Dansk
Gamereactor
Videos
Fallout 76
HQ

GRTV News - Fallout 76 ser massiv genopblussen af spillere

Spillet høster frugterne af den succesfulde Prime Video serie.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu en episode af GRTV News. Det er en ny uge og vi skal tale om noget, vi har talt om stort set det meste af ugen.
af sidste uge. Fallout. Ikke bare, men Fallout i almindelighed, tror jeg, i mange måder, for ja, Fallout live action tv-serien debuterede på Prime Video en dag før af weekenden. Jeg tror, det var torsdag. Torsdag morgen for os i Europa. Men under alle omstændigheder det er kommet ud, og som vi forventede, har det ført til en kædereaktion blandt folk vender tilbage til Fallout som helhed. Vi ser et stort og massivt antal mennesker vende tilbage til ting som Fallout 4 og New Vegas og alle de andre spil. Vi ser Bethesda støtte det ved at annoncere, hvornår next gen-opdateringen til Fallout 4 kommer."

"ankommer. Og oven i det ser vi noget lignende med Fallout 76. Det er nu nået en slags all time player count på Steam, og det klarer sig også godt på konsollerne.
Så lad os tage et kig på, hvor godt Fallout 76 har klaret sig, siden showet debuterede. Fallout 76 slog sin egen rekord for flest samtidige spillere nogensinde. Fallout-serien på Amazon Prime har tilsyneladende givet en masse gamere lyst til at prøve livet som hvælvingebeboer."

"i Appalachia. Så sent som i fredags rapporterede GameRant, at Fallout-spillene fik et stort boost på Steam, efter at den næsten enstemmigt roste Amazon Prime-serie havde haft premiere. På det tidspunkt var Fallout New Vegas, Fallout 4 og Fallout 76 nået flere samtidige spillere, end de havde gjort i årevis.
og også klatret op på listen over platformens mest spillede titler. Imponerende, men det bliver bedre. Sent søndag aften blev en milepæl via SteamDB, som få kunne have forudset, passeret da Fallout 76 nåede sit højeste antal samtidige spillere nogensinde med jeg vil sige næsten 40.000 hvælvingeboere, der strejfer rundt i Appalachia. Bestemt ikke dårligt for et spil, der blev udgivet for næsten seks år siden, og som blev så dårligt kritiseret, at det var svært at se, at det nogensinde ville komme sig."

"Men efter hårdt arbejde fra Bethesda og masser af nyt indhold er det tilsyneladende meget værdsat og et helt andet spil, end da det først blev lanceret. Veterananalytiker Matt Piscitella fra NPD, der måler det amerikanske spilsalg, afslører også på X, at det ikke er kun på Steam klarer det sig godt, fordi Fallout 76 blev nydt lige før weekenden."

"af flere Xbox-spillere, end det har været siden 2022, og som i tilfældet med Steam kan det være formodes, at den fortsatte med at vokse både lørdag og søndag, selvom der ikke er nogen data verificerer dette endnu. Så ja, Fallout 76 klarer sig utroligt godt igen. Jeg siger igen bedre end det nogensinde har gjort på Steam. Det er dog ikke kun på grund af tv-serien. Fallout 76 har været i denne slags forløsningsbue på mange måder i årevis, og på trods af det faktum, at har fået mange mennesker til at købe spillet, er det et meget bedre spil og et meget mere komplet oplevelse, end det nogensinde har været, takket være de mange års støtte fra Bethesda."

"har givet det. Så der er mange grunde til, at Fallout 76 klarer sig så godt, som det gør.
godt, som det gør nu. Det er klart, at tv-serien er så god, som den er, hvilket skaber al denne opmærksomhed.
og bringer folk tilbage til Fallout-franchisen, er en medvirkende faktor, men folk ville blive spillet eller endda prøve det, hvis det ikke var et betydeligt mere forbedret spil."

"oplevelse, end da det blev lanceret for alle de år siden. Men ja, vi vil holde øje med det. I tror, at vi vil se et faldende antal nu. Du ved, det er det samme. Vi har haft Fallout show sin debut. Folk har set det. Hypen er sket i løbet af denne weekend. Jeg tror, vi vil se tallene vil også falde støt over tid, men man ved aldrig. Måske er det her gnist, som Fallout 76 havde brug for til at vokse til noget betydeligt. Hvem ved? Vi bliver og vi vil holde øje med det. Ellers er det al den tid, vi har i dagens episode af GRTV."

"nyheder, men vi er tilbage i morgen med ugens næste, så følg med, og ja, se frem til til det. Så tak, fordi I så med, og vi ses i næste afsnit. Hav det godt alle sammen."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere