
Bortset fra at den eneste gang, jeg har haft en amerikansk filmoplevelse, var, da jeg så Avengers end game, som var fem år, fem år, for et par dage siden på det tidspunkt, hvor vi optog dette. Og der var der, hvor Iron Man døde, spoiler alert. Der var en kvinde, Jeg kan ikke huske, om jeg fortalte dig, at der var en kvinde, som hulkede ukontrolleret, helt vildt, som om jeg, ja, jeg håber, det var en kvinde. Øh, øh, da, da den, den, den hætte hammer ting, det var en anden stor en. Det var en anden stor sag. Folk var ligesom, og den, den store, øh, da de alle kom gennem portalerne til sidst. Ja, det var, ja, det var en, hvor alle var sådan, men ligesom hørbare gisp. Men ja, Iron Man-døden var hulkende, helt utrøstelig."

"Det var, som om nogen lige var gået hen og havde skudt sin kæreste, der sad ved siden af hende.
Absolut, men på det tidspunkt var jeg ikke vred over det. Der var nogen, der var snorkede, øh, under en meget sen aftenvisning af Guardians Three, som jeg på en måde får i dagtimerne og jeg ville også have tilgivet det, for at være fair, men, øh, men nej, nej, det er en, Vi har alle gyldige pointer, men grunden til, at vi vil tale om det i dag, er rigtig."

"Er det fordi, jeg tror, det for nylig var både Kung Fu Panda fire og Godzilla X Kong, the new empire, begge oversteg 500 millioner dollars ved det globale billetkontor, ikke? Ja. Kæmpe ting at fejre, du ved, at overskride en halv milliard dollars er en stor ting, uanset hvordan, du hvor billetsalget er, er det stadig rigtig godt at lave en film til en halv milliard dollars, især fordi begge film, hvis jeg har ret, ikke havde nogen af dem som enorme budgetter, som, du ved, som gladiatorer, måske, men jeg tror, det var omkring 120 millioner kroner. Jeg tror ikke, det var så meget for Godzilla, for igen skal man huske på med Godzilla og Kong, ikke? De havde bogstaveligt talt ingen store skuespillere, som Dan Stevens er manden i den film og måske Brian Tyree Henry, eller hvad han hedder, tror jeg. Så de har sikkert sparet en mange penge på den slags casting. Men pointen er, at begge disse film gjorde rigtig godt. Og da de passerede de 500 millioner dollars, tænkte jeg, at jeg ville lave lidt research og se, hvordan det går med billetsalget. Og det viser sig, at den klarer sig helt forfærdeligt. Så i 2024 er vi indtil videre, igen, en tredjedel af vejen gennem året. Der kun været otte film, der har oversteget 100 millioner dollars ved billetlugen. Af disse otte, har tre af dem oversteget 200 millioner dollars, og det er Kung Fu Panda, Godzilla og så Dune del to er 700 millioner. Så det betyder, at der er fem film, der ligger mellem hundrede og 200 millioner, og det er Ghostbusters, Frozen Empire, Bob Marley, One Love og The Beekeeper, Mean Girls, og så Madam Web, ikke? Så det viser bare, hvordan det står til med billetsalget."

"for der er tre eller fire film derinde, som du sikkert kigger på og siger, Åh gud, det er årets største film. Alt andet, intet har overgået $100 millioner dollars. Det lyder måske ikke som en stor ting at være i, du ved, kun en tredjedel af vejen gennem året. Det er sådan, billetsalget er. Men i 2023, som var en anden objektivt dårligt år sammenlignet med, hvor billetkontoret var før pandemien, genererede over 50 film mere end 100 millioner dollars. Hvis man bruger det som sammenligningsgrundlag, vil det betyde, at omkring 16-17 film vil have brug for at nå de 100 millioner dollars ved udgangen af den første tredjedel af året, hvoraf der i år var otte. Så det er allerede halvt så mange film. Nu kunne man gå ud og sige, ja, du ved, sommeren er altid virkelig travl, og senere i år får vi nogle store hits. Det vil opveje det. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der bortset fra Deadpool og Wolverine. Hvad har vi? Jeg mener, man ville forvente film som, du ved, Kingdom of the Abernes planet. Åh, ja, for fanden. Tænk, at jeg glemte den. Ja, der vil være Furiosa."

"Der kommer en masse store film senere på året som Mufasa. Venom skal nok komme, Hvis Man on the Web kan tjene 100 millioner dollars, så kan Venom sikkert tjene 3 billioner dollars.
Men nej, der er mange store film, der kommer ud. Men tror vi virkelig, at om otte måneder kommer til at tjene 4.200 millioner dollars, når man ser på billetsalget i øjeblikket?
øjeblik? Jeg kan ikke se det. Jeg kan virkelig ikke se det. Jeg tror, at dette år bliver et af de værste år for billetsalget i et stykke tid, hvilket er virkelig chokerende, fordi 2023 objektivt set heller ikke var et godt år. Før pandemien taler vi om 2019, var der ni film til en milliard dollars. Ja. Film til en milliard dollars. Det er klart, at pandemien i 2021 og 2022 lidt anderledes, fordi de stadig var på vej ud af den pandemiske æra."

"Men i 2023 har vi to, der tjener 1 milliard dollars. Og indtil videre har vi ikke haft nogen i år, hvilket igen betyder, at vi kun er en tredjedel af året igennem. Hvor mange fik vi i 2022?
Jeg så, at der var en hel del i 2022, fordi der var Avatar, der var Top Gun Maverick.
Ja, det føltes, som om vi var tilbage. Ja, der var et par gode film. Og faktisk, mener jeg, var der i alt 4.100 millioner dollars i indtjening i 2022, hvilket, du ved, igen, vi er stadig som på ryggen af pandemien på dette tidspunkt. Det handler ikke nødvendigvis om at gå i biografen og folk ikke ønsker at gå i biografen i 2022. Det handler mere om, at det føltes, som om der ikke var mange film på grund af, at produktionen tydeligvis var lukket ned, og de havde, du ved, det var det problem, som 2022 stod overfor mere end noget andet. Men i 2023 var vi tilbage til en slags mere af en normalitetsting. Og vi så ikke nødvendigvis, at det udmøntede sig i tal i billetkontoret sammenlignet med før. Så man tænker: "2024, det bliver helt sikkert den næste skridt mod at nå dertil. Og indtil videre er vi så langt fra målet, at det gør dig virkelig bekymret for biografernes fremtid. Så jeg ved det ikke. Hvad mener du? Er det tid til at trykke på panikknappen? Skal vi begynde at sætte alarmklokkerne i gang? Kasseapparatet er dødt."

"Længe leve streamere. Måske, men måske er vi også bare i et lille dyk mellem toppe.
fordi Marvel-motoren er lukket ned nu. Deadpool og Wolverine vil sandsynligvis gøre muligvis, sandsynligvis en milliard dollars, fordi folk gerne vil se den film. De vil gerne se Deadpool igen. De vil se Hugh Jackman som Wolverine. De er egentlig ligeglade med handlingen. Ingen bekymrer sig om den bredere forbindelse til MCU-historien i øjeblikket."

"fordi der ikke er nogen. Det hele er bare noget rod. Og så kan de måske bringe det tilbage med den nye Fantastic Four-æra eller hvad ved jeg. Jeg ved ikke, om de kan. Jeg tror, det er slut. Jeg tror, at tegneseriefilm er den slags ting, der altid kommer ud, altid tjener penge, altid gør Den æra er på en måde forbi nu. Og den næste chance, du får for det, er James Gunns DCU, fordi folk gerne vil se Superman. Og det bliver en test. Hvis folk ikke går i biografen Superman, så er det slut. Det er helt slut for tegneseriefilm. Og vi har talt om det før om, at videospilfilmatiseringer er det nye. Og hvis det er tilfældet, eller det måske er noget andet, kan det være noget, som vi ikke engang er sikre på endnu, der vil være en konsekvent moneymaker. Det har vi bare ikke i år, tror jeg. Vi har ikke noget, som man siger, Okay, selv hvis alle disse nye idé-agtige film ikke virker, så har vi denne maskine, der vil blive ved med at pumpe film ud år efter år efter år, for Marvel har kun én i år, og det er Deadpool. Og den ses ikke engang rigtig som en MCU-ting. Det er ligesom en Deadpool-film."

"Så jeg ved det ikke. Jeg tror, der altid er en chance for, at den kommer tilbage. Men igen, problemet er, at man ikke bare skal se på folk, fordi studierne udgiver Dune 2 udkom digitalt for ganske nylig, og den har kun været i biografen siden marts.
Jeg ved ikke med dig, men jeg kan huske, at jeg gik i biografen som barn, og..."

"Man skal vente seks måneder. Ja, seks, syv måneder.
Seks til otte måneder på en dvd-udgivelse, og du ville stadig se Charlie og chokoladefabrikken er den, jeg husker at have set som barn, fordi jeg sagde: "Jeg har set den, mor. Hvorfor fanden er den stadig i biograferne? For som barn tænker man selvfølgelig, at når man har set den, så er det slut, alle har set den, og de kan slette den fra tavlen. Men det ville være fire måneder efter den udkom, og den ville stadig have masser af visninger, og den indkomst er stadig virkelig vigtig, for selv om den ikke er i IMAX, vil folk nok stadig gerne se den."

"Dune 2 igen i biografen, fordi den føles som en biografoplevelse mere end den gør noget som man kan få en god nok stemning ud af at se derhjemme.
Og det er der, jeg tror, at skylden ligger, når folk siger: "Okay, streaming er den nye norm.
lad os slå biograferne ihjel for det. Jeg tror, det er den ene ting, vi har set, ikke? At vi ikke har set produktionsgiganter nødvendigvis finde ud af balancen mellem biografer og hjemmebiografer."

"oplevelser, fordi jeg mener, at der er brug for den pause. Så meget som jeg forstår, at det sikkert indbringer en masse penge for dem at, du ved, ligesom Wonka var en stor en, ikke? Den kom ud i december. Jeg synes ikke, den klarede sig særlig godt i biograferne. Den indtjente omkring 600 millioner dollars, og så kom den, og så kunne man se den hjemme i slutningen af januar. Jeg tænkte, Det er sådan en øjeblikkelig vending, det er utroligt. Og jeg forstår, at det genererer indtægter på den måde, men det genererer ikke nødvendigvis flere indtægter, for så mister du alle de teatralske ting. Jeg mener, indrømmet, så formoder jeg, at du samler al markedsføring sammen, ikke? Fordi du markedsfører filmen til biograferne og derefter stort set direkte til hjemmevideo on demand og den slags. Så jeg tror, at det på en måde gør det, bringe det sammen. Men du - de reducerer drastisk levetiden for disse projekter, hvor det før var sådan, at her er en trailer, filmen kommer ud om otte måneder, du ser filmen i biografen, den er i biografen i to og en halv måned, og så skal du vente otte måneder, indtil den kommer på dvd eller anden form for udlejning. Nu er det sådan, at her er traileren, filmen er ude i fem, seks måneder, den kommer på hjemmevideo et par måneder efter, og så er det slut."

"Den er færdig. Så jeg ved ikke, jeg tror helt sikkert, at de skal finde en måde at gøre det på.
Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide at kunne se en film, som jeg ikke har set i biografen derhjemme.
Ja, jeg har personligt aldrig købt en af dem til fuld pris. Du ved, de der hjemmevideoer.
premiere-ting, og de koster... Jeg kom til at købe Pushin' Boots The Last Wish. Jeg havde allerede set den i biografen. Jeg elsker den bare så meget. Jeg ville gerne vise den til min familie, fordi jeg tænkte, Åh, I vil elske den her. Og jeg klikkede på køb i stedet for leje. Og så brugte jeg omkring 17 pund."

"i stedet for tre. Så det var en dag, hvor trafikken ringede. Men bortset fra det, Ja, jeg har personligt aldrig gjort det. Jeg vil hellere vente, til de kan lejes, eller, du ved, lave en...
De kører streamere på den tid, det plejede at tage dem at komme ud på dvd. Så hvis du betaler dit abonnement på Disney Plus eller lignende, og som Kingdom of the Planet of the Apes, som vi talte om før, går der seks måneder, før man kan se den på Disney Plus. Ja, ja. Og Disney er generelt også en af dem, der er længst tid om at komme til."

"Ja, ja. Prime Video. De får MGM-filmene på Prime med det samme. De venter ikke, de springer et hjerteslag over. De roder ikke rundt. De har brug for, at du ser Prime Video, fordi ellers er det sådan med Prime Video, at det er den, der sandsynligvis er den bedste.
de fleste mennesker har, fordi man gerne vil have Prime for de nemme leveringer og den slags."

"og den slags på Prime Day. Men jeg føler, at det er den ting, der får dig til at se det mest, fordi de altid lægger en masse penge i Fallout og Rings of Power og alle de her ting. Og Netflix lægger også en masse penge i deres ting. Men det føles aldrig, som om Netflix er sådan, vær sød at se vores ting, vær sød, vær sød. Vi har brug for, at du gør det. Hvorimod Amazon er sådan, at vi bringer drengene, bringer Invincible ud, vi bringer Fallout ud, vi bringer Rings of Power ud, vi udgiver Wheel of Time. De er ikke alle sammen kæmpehits, men det er store serier. De er store projekter, og de har brug for, at du ser med, for ellers går det hele i vasken."

"af en eller anden grund, selv om det nok ikke ville gøre det. Ja, det er det. Og det er en anden ting som er det ikke, at i disse dage, før vi gik ind i pandemien, var der en meget tydelig adskillelse mellem teaterproduktionens giganter og streamerne. Ja, det er det. Nu er produktionen giganterne ejer mange af streamerne, eller de er partnere. De er hånd i hånd. Ja, som Disney har 20th Century og Disney Plus, ikke? Så det er alt det. Og de har Hulu og alt det andet ting også inkluderet. Amazon og MGM Studios gik sammen, og det er, hvad Prime Video er. Paramount har Paramount Plus. Jeg prøver at komme i tanke om en anden produktionsgigant. Lionsgate har deres egen."

"De har også Lionsgate Plus, ikke sandt? De har alle disse forskellige, mindre tjenester, som de fleste af os nok ikke betaler for, lad os være ærlige. Der er for mange af dem. Jeg synes du får Lionsgate Plus med Prime Video i Storbritannien. Ja, sikkert. De samler sikkert en masse dem sammen. Det tror jeg, du gør. De samler mange af dem. Det er lidt ligesom Game Pass kommer med, EA Play og den slags. Hvem fanden betaler for EA Play alene? Ja, det er en god spørgsmål. Det er endnu en af dem, jeg har talt med. Men nej, jeg tror, det er det, det handler om."

"Fordi de alle er samlet, og fordi der er så meget tæt, en slags, samarbejde mellem streamere og biografudgivelser i disse dage, tager det vægten ud af biograffilmene.
så meget, at man kan forstå, hvorfor det kniber med billetsalget. Og det gør det.
Den er desperat lige nu. Og igen, jeg har altid sagt, at i år tror jeg, at der er måske to film, der rent faktisk vil konkurrere og potentielt blive en milliard dollar værd."

"indtjening. Og jeg er sikker på, at det enten bliver Deadpool eller Mufasa the Lion King, fordi jeg ved, at de film bare tiltrækker publikum, ikke?
Det er ligesom Den lille havfrue. Løvernes Konge tjente jo også en milliard, gjorde den ikke? Jo, det gjorde den, Det er den niende mest indtjenende film nogensinde. Den er enorm. Og det er ligesom, du har set filmen før. Den her er værre. Absolut værre. Og hele.., live action, de kalder det en live action genindspilning. Det hele er CGI. Jeg ved ikke, om jeg forstår det."

"de tjener penge, men de er bare de mest sjælløse, blottet for kreativitet.
Og det er ligesom, åh, ja, nu får vi en prequel om Mufasa. Det er jeg ligeglad med. Og jeg ved godt, at.., de vil tjene masser af penge på den alligevel, for det gør folk bare ikke, især ikke i biografen, Jeg har lyst til at spille, fordi det er så... man er så engageret i at spille. Mange gamere er meget ...i branchen som helhed. Ja, ja, ja. Du ved, de læser deres Game Reactor, de ser deres GRTV News. De elsker det. Og så ved de nogle gange, meget sjældent, men nogle gange ved de kan de stemme med deres pengepung og ændre på tingene. Hvorimod filmpublikummet aldrig rigtig bliver klogere. De ser bare, hvad der er i biografen, og så siger de: "Okay, så går vi ind. Og jeg tror, at film publikum bliver klogere, men de bliver ikke nødvendigvis alle sammen klogere. Det er de stadig, den gennemsnitlige biografgænger er stadig ligeglad med Dune 2, men de hører Løvernes Konge."

"Det ved jeg godt. Jeg kender Disney. Jeg husker Disney. Det er ligesom de forskellige medlemmer fra South Park.
Kan du huske Disney? Jeg husker Disney. Jeg husker Løvernes Konge. Og så siger de, okay, Det kan jeg godt huske. Den vil jeg se. Og maskinen bliver ved med at dreje. Måske er det den nye ting. Måske er det det nye MCU. Det er bare Disneys genindspilningsunivers. Vi vil have Mufasa og Lille Havfrue, der slår sig sammen i Disney Avengers. Ja. Jeg mener, vi siger univers, som om der har været så mange af dem på dette tidspunkt, at jeg ikke ved, hvor mange de har tilbage at genindspille. Kan du huske det mørke univers? Jeg kan godt huske det mørke univers, ja. Vi siger det mørke univers. Det har aldrig rigtig kom rigtig i gang. Det var bare mumien. Det var et enormt univers. Men nej, det er helt sikkert en interessant pointe. Og jeg tror også, at der er noget at sige om den måde, som film bliver udgivet. Jeg tror, at vi har set det så langt i år, at jeg tror, at en masse slags indieprojekter, som folk normalt ikke ville se, slet ikke klarer sig godt i biograferne. De der klarer sig godt, har en tendens til kun at klare sig godt i USA, på hjemmemarkedet. Du ved, der er nogle som for eksempel The Ministry of Ungentlemanly Warfare, som er en Guy Ritchie-film. Så jeg ville have antaget, at den i det mindste ville have haft en anstændig indsats i Storbritannien. Ja, det har den. Og den havde 97% af indtjeningen kom fra hjemmemarkedet. Og den tjente 16 millioner dollars. Så du er nødt til at undre sig over, hvad der skete med den film, hvorfor de markedsførte den på den måde. Der er andre små som Lisa Frankenstein-filmen, der havde en indtjeningsgrad på 99 % på hjemmemarkedet. Så der er noget der foregår med box office og den måde, tingene er arrangeret på lige nu, og den måde, som tingene håndteres, for det er ikke bæredygtigt. Og jeg tror, at vi måske vil vælge denne om et par måneder, når vi er halvvejs. Og medmindre der er sket noget væsentligt, som om maj er en stor filmmåned. Ja, en masse store film. Der er én stor film, og så er der de andre, der konkurrerer om andenpladsen. Ja, det er det. Du henviser til Rise of the Planet of the Apes."

"eller Kingdom of the Planet of the Apes der. Men der er også, du ved, Furiosa, the Fall Guy, If, den Ryan Reynolds, Johns Krasinski-instruerede ting, Garfield-filmen.
Der er mange objektivt set store film, ikke? Uanset hvilke film. Garfield vil tjene penge, tror jeg. Jeg tror, den bliver en bombe. Gør den det? Jeg sagde, at den vil tjene penge, og så straks spørgsmålstegn ved mig selv, fordi jeg tænkte, at børn elsker Garfield. Og jeg tænkte: Nej, Børn elsker Garfield i 1950'erne. Hvem elsker Garfield nu? Det er en meget gyldig pointe. Så jeg ved det ikke. Vi tager den her op. Hvorfor er der ikke nogen nye børnekarakterer? Ved du, hvad jeg mener?
Der er ingen... Svampebob er 25 år gammel. Har du ikke hørt om Jojo Siwa? Undskyld mig lige."

"Der er Bluey, Bluey, Bluey, den fyr, der er en Bluey. Hvornår kommer der en Bluey-film?
Fordi det er det, der er populært blandt børn, ikke? Bluey Skibney Toilet og Cocomelon. Vi har brug for filmatiseringer af dem alle. Og så vil vi få billetindtægterne tilbage.
Du hørte det her først. Alex' formel til at redde billetindtægterne. Men nej, ja, vi taler sandsynligvis mere om det i fremtiden. Måske gør vi det i Halfway Park."

"gør det ved to tredjedels-markeringen i slutningen af august. Jeg ved det ikke. Vi taler om det hele snart. Så hold øje med mere om det. Og ellers har dette været episode 12, tror jeg, af Film Frenzy. Så ja, vi ses i næste afsnit. Alex, en fornøjelse som altid.
Tag os ud. Vi ses."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere