Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Vi har taget et kig på nogle af Kingstons nye FURY produkter (sponsoreret)

En lynhurtig SSD og superkraftig RAM giver en en-to-kombination, der helt sikkert vil tage din pc til det næste niveau.

Audio transcriptions

"Kingston Technology har 35 års erfaring med at udvikle hukommelses- og lagringsprodukter og har dedikeret 22 af disse år til at skabe produkter, der er designet til gamere og indholdsskabere. Siden 2021 har denne linje været kendt som Kingston Fury, og i dag kigger vi på fordelene ved en systemopgradering med en ny SSD og et DDR5-hukommelsesmodul. Specifikt vil vi se på på Kingston Fury Renegade SSD og det nyligt lancerede 6800 MTS DDR5-hukommelsesmodul fra Kingston Fury Beastline. Det er et velkendt faktum, at både en SSD og hukommelsesmoduler er en vigtig del af en computer. Mens SSD'en ses som en pc's langtidshukommelse, der giver dig mulighed for hurtige data dataadgang og et performance-boost, fungerer hukommelsesmoduler som pc'ens korttidshukommelse og vil giver dig mulighed for at gemme flere data, som du har brug for at få adgang til ofte. Hvad angår solid state-drev NVMe PCIe Gen 4 er den nuværende standard, og derfor vil vi gerne tage et kig på på, hvilken opgradering dit system kan få fra Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD."

"Drevet betragtes i øjeblikket som et af de hurtigste produkter på markedet og er derfor leverer det nøjagtige boost, du ønsker fra en moderne højhastigheds-SSD. Kingston Fury Renegade SSD bruger triple-cell NAND-flashhukommelse i konfigurationer på op til 4 TB, hvilket giver en læsehastighed på 7.300 MBps og næsten det samme til skrivning, hvilket giver et stort ydelsesløft for ethvert spil-, streaming- eller redigeringssystem derude. SSD'en er dog ikke kun designet til pc'er opgraderinger. Hvis du er PS5-bruger, har Kingston også tænkt på dig, da Kingston Fury Renegade SSD kommer i to varianter. En version med solidt metal-kølelegeme i fuld størrelse, der er perfekt til PS5-brugere, og en lavprofil-varmespreder lavet af grafen og aluminium til pc-brugere. For at gøre overgangen fra gamle harddiske endnu nemmere, er der også inkluderet en kloningssoftware på drevet."

"Hvad angår opgraderinger med hukommelsesmoduler, er det vigtigt at fremhæve, at mange stadig ejer og arbejder på et DDR4-baseret system, og at der stadig er værdifulde opgraderingsmuligheder til gøre hele dit system hurtigere uden at skulle udskifte det. Men hvis du virkelig vil tage dit RAM-spil et hak op, eller du har en smuk 4K-skærm, som du gerne vil have mest muligt ud af ville vi pege på at opgradere dit system til DDR5 for eksempel med Kingston Fury Beast DDR5 hukommelse. Kingston Fury Beast DDR5-hukommelsen er, ikke overraskende, et DDR5-hukommelsesmodul, og for dem, der der går efter ekstra stilpoint, fås også en RGB-version. Hukommelsesmodulerne kommer i mange varianter, hvoraf nogle understøtter AMD Expo, men alle understøtter fuldt ud XMP 3.0 og endnu vigtigere hastigheder på op til 6800MTS, hvilket er afgørende for AMD-baserede systemer. Priserne på DDR5-hukommelse er begyndt at at nå et sammenligneligt punkt med DDR4, og med flere og flere systemer, der understøtter DDR5, er det det logiske skridt at springe til et langt bedre system med on-die fejlkorrektion, dobbelte 32-bit underkanaler til dataoverførsel og markant forbedrede strømstyringskredsløb. Kingstons termiske design er en lavprofil-varmespreder i sort eller hvid, som også gør den kompatibel med mere luft kølere på markedet end de hukommelsesmoduler, der har en mere prangende varmespreder-æstetik."

"Kingston råder de fleste pc-brugere til at sigte efter et 32 gigabyte-sæt, men for virkelig at øge dit RAM-spil eller som nævnt før, hvis du vil arbejde med en førsteklasses 4K-skærm, vil vi pege på en 48 gigabyte eller 64 gigabyte kit med Kingston Fury Beast DDR5, men det er vigtigt at huske, at større ikke altid er bedre, og du skal sikre dig, at du øger både hastighed og kapacitet."

"for at få mest muligt ud af din nye RAM. I dag spiller hukommelse og lagerplads en afgørende rolle for gaming, mens du kan have en fantastisk CPU og GPU, hvis du ikke har en tilstrækkelig SSD og RAM til at bakke dem op.
får du ikke den ydelse, du ønsker. Med hastigheden og kapaciteten på Kingston Fury Renegade parret med et hurtigt DRAM-modul som Kingston Fury Beast vil du nyde hurtige indlæsningstider og behøver ikke at bekymre dig, når dit yndlingsspil får en stor opdatering."

Sponsored

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere