Dansk
Gamereactor
Videos
Princess Peach: Showtime!
HQ

Princess Peach: Showtime! - Video anmeldelse

Vi har klædt os ud som Princess of the Mushroom Kingdom for at redde den berømte Sparkle Theatre fra den onde Grape og hendes South Patch.

Audio transcriptions

"I betragtning af usikkerheden omkring Nintendos førstepartsportefølje for den sidste halvdel af af dette år og det faktum, at første halvdel af 2024 ser ud til at blive præget af remakes eller remasters af allerede etablerede projekter, er der en meget reel chance for, at Princess Peach Showtime er det største nye spil fra Nintendo i Mario-serien i år."

"Det er overflødigt at sige, at det lægger et uventet stort pres på titlen for at udmærke sig.
og selvom vi ikke var sikre på, at det ville lykkes for den efter de første par baner, blev det bredere og udvidede spil ved med at tiltrække os med sine kreative og ret originale brug af platforming og unikke gameplay-systemer."

"Ser du, Princess Peach Showtime er ikke som mange andre Mario-spil i fortiden.
Det er ikke et 2-slash-2.5D sidescrollende platformspil, og det er heller ikke et 3D-platformspil som Super Mario Odyssey, Super Mario Galaxy eller endda Mario plus Rabbids Sparks of Hope, for eksempel.
Det befinder sig i dette underlige limbo, hvor det næsten er et 2,5D 3D-platformspil, der kombinerer traditionelle platformssystemer med party-agtige minispil."

"Det, vi mener her, er, at eftersom hvert niveau foregår på en scene, har du kun begrænsede område at bevæge sig rundt på, plus at kameravinklen er fast og altid kigger på Peach i et vinkel, som om det er et kamera, der er monteret i spærene og optager de begivenheder, der sker på scenen."

"Match dette med en række power-ups og niveauer, der er designet til at få dig til at konkurrere i minispil og sideaktiviteter, og du får et spil, der virkelig føles unikt i forhold til, hvad vi har forventer af Marios verden.
Det er dog tydeligt, at Princess Peach Showtime først og fremmest er lavet til et yngre publikum."

"Det er ikke en kritik.
Det er mere en advarsel om, hvad vi kan forvente.
Da det er ret kort og præcist med mekanik og udfordringer, der vil kæmpe for at stille meget af en vanskelighed for de fleste mere erfarne spillere."

"Den anden side af denne mønt er, at Showtime er et ideelt spil til at byde yngre mennesker velkommen til Mario-verdenen, og det er en pokkers underholdende velkomst.
Den måde, Showtime griber level-design og power-ups an på, er fantastisk.
Hvert spil har et unikt tema, banedesign og sparkle power tilknyttet."

"For eksempel har Wild West-legen støvede salooner.
løbske tog og cowgirl Peach, mens man finder kunstskøjteløberen Peach i et type leg, der passer til frosne søer, snemænd og frostklare buske dekoreret med lyskæder.
Æstetikken i dette spil er et ægte højdepunkt og noget at fejre."

"Dertil kommer de funklende power-ups, som for det meste er gennemtænkte og unikke med hver deres bringer noget nyt til bordet.
Nogle er klart bedre end andre, da vi syntes, at detective Peach var lidt flad.
på grund af de meget rudimentære gåder og det stabile gameplay."

"mekanik og tempo, som det præsenterede.
På den anden side leverede Ninja Peach faktisk et ret spændende og sjovt stealth-spil.
sektioner og platformelementer.
Kræfterne behøver ikke engang at have kamp- eller actionbaserede kvaliteter indbygget i dem for at føles sjove, som det fredelige konditori Peach og hendes bagning-minispil endte med at være et af vores højdepunkter i hele spillet."

"Pointen er, at Nintendo har gjort et solidt stykke arbejde i dette spil med at skabe og definere forskellige kræfter og derefter knytte dem til baner, der føles unikke og afspejler scenens du skal finde dem i.
Det er ikke en klar home run, men der er meget at elske."

"Jeg er sikker på, at du vil nyde det.
Banerne i Showtime mangler en smule af den kompleksitet, som man finder i de mere traditionelle Mario-platformspil, vel at mærke.
Der er en masse funklende stjerner at samle i hvert niveau, og de er som regel knyttet til til banens hovedmål, og nogle finder man ved at gå lidt væk fra den slagne vej."

"Men ud over at finde en særlig NPC i hvert niveau, som belønner Peach med samlerobjekter, kan man også finde bånd, er der egentlig ikke så meget andet at lave på de respektive niveauer.
Indrømmet, der er nogle sideaktiviteter at tage fat på, såsom minispil i forbindelse med nyerhvervede kræfter."

"Men det er kun flygtige tilføjelser, der endnu en gang bekræfter, at kompleksiteten og dybden man for eksempel finder i Super Mario Bros Wonder, ikke ligefrem er oversat, og også findes her.
Alligevel har Nintendo ikke slækket på det visuelle og art direction, eller soundtracket, eller den måde, hvorpå dette spil får Peach til at fremstå som en storslået og ikonisk figur."

"som bør være omdrejningspunktet for flere projekter i fremtiden.
Der er basal platforms-brillans i dette spil, og mange forskellige elementer, der kunne tjene som grundlag for fremtidige Peach-spin-off-oplevelser.
På trods af at Showtime har nogle geniale elementer og er ubesværet sjovt, er det klart at det føles som et mere sikkert og rudimentært tilbud fra Nintendo."

"Men for yngre mennesker eller dem, der er mindre fortrolige med spil eller Marios verden, er der masser af sjov at hente i dette spil, og veteraner i serien vil uden tvivl finde med et stort grin i ansigtet, når de ser Peach udmærke sig som overskriften på i denne selvstændige titel."

"Forhåbentlig vil Nintendo se dette spil som udgangspunktet for flere Peach-projekter, for hun fortjener at være i rampelyset.
Og hun har helt sikkert evnen og charmen til at bære en kamp alene."

Anmeldelser

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere