LIVE
HQ
logo hd live | Galacticare
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   Videos
   Hades II
   HQ

   GRTV News - Supergiant viser en masse Hades II gameplay

   Få din Hades II rettelse forud for en teknisk test, der snart kommer.

   Audio transcriptions

   "Hej hej, velkommen til endnu en GRTV News, jeg er Alex som altid, der tager dig gennem eftermiddagens nyeste og bedste inden for gaming, gear, teknologi, underholdning, hvad du end kan lide, uanset hvad du elsker, så er vi her altid for dig på GRTV News og i den bredere Gamereactor-gruppe."

   "netværk som helhed, så hvis du kan lide spilanmeldelser, filmanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusive indhold og meget mere, så sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra, men Uden yderligere omsvøb taler vi i dag om en af 2024's største udgivelser, en af de største største udgivelser tilbage i 2024, Hades 2 fra Supergiant. Supergiant har vist en masse af gameplay i en 3 timers stream for nylig, og det gav os et stort indblik i spillet. Jeg vil skrue ned med det samme og bare lade det køre i baggrunden her, mens vi ser gennem artiklen. Grundlæggende fik vi et kig på våben, vi fik et kig på Melanele, den nye hovedperson, vi har hørt om historien, vi har set på nye guder, vi kan bare se Apollo der, vi har masser af ting i denne afsløring, og den kommer ud forud for den tekniske test, der snart kommer, når vi ser frem mod Hades 2's tidlige adgang."

   "lancering. Personligt er jeg ikke sikker på, om vi kommer til at se et lignende niveau af indhold som i vi så i Hades 1's early access-lancering, for da Hades 1 blev lanceret i early access, var det kun dig gennem Tartarus, tror jeg, og så blev de andre store niveauer tilføjet i løbet af årene. I betragtning af, at det er 4 år siden, vi så Hades 1, og at dette er en direkte efterfølger, vil vi forhåbentlig se genbrugte aktiver her til at gøre udviklingen processen lidt lettere end et helt nyt kort, som vi aldrig har set magen til før."

   "Det er en direkte efterfølger, det er en anden historie. Zagreus er ikke til at se lige nu. Jeg har en fornemmelse af, at han vil dukke op i en eller anden form. Men ja, med Melanoe vil hun gå i retning af ned. Hun er også en datter af Hades, tror jeg. Jeg har ikke set hele den 3 timer lange stream endnu, Jeg har skimmet den igennem til denne nyhed. Så dybest set er det, vi får, en anderledes historie, hvor Melanoe går ned i underverdenen for at redde Hades fra Kronos."

   "som bliver spillets hovedskurk og sandsynligvis også den sidste boss. Vi er ikke sikre på, hvor meget sværere Kronos bliver, men det ser ud til, at vi har nogle forskelle, især i vores gameplay. Vi kan se bommene til venstre der, mens vi ser på gameplayet generelt. Det ser ud til, at der er en meget strammere version af brugergrænsefladen her."

   "gang, og der er generelt en masse ting at se frem til. Hvis du ikke har set streamet endnu, kan jeg varmt anbefale dig at se det, især hvis du er fan af af Hades i almindelighed. Det har fået mig til at gå fra middelmådig hype omkring Hades 2 til sandsynligvis til at være mit mest ventede spil resten af året, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er en stor fan af Hades 1, og jeg bliver nødt til at komme igennem til epilogen nu, fordi jeg har set dette og forhåbentlig går der ikke så lang tid, før vi får den tekniske test og derefter early access-lancering efter det og så forhåbentlig slet ikke for længe, før vi får den fulde udgivelse. Men ja, lad mig vide, om du er spændt på Hades 2. Hvis du er lige så spændt, som jeg er..."

   "så lad mig det vide, og så ses vi i morgendagens GRTV-nyhedsvideo. Vi ses."

   GRTV News

   Flere

   Videos

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere