Dansk
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

Dragon's Dogma 2 - Video anmeldelse

Capcoms længe ventede RPG er her, og vi har arbejdet os vej gennem fantasiverdenen, dræbt monstre og hjulpet byboere, alt imens vi arbejder på at finde og besejre dragen, der stjal vores Arisens minder.

Audio transcriptions

"At tale om Dragon's Dogma 2 starter med at skulle tale om et eventyr, der går forud for selv originalen, men fordi vi før Capcom og Hideaki Itsunos værk fra 2012 var vidne til udgivelsen af The Elder Scrolls V Skyrim, et spil, der fuldstændig åbnede rollespilsverdenen."

"og adventure-genren for den brede offentlighed, endnu mere end forgængeren Oblivion havde gjort.
allerede havde opnået.
Vi taler om Skyrim, fordi sandheden er, at hvis man sparer afstanden i tid mellem det og det og de tekniske aspekter, så er det bedste kompliment, vi kan give om Dragon's Dogma 2 er, at vi følte de samme følelser af nysgerrighed, forbløffelse og lyst til at fortsætte udforske, som da vi første gang vovede os ind i Bethesdas kolde land."

"Interessant nok begynder historien i Dragon's Dogma 2, som disse historier ofte gør, i et fængsel.
Her arbejder vores karakter, en mystisk person, der har mistet hukommelsen, i et tvungent fængsel.
udgravningslejr, indtil et monsterangreb får dem til at flygte, og en mystisk fremmed afslører for dem, at de er Arisen, dragens udvalgte, og opfordrer dem til at søge deres skæbne i denne verden. De må kæmpe mod skæbnen, og for at gøre det, må de lave deres vej til kongeriget Vermund, hvor de, ud over at forsøge at genvinde deres minder bliver de involveret i en kompleks politisk sammensværgelse, der involverer at vælte et falsk hersker og forhindre en ny krig mellem to nabokongeriger."

"Derudover skal vores figur rejse ad en lang vej, der er befolket af alle mulige slags af væsener og banditter, mens de udfører opgaver og ærinder, som landsbyen kræver.
Men selv om Arisens skæbne, og dermed spillerens, er den vigtigste person i denne verden, har den udvalgte altid en lille gruppe af ledsagere, der roterer gennem eventyret, kaldet Horns, til at hjælpe og tjene dem med total loyalitet."

"Din karakter skaber en Bonde, som du kan tilpasse, og du skal opdrage på dem, skiftevis deres klasse og kampstil, så den passer til din egen. Skab et afbalanceret hold, der opfylder så mange eventualiteter som muligt, hvad enten det er gennem healing, afstandsangreb, magi eller selv nærkamp, er afgørende. Heldigvis er Horns aldrig en hindring i modsætning til de fleste ledsagere i andre singleplayer-titler, og du vil ofte sætte pris på, at de udpeger nærliggende objekter på kortet, eller fører dig direkte til missionens mål, som de allerede har kender, fordi de har gennemført den i deres verden."

"Fjender er generelt ikke en stor udfordring, hvis du møder dem isoleret, men når de bliver flere og flere, kan det hurtigt blive kompliceret. Der er mange store monstre at nedlægge for værdifuld erfaring, guld og materialer til opgradering af udstyr, og hvis du ikke har en færdighed, besværgelse eller et våben, der matcher, kan kampen blive et levende helvede. Og der er ingen save slots, enten spiller du igen, eller også resignerer du, der er ingen andre muligheder."

"I Arisen gælder det om at være folkets hersker, og det kræver, at man vinder.
folket over på din side. Det er ikke bare at dræbe dragen, man skal også hjælpe befolkningen med deres tusind og et problemer. Det er i disse quests og i selve det at vandre rundt på dette gigantiske kort mellem rigerne Vermund og Batal, at Dragon's Dogma 2 skinner mest som en helhed. Hver en sti, hver en skov, lund, bakke, klippe eller hule er fyldt med med ting at gøre, tyvekoster at plyndre og fjender at besejre. Selv på det dybeste niveau kan det på en eller anden måde være forbundet med fremtidige quests, eller føre dig til at opdage hemmeligheder om f.eks, hemmelige kaldsteknikker. Kort sagt er det udtryk for ren eventyrlyst."

"For at toppe det hele har Capcom formået at skabe en verden, der er så smuk, detaljeret og veldesignet at du aldrig vil få fornemmelsen af, at to baner ligner hinanden, for selv hvert område har sin egen flora, materialer at samle og indfødte monstre. Og mindre detaljer som græs der svajer i vinden, er et visuelt spektakel. Endnu et af dets gode øjeblikke og styrker er dag- og natcyklussen, for mens det om dagen er behageligt at vandre omkring verden, bliver alting dødsmørkt om natten."

"Men selv om alt dette er fantastisk, og selv om der bogstaveligt talt er dusinvis af timer og kilometervis af kort at opdage og finde, kan alt dette falde fra hinanden, hvis resten af systemerne ikke fungerer. Det er stadig ikke helt klart for os, om denne tilgang til observation og opdagelse, som de har valgt i Dragon's Dogma 2, passer bedst til et totalt åbent verden, hvor spillerens engagement og interaktion er det vigtigste."

"Hvert missionsmål kræver næsten total spillerinvolvering. Der er ikke noget styresystem, målet vil ikke være direkte markeret på kortet eller på et specifikt sted, som du blot går hen med et stort ikon, der markerer, hvor du skal kigge eller interagere.
Nej, her skal du lade dig lede af nysgerrighed og være opmærksom på alle detaljer og håndskrevne samtaler eller missionsguider for at finde og udføre dem. Dette er en dobbelt tveægget sværd, fordi det på den ene side giver dig følelsen af at være fuldt involveret i fortællingen, men på den anden side er den også for afhængig af, at begivenhederne sker som planlagt og det er her, problemerne opstår."

"Og det er her, det vidunderlige korthus ryster mest, fordi det andet store problem er den kunstige intelligens hos ikke-spillerpersonerne, som er virkelig forfærdelig. De fleste af de formodede tusind NPC'er ser bare ud til at vandre rundt uden meget andet at lave, bortset fra at tjene deres formål i en quest eller historie på det rigtige tidspunkt, og nogle gange om det quest sker eller ej, afhænger bare af held."

"Alt i alt synes vi, at Dragon's Dogma 2 er et godt bud på en RPG-genre og en titel, der lever op til mange af sine løfter om store eventyr for spillerne. Men på trods af sine mange gode ting, sin interessante historie og den vidunderlige følelse af udforskning og at leve et virkelig usædvanligt eventyr, har spillet de tekniske problemer, der ikke formår at levere et produkt, der er så afrundet, som det kan være."

"Så hvis du er interesseret i at lære mere om Dragon's Dogma 2, skal du huske at abonnere på på vores kanal. Vi håber at vende tilbage til dets mangler med tiden, og vi håber at vende tilbage for fuldt ud at udforske dens verden, hvoraf vi ved, at vi har efterladt meget uopdaget.
Tak, fordi du så med!"

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere