Dansk
Gamereactor
Videos
Avatar: The Last Airbender
HQ

GRTV News - Avatar: The Last Airbender åbner for over 20 millioner visninger på Netflix

Netflix' live-action-tilpasninger fortsætter med at bringe millioner af seere.

Audio transcriptions

"Hej med jer, velkommen til endnu en GRTV-nyhed. Jeg ved ikke, hvorfor jeg laver denne ASMR-agtige intro. Hej, velkommen til endnu en GRTV-nyhed. Jeg er som sædvanlig Alex, der giver jer eftermiddagens nyeste og bedste inden for gaming, gear, tech, underholdning, hvad du end kan lide, hvad end du elsker. Vi vil altid gerne høre fra dig, GRTV News, og selvfølgelig i den bredere Gamereactor netværk. Så filmanmeldelser, spilanmeldelser, spilforhåndsvisninger, eksklusivt indhold, meget, meget mere, altid tilgængeligt for dig, uanset hvor du får din Gamereactor fra. Nok af min snak Men nu kommer vi til dagens nyhed. Det er ikke så stor en nyhedsdag, som det var i går."

"Mange af de ting, vi stadig taler om, er stadig Sony-fyringerne, tingene fra Pokemon Presents, nemlig Legend ZA-spillet, men vi har nogle nye data på vej.
fra Netflix, der springer over til film og tv om Avatar The Last Airbender. A Mange mennesker er lidt middelmådige over for den, det kan man vist roligt sige. Mange fans er ikke alt for tilfredse med den. Kritikerresultaterne er for det meste positive, men jeg tror, det er mere folk der er ret lunkne. Jeg var lidt i den samme båd, hvis du har læst anmeldelsen på Gamereactor, hvor du end får den fra. Hvis jeg skal være lidt mere optimistisk, vil jeg sige, at jeg synes at serien nok er den bedste live action-filmatisering, og det ser ud til, at seerne er enige, for i løbet af de første fire dage har den fået 21,2 millioner seere. Det er mange mennesker, der ser et tv-show. Det betyder ikke, at de har set det hele, i øvrigt. Det betyder bare, at de har tunet ind på et tidspunkt. Det er en stigning på 15% fra One Piece, som trak imponerende 18 millioner seere på de første fire dage. Igen, det er meget, meget imponerende, disse tal, som Netflix lægger frem. Det viser, at selv hvis det indhold, de laver, stadig er ret middelmådigt, vil jeg stadig hævde, at Netflix, når det gælder deres egne serier, har nogle af de svageste manuskripter derude. Dialogen er aldrig rigtig. Serierne er overforklarede, så de føles dummere end originalen."

"børnetegnefilm, som de er baseret på, men de kan stadig være underholdende og visuelt tiltalende, og det er nok til at tiltrække folk, især fordi det er et forbedring af Amit Shah Amalongs arbejde, og det synes jeg virkelig, at man kan se. Det viser sig som Jeg tror, at der er mange, der gerne ville have set Avatar, men det er ikke tilfældet."

"originale show, og der er også mange mennesker derude. Jeg er ikke enig med disse mennesker, men der er mange mennesker derude, der ser noget animeret og straks føler sig at det enten er for børn, eller at de ikke bryder sig om det, eller at de ikke vil stemples som en anime-freak eller noget i den stil. Jeg synes, det er virkelig umodent. Hvis man virkelig vil fordybe sig i film og gerne vil være en slags film-tv-fyr, en kritiker eller noget i den stil, så føler jeg, at man skal at acceptere alle medier lige meget, men ja, der er folk derude, som er sådan. I Under alle omstændigheder er der også nogle andre data her om den ikke-engelske tv-serie, Ninja House, Det tror jeg gerne. House of Ninjas, 4,5 millioner visninger. De mest sete film, Mea Culpa og The Abyss på ikke-engelsk. Jeg tror faktisk, det lykkedes The Abyss at få flere seere end Avatar, men det er en film i forhold til en tv-serie. Mange mennesker føler, at de forpligter sig når de går til en tv-serie. Har du set Avatar, The Last Airbender eller Netflix? Har du set den originale? Hvilken synes du er bedst? Kan du lide live action-versionen? Lad mig alt det og meget mere som sædvanligt, og vi ses i morgendagens GRTV News-video, men indtil da, farvel."

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere