Dansk
Gamereactor
Videos
The Wolf Among Us 2
HQ

GRTV News - The Wolf Among Us 2 får nye tegn på liv

Telltale har givet os nogle nye skærmbilleder til den kommende tilbagevenden til Fabletown.

Audio transcriptions

"Hej med jer, velkommen til endnu en GRTV News. Jeg er Alex, som sædvanlig, og dækker det seneste og bedste inden for tech, gaming, gear, underholdning, hvad du end kan lide, hvad du end elsker, her til eftermiddagens GRTV-nyheder. Hvis du kan lide, hvad du ser, og du vil se mere, som altid, kan du se mere på Gamereactor Network, hvor vi laver spilanmeldelser, film anmeldelser, spilforhåndsvisninger og meget mere. Og det er på en masse sprog, så som altid, uanset hvor du får din Gamereactor fra, så tjek den ud. Men uden yderligere omsvøb, i dag, har vi nogle spændende og interessante nyheder om The Wolf Among Us 2. En lille cameo fra Ben her. Som vi kan se, er The Wolf Among Us 2 forsinket til 2024. Det er en tredjedel af vej gennem 2024, mærkeligt nok. Tiden flyver, og vi har lige fået nye livstegn."

"fra The Wolf Among Us 2. Geoff Keighley har delt disse billeder på sin Twitter, eller X, hvis man vil kalde det, og ja, det er stort set bare gameplay-billeder. Nogle gameplay-screenshots af The Wolf Among Us 2, et spil, der blev annonceret i 2019. Efterfølgeren til mega-hittet fra 2013 til Telltale, har The Wolf Among Us 2 været en af deres mest ventede titler i lang tid."

"noget tid, og alligevel har vi stort set intet hørt om det. Det var meningen, at det skulle udkomme i 2023. Det er blevet skubbet tilbage til 2024. Geoff Keighley hævder stadig, at den er i produktion, hvilket efter min personlige mening ikke er det bedste tegn på, at den kommer ud i år.
Det er fem år siden, den blev annonceret. Udviklingen af den måtte genstartes, åbenbart. Og alligevel ser det ud til, at vi ikke helt er nået til udgivelsestidspunktet, selvom dette kan bare være Geoff Keighley, der siger, hey, den er nu i produktion, her er en påmindelse, og så ser vi måske noget omkring juni til Summer Game Fest. Man ved aldrig. Der er en masse forventninger omkring The Wolf Among Us 2. The Wolf Among Us er sandsynligvis, det afhænger for jeg elskede Tales from the Borderlands, men det er en af mine foretrukne Telltales. Det er absolut, hvis ikke min all-time favorit, så er det nummer to, og det er bare den, tror jeg helt sikkert, selv om Tales from the Borderlands er meget sjovere, så synes jeg, at Wolf Among Us helt klart er den bedst skrevne historie, de har lavet. Det er klart, at det vil irritere mange."

"Walking Dead-fans, men for at være ærlig, så synes jeg, at Walking Dead, og det er et personligt mening på dette tidspunkt, ren redaktionel, men Walking Dead er for mig lidt for målrettet at trække på dine hjertestrenge. Du ved, den lille pige, nu om dage tror jeg vi tager det for givet, at fyren, den ældre mand, der skal beskytte den lille pige modvilligt og tager hende til sig som en pseudo-datter, fordi det plot er blevet gjort lidt til døde, vil jeg sige, i spil. Du ved, en slags boom i begyndelsen af 2010'erne. I alle tilfælde kommer The Wolf Among Us 2 ikke til at have det. Den kommer sandsynligvis til at have en masse mere peg-og-klik-efterforskningseventyr, når vi igen tager kampen op mod Bigby Wolf, med en masse fabler. Hvis du ikke har spillet The Wolf Among Us, kan jeg varmt anbefale det. Det er endda sejt, at vi får denne efterfølger, i betragtning af at Telltale næsten lukkede ned for et par år siden, men ja. Lad mig vide, hvad du synes om The Wolf Among Us 2. Har du tror du, vi får den at se i år? Fortæl mig alt det og meget mere, så ses vi i næste uge."

"med flere GRTV-nyheder. Vi ses."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere