LIVE
HQ
logo hd live | Galacticare
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   Videos
   Avatar: The Last Airbender
   HQ

   GRTV News - Avatar: The Last Airbender film får nyt navn, Dave Bautista slutter sig til rollebesætningen

   Aang: The Last Airbender rammer biograferne næste oktober.

   Audio transcriptions

   "Hej og velkommen til endnu en GRTV News, jeg er som altid Alex, der tager jer gennem eftermiddagen...
   nyeste og bedste, når det gælder gamingudstyr, teknologi, underholdning, eller hvad du nu kan lide, uanset hvad du elsker, har vi det altid her på GRTV News, og vi har det også her i det bredere Gamereactor-netværk som helhed, så hvis du kan lide filmanmeldelser, gaming anmeldelser, filmforhåndsvisninger, spilforhåndsvisninger, eksklusivt indhold, alt det og meget mere, så husk at tjekke Gamereactor, uanset hvor du får det fra, men uden yderligere omsvøb hopper vi ind i dagens nyhedshistorie, som er en smule filmstof i dag, nærmere bestemt Avatar The Last Airbender, filmen, der kommer ud i 2025, den har en udgivelsesdato, og den har også et nyt navn, den kommer til at hedde Aang The Last Airbender, det er en slags fortsættelse af af Avatar The Last Airbender-historien, ikke i form af at springe over på en ny avatar som The Legend of Korra gjorde, men i stedet vil den give os mere Aang, mere Katara, mere Sokka, efterhånden som de bliver ældre, og i bund og grund give dem en slags ny historie. Vi har allerede set, hoppe på, du ved, punkt, undskyld jeg er syg, giv mig nogle undskyldninger, vi har allerede set nogle nye historier, der foregår i den samme Avatar-verden, men de har for det meste været i tegneserieform."

   "bøger, men tre nye film blev annonceret af Paramount og Nickelodeon, enkeltstående film som bare ville komme ud og give os mere information og flere historier...
   i universet, og i betragtning af at det er over 20 år siden, Avatar blev sendt første gang, er det ret interessant, at vi stadig ser, eller jeg tror, det er 20 år næste år, korrekt mig, hvis jeg tager fejl, men ja, det er lang tid siden, den serie blev sendt første gang..."

   "og den er stadig så elsket, at vi kommer til at se nye film.
   Der er dog kun én person tilbage fra det oprindelige stemmeskuespillere, hvilket er lidt skuffende, det er Dante Basco-Ezuko, men jeg formoder, at i betragtning af at han var en af de ældste da den oprindelige serie blev sendt, og hans stemme har ikke rigtig været ændret sig siden da, giver det mening, at han kommer tilbage, mens de andre for det meste var børn, da de filmede Avatar The Last Airbender-serien, især de skuespillere til Toph og Aang, så ja, det giver mening, at man ser nye skuespillere til medlemmer. Dave Bautista er med på rollelisten, ikke som nogen fra Team Avatar, men han bliver spille skurken i filmen. Den får premiere den 25. oktober 2025 af hvis alt går efter planen på nuværende tidspunkt. Men ja, det er alle de nyheder, vi har fået."

   "indtil videre, men det er ret interessant at se, at Avatar får så meget kærlighed, selv så lang tid efter, den blev sendt første gang. Jeg mener, folk har stadig elsket den, vi har Netflix serie i år til at bevise, at der stadig er et stort publikum, og der er mange mennesker der ikke så den originale animerede serie, da den blev sendt første gang, og som er på udkig efter efter nye måder at se den på, eller de har set den animerede serie, siden den sluttede..."

   "den sluttede, da der altid har været hype omkring den. Den betragtes som en af de bedste tv-serier tv-serier nogensinde, og det er der mange, der er enige i, og derfor er den en mange mennesker til at se det. Ja, der er ikke så meget andet at sige, jeg er spændt på det, Jeg tror, den bliver god. Der er mange af de oprindelige skabere, der er med, og jeg tænker, du ved, hvorfor ikke? Lad os se, hvad de kan udrette med Avatar, og vi vil altid have de originale seriemedlemmer, så uanset hvad der sker i fremtiden, har du altid den samme perfektion som originalen. Men ja, god fredag, venner, lad mig vide, hvad I synes."

   "om det her, og så ses vi i næste uges GRTV News. Indtil da, buh-bye."

   GRTV News

   Flere

   Videos

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere