Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - marts 2024

Vi tager et kig på de største og mest spændende lanceringer, der er planlagt i den kommende måned.

Audio transcriptions

"Det har indtil videre været en travl vinter for gamere over hele verden, men når vi når frem til foråret, er antallet af nye udgivelser begyndt at aftage, og det kan vi også se til at starte i marts."

"Denne måned har en samling af spændende og store spil at se frem til, men for de de fleste kommer senere på måneden og lægger op til en meget tætpakket enkelt uge.
Så lad os dykke ned i den næste episode af Games to Look Forward.
for at se, hvad der er i vente."

"Udvikleren Fool's Theory har en travl fremtid foran sig, da studiet har fået til opgave at udvikle at genindspille The Witcher på vegne af CD Projekt Red, men med den genindspilning år den nærmeste fremtid, at det polske firma lancerer sin anden originale titel.
Spillet, der er kendt som ThelmaTurge, er et historiedrevet rollespil, der foregår i begyndelsen af det 20. århundrede."

"Warszawa, og drejer sig om en hovedperson, der har evnen til at opfatte og møde overnaturlige væsener og deres værter, som har skabt kaos i den mangfoldige by.
Efter en periode som early access-projekt på PC er udvikleren Red Barrels nu klar til at lancere Outlast Trials i sin komplette form, samtidig med at de bringer multiplayer-horroroplevelsen til konsoller, hvor spillerne skal overleve og overvinde skræmmende og foruroligende trusler."

"Outlast Trials er ideelt til dem, der leder efter noget uhyggeligt at kickstarte foråret med.
Saber Interactive udvider sin køresimulationsserie med et nyt opdagelsesorienteret spil.
titel.
Expeditions er et vanvittigt løbespil, hvor spillerne leder missioner i meget landligt terræn ved hjælp af en række kraftfulde terrængående køretøjer til at udføre forskningsopgaver og returnere andre lastbiler og biler tilbage til baselejrene."

"Dette er faktisk strategiens og løbets kærlighedsbarn i almindelighed.
Absoluly Games vender deres opmærksomhed mod Anden Verdenskrig i deres turbaserede taktiske spionage- og kamptitel, classified France 44.
Ideen her er at lede et elitehold af soldater i et forsøg på at forstyrre og bryde de tyske besættelser over hele Frankrig, give nationen tilbage til folket og hjælpe til at vinde krigen."

"Dette fantasy-troppebaserede taktiske rollespil tager spillerne med til riget Soria, hvor de skal lede en flok af helte og krigere, mens de udfører opgaver, besejrer fjender og hjælper med at beskytte folket mod de farer, der forfølger landet.
Med forskellige karakterer, der hver især tilbyder unikke færdigheder og fordele, er Soria, Age of Shattering siges at være et klassisk rollespil med en moderne og dynamisk tilgang til kampene."

"Den seneste del af 2K's langvarige sportsserie bygger videre på sidste års udgave med et væld af nye funktioner og spiltilstande samt bedre og opdateret grafik, animationer og ydeevne.
WWE 2K24 er et spil, du skal holde øje med, hvis du er fan af wrestlingfirmaet og har været gerne vil fordybe sig i deres legendariske fortid."

"Outcast-serien gør comeback til marts i form af et spil, der i virkeligheden er fungerer som en genstart af serien.
Outcast, en ny begyndelse, tager spillerne med til Adelphas verden for at hjælpe de undertrykte.
mennesker med at overvinde en invaderende robotstyrke, der fjerner verdens naturlige ressourcer."

"Med denne titel, der er udviklet af mange fra holdet bag det originale spil, kan vi forvente en skæbnesvanger og sjov oplevelse.
Hvad har magasiner og landbrug til fælles?
Normalt meget lidt, men i Lightyear Frontiers verden absolut alt."

"Framebreaks live-simulationstitel beder spillerne om at bruge den store og kraftfulde mech-enhed til at hjælpe bygge deres drømmegård på en fjern fremmed planet.
Som du kan forestille dig, kommer dette med alle udfordringerne ved kosmisk landbrug, hvilket betyder, at du skal lære at passe og høste fremmede afgrøder, samtidig med at du udforsker og lærer mere om denne usædvanlige planet."

"Det er ikke en særlig stor sport i Storbritannien eller Europa, men det ændrer ikke på det faktum, at at MLB, Show24, er en af årets største sportstitler.
Dette spil kommer endnu en gang til stort set alle tænkelige platforme, på trods af at det er en PlayStation 1st-franchise, og hvad angår, hvordan dette spil vil adskille sig fra 2023's, Der er større vægt på sportens historie og på at opbygge et hold til at blive verdensmester."

"Det ville ikke være ualmindeligt at antyde, at mange moderne gamere aldrig har spillet eller hørt om Alone in the Dark-serien, da den var mest udbredt i 90'erne.
Men det kommer til at ændre sig til marts, når genindspilningen af det originale spil kommer på gaden.
debut, hvilket giver en visuelt fantastisk reminiscens af survival horror-titlen med Jodie Comer og David Harbour i hovedrollerne som de to hovedpersoner."

"Team Ninjas næste store satsning bliver lidt anderledes end de fantastiske actionrollespil, vi har set før.
vant til, at det japanske studie skaber, da Rise of the Running er et mere rodfæstet åbent verden, hvor man følger en navnløs kriger, der forsøger at skabe sin egen skæbne i en Japan i midten af det 19. århundrede."

"Med krige, der udkæmpes over hele landet, vil denne fortælling indeholde brede kampelementer og en historie, der udfolder sig baseret på de valg, du træffer, hvilket uden tvivl vil vække interesse.
hos fans, der har spillet udviklerens tidligere projekter.
Capcoms længe ventede efterfølger er her næsten."

"Dragon's Dogma 2 tager spillerne med tilbage til en barsk fantasiverden, hvor det ultimative mål er at overleve og dræbe en mægtig drage for at gøre krav på tronen.
Med spændende kampe og en fysikmotor, der er forbedret af AI, er dette singleplayer-actionspil RPG giver dig mulighed for at demap med venner for at overvinde fare i jagten på at blive den nye hersker af landet."

"Princess Peach Showtime er uden tvivl Nintendos første store udgivelse i år.
lejlighed, da Marios svage øjesten bliver sat i centrum for at lede et eventyr, hvor hun hvor hun skal bruge det kraftfulde følende bånd til at redde de shows, der opføres på den berømte Sparkle Theater."

"Med masser af former at tage på, vil dette være en af Nintendos sidste store nye lanceringer til Switch.
Vi er vant til at se South Park-videospil, men aldrig i et 3D-format.
Det er netop, hvad vi får med South Park Snow Day, en titel, der ser Stan, Kyle, Carmen, Kenny og resten af slænget mødes for at nyde en dag med uhæmmet sjov, efter at skolen var lukket på grund af borgmesterens snevejr."

"Dette spil, der betragtes som tredje del af den nye drengs rejse, vil bringe mere af den skøre og sjove humor, som South Park er blevet kendt for.
Soloudvikleren Thomas Sala suspenderer falkonerens kreative verden med et helt nyt spil.
ny og unik del, hvor spillerne skal bygge og styre bemærkelsesværdige byer."

"i verden.
Med et centralt gameplay-loop, der drejer sig om at bygge strukturer på klipper og sprækker, indeholder denne titel også let ressourcestyring, kampelementer og en historie til at forbedre genopbygningsindsatsen."

"Dette fortælletunge adventurespil, der oprindeligt var planlagt til at udkomme i februar, ser en Star Wars bærer rustle og uncharted og snart The Last of Us Killing Dipper udlåner deres stemmer til mor og datter-duoen Opal og Tess, mens de følger spor efterladt på deres loft.
for at afdække en tabt skat dybt bag den canadiske grænse."

"Med håndtegnet kunst og en gameplay-stil, der skal være afslappende, er Open Roads ideelt for dem, der leder efter en stabil måde at afslutte måneden på.
Endnu en episode af GTLF er i bøgerne, så husk at se med i næste måned, hvor vi ser fremad...
til april 2024."

Previews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere