Dansk
Gamereactor
Videos
Pokémon Legends: Z-A
HQ

Gaming Gossip - Episode 4: Årsagerne til den uendelige afskedigelse af videospil og den strategiske udgivelse af Pokémon Legends: Z-A

I dette Gaming Gossip Gamereactor-show diskuterer David Caballero, Alex Hopley og Ben Lyons om den aktuelle afskedigelsestur i videospilindustrien, og hvordan AI, AAA-omkostninger, grådighed og genretendenser var en del af årsagen. På en lysere tone er anden halvdel af showet dedikeret til at diskutere Pokémon Legends: Z-A, en potentiel Switch 2-udgivelse og det nylige Presents-show.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til vores fjerde episode af Gaming Gossip på denne punkt. I dag har vi en masse nyheder at tale om. Ikke meget af det er positivt, Jeg vil ikke lyve, jeg vil ikke fremstille det her som noget utroligt spændende og positiv episode, for det er ikke ligefrem det. Der er sket alt for mange negative ting i spilbranchen indtil videre i denne uge, som vi ikke kan lade være med at tale om. Der er sket for meget inden for et tidsrum på, ja, det er onsdag, så to dage. Ja, vi kommer til at tale om afskedigelserne, vi kommer til lidt senere at tale om Pokémon-præsentationerne, fordi der var nogle interessante udviklinger der, men lad os tale om fyringer først. Der er sket meget i denne uge alene i disse to dage har omkring tusind mennesker mistet deres job."

"at dømme efter, hvad vi har set. Over 900 på PlayStation, et sted mellem 90 og 150 på Supermassive Games og så omkring 20% af Deck Nines arbejdsstyrke inklusive nogle forskellige forskellige udviklinger ovre hos Daigut Fabric også i, hvordan de vil nærme sig spiludvikling i fremtiden. Men ja, lad os tale om afskedigelser. Hvad er vores holdning til det?
sag indtil videre? Er vi overraskede over, at det sker? Det blev allerede til et tog i 2023 ikke sandt, og det er meget trist. Det første, vi må sige, er, at det er meget, meget trist. Jeg var lige for nylig meget tæt på gutterne ovre hos Daigut Fabric over Solsy Chronicles-spillet. De er så kunstneriske, så delikate, og det føles så forkert, at industrien ikke kan rumme denne type studier, men det samme gælder for Supermassive. Jeg mener, de har gjort et utroligt stykke arbejde i med hensyn til filmiske gyserspil og nu også med Little Nymers. Jeg så frem til til det og se, at de sandsynligvis ikke kan eskalere eller arbejde på forskellige presse på samme tid. Men det handler kun om studierne, hvis vi taler om udgiverne."

"og større studier. Ja, Sony følger bare Microsofts eksempel, så ja, det ser ud, som om Det ser dystert ud. Det så meget deprimerende ud allerede i slutningen af sidste år, og nu er det ved at blive værre, og før dette show startede, sagde du, at vi sandsynligvis kommer til at se mere af dette inden årets udgang, præcis inden kvartalet og regnskabsåret slutter."

"den 31. marts. Det er lige rundt om hjørnet, så det ser slet ikke godt ud.
Nej, og vi talte om det for et minut siden. Jeg tror, der gik omkring 11.250 job tabt eller noget i den stil.
i løbet af 2023, og vi er allerede langt over 7.500 i 2024, og det er ikke engang slutningen af februar.
Så det ser ud til, at der vil komme flere. Jeg ville ikke forvente, at det ikke ville ske på dette punkt. Jeg tror, at Nintendo indtil videre er en outlier, men vi har hørt rapporter om at Nintendo-ledelsen har skåret ned på deres indkomst, hvis vi skal sige det sådan."

"opveje eventuelle problemer, de måtte stå over for, og det er ikke det, vi ser med Sony og Microsoft. De er meget mere corporate virksomheder, Nintendo er først og fremmest et spilfirma.
Sony og Microsoft er meget forskellige, du ved, Microsoft gaming er kun en afdeling af Microsoft gaming er også kun en division af Sony, så når de ikke opfylder deres finansielle forventninger, er det det samme, som sker med mange andre virksomheder, de skærer en masse roller væk."

"og det har vi allerede set, du ved, tusind job er meget, men det er også meget at sluge.
inden for to dage, og som vi sagde, at der vil komme flere, der vil komme flere, og Jeg ved ikke, hvor de vil komme fra, men vi vil se flere mennesker miste deres job.
især inden for den næste måneds tid, så det er en trist nyhed, det er en trist nyhed."

"tror vi, at dette sker på grund af det boom, vi så under pandemien?
hvor spil blev virkelig populære, fordi folk tydeligvis ikke havde tid til at gøre noget andet, så vi spil, der næsten fik rekordmange anmeldelser, og så naturligvis massive ekspansion i den henseende, tror vi, at dette er en effekt af, at alt kommer tilbage til det normale?
På en måde, ja, jeg tror, det er virkelig frustrerende som en fremsynethed i branchen som helhed."

"Man har ikke været i stand til at tænke fire år frem, når man normalt planlægger syv eller otte år i en konsol.
generation hvad fanden tror du ville ske enten vi bliver i lockdown for evigt, og folk vænner sig til deres liv og spiller derfor alligevel mindre i lockdown eller vi går tilbage til det normale, når der bare er denne komplette grådighed i spilindustrien og det har været ukontrolleret i et stykke tid, og det har været ukontrolleret siden før pandemien og spilindustrien."

"industrien er en af de mest wild west-industrier, der er tilbage i verden.
helt sikkert bliver mere koncentreret nu, hvor flere mennesker ved, hvor mange penge der er i spil.
men 2015 til 2019 er virkelig vilde tider, fordi der stadig er folk, der bare siger: "Åh, jeg ved det ikke".
ved, hvad spil er, en masse lovgivere, en masse mennesker i magtpositioner, som kan tjekke spilbrancherne ikke aner, hvad der foregår, vi så det med Activision Blizzard den største ting, de er bekymrede for, er cloud gaming i branchen, virkelig du er vil give det til Ubisoft, er det virkelig din store ting at beskæftige sig med?
Det er forbløffende, og som du sagde før, så har Nintendo en meget mere solid tilgang."

"man ser det aldrig oppefra og ned i form af folk, der er villige til at opgive ting, som lederne på toppen af Embracer Sony PlayStation vil stadig fortsætte med at tjene millioner i kompensation um, som ikke er en del af deres løn, det er bare kompensation for at gøre sådan et godt stykke arbejde, du gjorde sådan et godt stykke arbejde, de finansielle markører, ja, og antallet stiger, derfor er virksomheden god er ikke en måde at drive noget på, tror jeg, og det har bare været sådan i for lang tid og noget kommer til at gå i stykker noget alvorligt kommer til at ske i branchen, tror jeg inden for de næste et til to år, og det vil nok afskrække mange mennesker fra at arbejde i den."

"Jeg tror, det er en af grundene til, at du nævnte, at den måde, de kom ud af pandemien, og den måde, de tilgår branchen på efter pandemien, den anden er omkostninger, selvfølgelig bliver spil større og større, og omkostningerne stiger, men vi talte om om, hvordan Xbox-fans var vrede over, at deres spil blev multi-platform, men måske burde de være bekymrede over, at deres spil overhovedet bliver til noget Ja, og det gælder også for PlayStation."

"fans også, fordi der er tre af de måske tre største studier ud over Santa Monica og og og fyren laver øh du ved Naughty Dog blev påvirket øh og og vi ser den skaberne af Horizon bliver påvirket, og måske er det det, de burde være, øh tænke på og vedrørende omkostninger, og der er frygt og er centreret usikkerhed og så er der elefanten i rummet, som er AI."

"så jeg tror, at mange af dem trækker deres planer tilbage, fordi de virkelig ikke ved, hvor meget af indflydelse dette vil have på deres arbejdsstyrke, og hvordan de vil være i stand til at tage drage fordel af, hvad AI tilbyder med hensyn til produktion af aktiver eller endda oprettelse af kode, og vi den anden dag så vi Genie fra Google, hvor du giver den en besked, og så skaber den et spil for dig."

"så jeg tror, de alle tænker, at vi måske stopper udvidelser eller skærer ned på indtil vi forstår, hvordan det kommer til at fungere for os.
os. Tyler Perry, det er bare det, vi taler om, så måske er det mere til filmfesten.
diskussion, men Tyler Perry har også trukket i land, og det var, hvis jeg ikke tager fejl, 800 millioner udvidelse for et Hollywood-studie ja, det blev aflyst på grund af AI på grund af Sora og hvad de kan de kan skabe det hele startede sådan lige med digital film da da ILM forresten hvis i ikke har set uh light and magic dokumentaren på denne dag plus det er fantastisk, fordi det er sådan, visuelle effekter blev lavet i gamle dage, og da de begyndte at lave 3d og digitale effekter, var en af de fyre, der var ansvarlige for den computervidenskabelige side af ting sagde, at fra nu af kan vi male hver eneste pixel i den farve, vi ønsker, så vi kan skabe, hvad vi vil, men det sker nu med AI, ikke med 3d-rendering, så det er Jeg mener, du ser det resultat, og du ser eksemplerne fra Sora, og du tænker, ja, du, du..."

"føler frygten, hvis din model er, som I har beskrevet, og det er en svær model.
at sige, fordi du ser på Insomniac, du ved, de får Marvels Spider-Man 2 ud sidst oktober eller noget, og der er rapporter om, at udviklingsomkostningerne er op mod 300 millioner dollars eller sådan noget, hvilket jo er mange penge, men når man tænker på, at man betaler 600 udviklere for fem års arbejde, så giver det hele mening, at de får betalt en god løn for det arbejde, de udfører, fordi de er meget talentfulde individer, så når det er alt er det mange penge, der går ind i det, men samtidig, når du tænker på overskuddet som mange af disse virksomheder arbejder med, som Microsoft, der nedlægger 2.000 job eller hvad Microsoft er lige blevet en billiondollarvirksomhed, og så skærer de 2.000 job væk."

"2.000 job for en virksomhed til to billioner dollars er en dråbe i havet, det er så lidt...
men det påvirker disse mennesker så drastisk, og det får industrien til at se så forfærdelig ud, og det påvirker så stor en del af spiludviklingen, at man mister troen en lille smule og um Ja, jeg tror, vi vil komme tæt på det tal, måske endda..."

"overgå de 11.250 eller et andet tal fra 2023 ved udgangen af dette regnskabsår um hvilket for de fleste virksomheders vedkommende er den 31. marts, ja, præcis, så ikke alle, men Nej, slet ikke, men vi er omkring en måned fra nu, så forvent flere fyringsnyheder, ikke?
ved ikke, hvem der vil komme, vi har allerede set mange fyringer fra disse store virksomheder, så jeg kan ikke forestille mig, at de vil lave en anden runde, men du ved aldrig, du ved, jeg vil ikke de vil måske jeg vil ikke omfavne det elsker det de elsker det præcis præcis men um yeah det var det var interessant, hvordan det blev annonceret, at vi ikke ville få nogen stor ip fra sony i år men så fik vi grunden ja sandt de holder planer indtil næste år de planlægger på du ved på at tjene penge og etablere ps5 endeligt, som de begyndte at gøre i 2023, som er lidt sent, hvis du spørger mig i år i stedet for hardware tror du, at vi bare en hurtig spørgsmål, for jeg tror, vi nok skal komme videre og så videre, men tror du, det kan føre til en slags af en anden indy boom det faktum, at vi ser så mange som en faktisk ikke som indy er i, hvad vi kalder indy nu, som dybest set er enhver udvikler, der ikke er stor, men faktisk uafhængig."

"udviklere, der laver deres egne spil, ligesom i begyndelsen af 2010'erne, da vi så ting som du ved kirurgsimulator og gedesimulator og alle de der virkelig små holdspil, der kom ud, fordi I øjeblikket har jeg svært ved at glæde mig til noget, der bliver lavet...
af et stort studie, fordi det er som om, vi sikkert har mistet halvdelen af dine folk undervejs og været nødt til at skære så meget ned, hvorimod jeg føler, at den virkelige ambition kan ende med at komme fra disse mindre hold igen, jeg tror, problemet er, at det bare er udviklingsomkostninger igen, er det ikke?
Det er indy-udviklere, der ikke bliver påvirket af disse ændringer, som vi ser liga-nørder."

"for eksempel for nylig måtte de komme ja, det er det, jeg mener, det er ligesom faktisk ligesom folk på egen hånd folk, der kommer ud af ingenting ja ja, men du er stadig nødt til at overleve og jeg tror, at indy-boblen er ved at briste nu, og jeg ser en masse indies kæmpe at få en udgiver eller bare at få deres projekter finansieret hen mod slutningen af udvikling, som de selv har betalt for i et par år, og og og så nu er de nødt til at færdiggøre ret så måske en en mands hær indy studios måske der er der chance for dem, men omkostninger igen, hvem skal dække dem og med udgivere, du ved at fjerne uh trækker penge ud i stedet for at sætte dem ind på nye projekter, tror jeg, det vil være svært for dem selv for to eller tre mennesker studier ja plus også der er den udviklingsomkostninger, der kommer fra bogstaveligt talt at få en licens til at bruge en udviklingsmotor som du ved, hvad unity gjorde sidste år med sit runtime-gebyr, der bare gjorde det endnu dyrere for folk at lave spil, men hvad tror du også, tror du, at denne slags tendens også hos Sony, hvilket er interessant, fordi de ikke har nogen store spil af udseende."

"på ting, der kommer i år øh dette regnskabsår skal vi sige øh tror vi, at det er øh et biprodukt af, at de skærer ned på live service, fordi de gik virkelig hårdt til live service.
for et par år siden, da de sagde: "Vi lancerer alle de her projekter, som alle arbejder på, frække.
duke gorilla alle får et live service spil ud relateret til deres store ip og nu er vi ser live service briste lidt ingen vil have det og multiplayer-spil ja og multiplayer-spil Så jeg tror, det var Sony, der prøvede at være mere Microsoft, og så trak de sig tilbage, fordi de..."

"de er virkelig, de er, de er meget gode til filmiske spil, vi ved, at hollywood-looket som filmiske oplevelser, men de var ikke så gode med hensyn til live-service, og de havde ikke de havde ikke deres eget Sea of Thieves, de havde ikke deres egen fjorten dage, de havde ikke en meget succesfulde multiplayer-spil, så jeg tror, de satsede på det, fordi de var nødt til at skære ned på det til det publikum, men nu er de ligesom i standbytilstand, og det samme gælder for nintendo i sidste ende er det måske microsoft, der udgiver de største spil øh eksklusive spil i år, hvilket er vanvittigt, og alle venter og venter og nintendo siger, at det er på grund af sælgerne og spekulationerne og for at kunne håndtere ud mere hardware for at være klar til efterspørgslen, men nu kan vi se, at de måske også er ligesom siger hey der er ingen grund til, at vi skynder os med denne udgivelse af den nye konsol, så lad os vente indtil 1. kvartal 2025, da vi har en enorm installeret base, den største nogensinde, som vi kan tjene penge på."

"så men undskyld ja du nævnte om ja du sagde du sagde live service spil jeg ved det ikke om I glædede jer til flere live service-spil fra Sony eller de sidste of us multiplayer-spil, eller om det var spændende for jer, for jeg tror, det er en af de ting, de gør.
godt vi ikke spurgte til det andet jeg jeg afskyr tanken om, at de sætter disse udviklere til at producere live service-spil, som om du har alle disse fantastiske udviklere, der er geniale til at singleplayer-oplevelser, og så sætter du dem i gang og siger, at de skal bygge et live service-spil, der er kommer til at optage alle dine ressourcer i det næste årti, som om jeg afskyr den idé, og der er nogle folk, der virkelig er begejstrede for ideen om Last of Us Factions, eller hvad det nu var, der skulle at være cool, men jeg kunne bare ikke komme bag det, men det er et emne til en anden dag live service, for jeg tror, vi kunne tale om det i 20 minutter, så lad os komme i gang hurtigt."

"så lad os tale om pokemon-gaver jeg siger hurtigt, fordi der bogstaveligt talt er meget lidt at tale om om i det show det var ligesom 12 minutter langt de første 10 minutter var absolut skrald virkelig det var um hvad mener du åh jeg bliver ikke begejstret søvn ja jeg bliver ikke begejstret for pokemon søvn eller pokemon unite eller pokemon cafe dx eller hvad de nu kalder det nu om dage, alle de her små de gør ikke noget for mig længere um vi fik annonceringen af pokemon digital eller pokemon trading card game pocket som hvis du kan lide dine trading card spil måske er der der er noget, jeg synes, det er meget svært at skelne mellem nfts og digitale produkter."

"Jeg ved godt, at der er en forskel, men hvis man ejer et skin i spillet, er det for mig meget lig en nft du får bare ikke serienummeret, der siger, at det er dit, de plejede at beskrive det på den måde plejede de ikke at sige, at hvis du har en flybillet, så er det en nft, hvis du har et skind i et spil, er det en nft, fordi det er et stort fupnummer, fordi ingen ved, hvad det er præcis præcis det er det, der altid irriterer mig ingen vidste det så lad os men det er tydeligvis et meget brændende emne så lad os gå videre til at tale om den egentlige hovedmeddelelse, som var pokemon legends za, som vi ikke kunne sige, hvad hed, da det oprindeligt blev annonceret."

"vi tænkte: er det zelpha er det z alberto var fast besluttet på z alpha yeah jeg havde det meget dårligt da det kom ud, men det var z a, fordi jeg spurgte ham, og han var som z alpha helt sikkert ja der var et meme om en pokemon z eller z z eller z tilbage i tiden, så fans sagde bare hey pokemon z var det var en ting efter alle ret yeah bare tog 10 år over 20 år Ja, Alex, du er den mest begejstrede for det her spil, tror jeg. Okay, så først og fremmest..."

"vi får teasere gennem hele gaverne, som har det ukendte, som er som pokemonerne fra gen 2, så alle siger, at det er gen 2 remakes eller sådan noget, og jeg tænkte: "Åh gud, det kunne jeg godt tænke mig.
hoppe ud af mit skind, hvis det er noget gen 2-relateret, gen 2-legender eller noget, men husk så, at der er gen 5-ting, der er blevet teaset, og pokemon har lige sagt nej til alt det, det er gen 6."

"vi skal tilbage til lumio city det foregår bare i lumio city mega revolutioner er tilbage det ser ud til at at lave en slags fortids- og fremtidsdynamik, fordi du har de gamle skoletegninger i traileren af byen, da den blev genopbygget, og så har du den slags futuristiske visuals af holografiske pikachu, der løber gennem byen, så jeg tror, det bliver en underlig lille setup uh jeg er spændt jeg ville ønske det var i år pokemon er normalt rigtig gode til at sige her er noget, du virkelig gerne vil se, og forresten kommer det ud til jul."

"men jeg tror, vi får det at se måske tidligt i 2025, men ja, det er spændende, undskyld, det var det ikke det var tilfældet for vores arcus oh yeah jeg tror arcus var som mainliner og remakes er sidst på året og så er legender som i januar eller februar som meget meget meget tidligt ja, så hvad gør vi?
du tænker på platforme om nintendo switch familie af konsoller jeg mener jeg gætter de selvfølgelig mener den lette og den gamle og den nuværende version, men jeg synes, det er ret klart, at den kommer til at køre ad helvede til, og at de vil gøre den til et casestudie, ligesom Se, det kører ad helvede til, så køb vores nye hardware, så det kan se fantastisk ud, hvad siger I?
tror ja, jeg kan ikke se det køre særlig godt på switch, jeg tror endda, at traileren sandsynligvis ville ligesom begynde at falde i fps på switchen, jeg mener, det er selvfølgelig ikke annonceret, men det hvis konsollen udkommer i dette regnskabsår i næste regnskabsår, tror jeg, vi er Vi er alle enige her, ikke? Åh ja, den er blevet forsinket, men de kan ikke forsinke finansåret, så det er det vil være før marts 20 før april 2025 ret det overrasker mig, at der ikke er nogen pokemon-spil i år, for normalt er der altid noget pokemon-relateret som om om det er en ny udvidelse eller noget til en eksisterende generation, eller om det er et nyt spil."

"Det overrasker mig, at der ikke var en annoncering af en femte generation...
remake i stil med brilliant diamond and shining pearl, eller hvad jeg nu forventer, ja, jeg...
forventer virkelig, at det er tilfældet, for jeg tror ikke, det er noget, der nødvendigvis ville se som en kæmpe røv på en switch, fordi det ikke er et massivt krævende spil at køre i sig selv, men en genindspilning, mener du, ja, som en genindspilning, ja, jeg tror ikke, at et nyt legends-spil skal komme ud på en ny konsol, fordi jeg tror bare ikke, at du kan køre dem på på denne gamle hardware længere, men jeg er overrasket som en stor røvby, ja præcis de er gået med det hele er i byen så godt det er ikke ligesom åh fem minutter du er i byen og så kan du udforske den tomme vildmark, der er i scarlet and violet og legends arthias det er som om, at nej, det hele ånder teoretisk set præcis, og det overrasker mig, så det er derfor, jeg..."

"troede, at den direkte selv eller den magt pokemon til stede undskyld var lidt kedeligt, fordi Jeg synes, den manglede lidt indhold, men jeg tror, at den omtale, som vi siger af udgivelse på nintendo switch-systemer er en stensikker omtale af, at det kommer til den nye konsol, for vi har ikke, vi har ikke set det udtryk brugt andre steder, det er altid på vej til nintendo switch uanset om det er oled almindelig lys det kommer altid til nintendo switch, og nu er det pludselig på nintendo switch-systemer, og jeg tænker, at det er mærkeligt, ikke?
jeg læste ikke så meget i det, jeg tror ikke, det er en henvisning til den nye konsol, fordi jeg mener, det ville betyde, at den hedder switch 2 eller noget i den stil, ikke?
Det er det, du mener, ikke? Drømmen lever stadig. Ja, jeg tror bare, de..."

"sørger for, at du kan spille det på lyset, og det er også for forældre også, jeg ved det ikke og jeg tror, at genindspilningen kommer ud julen 2025, jeg tror, det bliver den.
til punch, som de kigger på, og det vil være eksklusivt til det nye system.
som en ny generation som næste generations remakes du ved, hvad jeg mener jeg jeg er måske ikke ikke jeg måske tage fejl, men jeg ved ikke, om det bliver et underligt år, fordi vi ikke får nogen større playstation-ting, som det ser ud nu, eller i det mindste noget fra den slags etablerede store franchises som God of Wars og Last of This is den slags ting."

"xbox er tilsyneladende førende med avowed og indiana jones, som indiana jones i tror er et stort spil avowed tror jeg er mere en slags middelvej det er ligesom lidt spændende Det er Obsidian, men jeg synes ikke nødvendigvis, det når samme højder som Indiana Jones.
det kunne være årets bedste spil, men det er måske det mindst populære, når det gælder nye ting."

"præcis sådan er det altid med obsidian ja præcis ligesom de ydre verdener ikke sandt du ved underholdende men jeg ved ikke, om det nødvendigvis vil have højder til det øh og så nintendo vi ved stadig ikke, hvad der sker, for vi forventede, at dette pokemon-spil ville være svaret...
for denne ferieperiode, hvilket det ikke er, så vi forventer stadig en nintendo direct som vi sagde sidste uge, uanset hvad vi stadig forventer mere nintendo direct for at tale om, hvad der kommer ud sidst på året og naturligvis switch-efterfølgeren, men vi har ikke haft dem endnu um, men uanset hvad i Jeg ved ikke, om vi er spændte på 2024 og resten, eller om vi bare ser tiden an."

"Jeg er glad for, at det måske bliver lidt mere afslappende end 2023.
før 2025 sparker os i røven igen, men ja, jeg vil sige, at det bliver udfordrende for alle i branchen og selv os, der ikke udelukkende udvikler spil eller eller, men vi er nogle gange promoverer dem, og vi fortæller jer om dem, og jeg tror, det er andet end udfordrende vil være interessant fra et journalistisk synspunkt, fordi der er der bliver meget at analysere og forklare, og jeg tror, vores rolle bliver vigtig."

"selv om der ikke er nogen store spil, vil jeg sige, at vi er for fans af videospil fans af videospil det er det vil være relevant mere relevant end nogensinde at være tunet ind på medierne og faktisk være tæt på, hvad der sker for at prøve at forstå denne transformation ved at slutningen af året, og jeg tror, at journalistik bliver meget vigtigt, selvom det ikke lyder, som om blockbuster triple er en slags show ting, men shows er kommer til at ske, og begivenheder kommer til at ske, og jeg tror, vi alle er nødt til at være meget på vagt og meget opmærksomme Ja, det ser ud til at blive et stort år for tredje part du ved, det ser ud til, at der vil komme forskellige ting fra ikke disse store etablerede eller de første skabere, men igen, når vi ved mere, vil vi sørge for at holde dig opdateret."

"Vi taler om noget andet i næste uge, forhåbentlig bliver det mere positivt.
mindre om fyringer, men man ved aldrig, om der lander noget virkelig stort, der kræver opmærksomhed, hvem ved, men indtil da har dette været den fjerde episode af gaming gossip, der er alex det er dav, og vi ses alle i næste episode"

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere