Dansk
Gamereactor
Videos
Battlefield 2042
HQ

GRTV News - Battlefield 2042 får ikke flere sæsoner

Sæson 7 bliver Battlefield 2042's sidst.

Audio transcriptions

"Hej og velkommen tilbage til GRTV's After News, jeg hedder Alex, og efter en lille pause er jeg tilbage.
og giver dig det nyeste og bedste inden for teknologi, gaming-udstyr, underholdning og meget mere.
du kan lide, og som altid, uanset hvad du elsker, har vi det her til dig på GRTV News og også i det bredere Gamereactor-netværk, så hvis du kan lide filmanmeldelser, spilanmeldelser, film filmomtaler, spilomtaler, eksklusivt indhold, alt det og meget mere, kan jeg ikke engang sige det på den ene side, sørg for at tjekke Gamereactor ud, uanset hvor du får det fra, men uden yderligere I dag har vi en trist nyhed til jer, nemlig Ben, der endnu en gang har ramt os med en lille cameo-optræden, men ja, det er en lidt trist nyhed, Battlefield 2042 er på en måde afvikles, den får ikke flere nye sæsoner, den får nogle mindre indhold, som DICE har forklaret, men dybest set har DICE og EA bekræftet, at Battlefield 2042's 7. sæson bliver den sidste. Battlefield 2042 er et meget kontroversielt spil for mange."

"Det var lidt det sidste søm i kisten, tror jeg, for EA, som virkelig fik dårligt ry, og det med rette, for mange mennesker var virkelig trætte af Battlefield formlen, og hvordan det bare ikke var lykkedes at blive den shooter-franchise, der virkelig som en konkurrent til COD på et tidspunkt, du ved, Battlefield 3, 4, selv 1 føltes meget som om de aldrig ville kunne slå Call of Duty, men de ville helt sikkert kunne kæmpe en brav kamp og føle sig som deres egen franchise, der var værd at spille."

"men ja, og Battlefield 2042 startede selv som et buggy rod, et absolut rod, og alligevel har det på en måde rettet sig op i løbet af disse sæsoner, og jeg tror EA, du ved, jeg vil lige læse udtalelsen her fra DICE op, for jeg synes, den viser ret godt, hvordan hvordan rejsen er gået for Battlefield 2042."

"Selvom vi har nydt og er stolte af at skabe disse sæsoner med ekstra indhold til Battlefield 2042, er det nu nødvendigt for os at vende blikket fra nutiden mod fremtiden. Hvad dette i sidste ende betyder, at sæson 7 bliver den sidste sæson i Battlefield 2042. Efter sæson 7 slutter, vil vi fortsætte med at støtte spillet med nye udfordringer i spillet, events, tilstande og selvfølgelig løbende vedligeholdelse, men vi bevæger os væk fra at levere officielle sæsoner. Det er på en måde ret godt, for det betyder, at vi bevæger os i retning af fremtiden. Det betyder, at vi bevæger os væk fra 2042, og vi bevæger os ind i noget som forhåbentlig er meget bedre. Jeg tror, EA virkelig har lagt mærke til det denne gang."

"at det ikke var godt nok. 2042's lancering var ikke god nok, og det afspejler, du du ved, man kan ikke bare levere et dårligt spil år efter år efter år og få folk til at blive ved med at give dig penge for det. Så ja, vi får et nyt Battlefield. Vi ved, at vi får et Battlefield med fokus på en enkelt spiller, som jeg tror er ved at blive flyttet ind i hoveddelen af Battlefield-serien nu, så vi får en kampagne, lyder det til. Vi er også få noget god multiplayer, forhåbentlig noget virkelig cool evolution, for det er de ting, vi alle elsker Battlefield for, ikke sandt? Jeg mener, du ved, de våben, der du får, de er fine. De klasser, du kan spille som, er fine, men det, du virkelig gerne vil se, er, du ved, skyskraberen, der falder ned i hovedet på dig midt i en kamp."

"eller, du ved, væggene, der går i stykker, når en tank ruller igennem, og dine venner pludselig genfinder deres positioner helt i blinde. Lad mig vide, hvad dit yndlingsminde fra Battlefield er er. Jeg synes, det ville være ret rart. Når vi nu siger farvel til 2042, så giv mig mig et yndlingsminde fra Battlefield, hvis du har et. Ellers ses vi i morgendagens GRTV News. Vi ses."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere