Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Supermassive Games ramt af fyringer

Den britiske udvikler vil omstrukturere sin pipeline midt i økonomiske kampe.

Audio transcriptions

"Supermassive Games Supermassive Games er i problemer 2020 fortsætter med at dræne talent fra videospilindustrien Supermassive Games har annonceret en intern reorganisering Vi er klar over, hvor foruroligende og vanskelig denne proces vil være for alle vores medarbejdere."

"og vi vil arbejde tæt sammen med alle de involverede for at sikre, at processen bliver gennemført så respektfuldt og medfølende som muligt.
Vi er fast besluttet på at fokusere vores indsats på vores kernestyrker og kommende titler for at sikre virksomhedens fortsatte bæredygtighed.
Antallet af personer, der mister deres job, er ikke oplyst, men Bloomberg anslår, at mellem 90 og 150 job er i farezonen."

"Undersøgelsen siger, at de bliver nødt til at omorganisere udviklingsplanerne for at forblive involveret i en levedygtig virksomhed.
Until Dawn Has A Fish er blevet rost af kritikerne som en af de bedste titler på PS4 og kommer snart i en remastered version til den nuværende generation.
Vi har interviewet instruktør Will Biles om udviklingen af denne titel, som har haft stor indflydelse på studiet og horror-genren lige siden."

"Det er lidt gammelt, men du kan nyde det i sin helhed nedenfor Og du kan der, hvis du vil se det Men ja, fyringerne rammer igen, denne gang Supermassive Games.
Vi er nu nået til den sidste måned i regnskabsåret, og regnskabsåret løber fra starten af april til slutningen af marts."

"Det ville ikke overraske mig, hvis vi ser flere fyringsnyheder og større studiebeslutninger som det, der er sket med Supermassive Games og også Digufabric i løbet af de kommende uger.
Vi ser det hovedsageligt ske, fordi man ser store udgivere og moderselskaber, der ønsker at balancere bøgerne...
Hvis et studie, hvis en udvikler ikke tjener nok penge, skærer de et par jobs væk og viser, at udvikleren i næste regnskabsår vil gå ind i regnskabsåret med en mere afbalanceret økonomi."

"Så jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi hører nogle lignende nyhedshistorier som denne i de næste par uger Det er ikke rart at høre, for vi har allerede set tusindvis af fyringer i spilbranchen alene i år.
Vi er allerede langt over 60 % af det samlede antal fyringer i 2023, og vi er kun lige gået ind i marts.
Så det er ikke gode nyheder, men jeg forventer også, at det kommer til at ske mere i fremtiden."

"Så jeg vil nok sige, at du skal holde øje, ikke kun for at få flere oplysninger om, hvordan Supermassive vil blive omstruktureret, men også for at få flere historier i den forbindelse.
Men ja, det er al den tid, vi har i dagens episode af GRTV News.
Vi er tilbage i morgen med ugens næste afsnit.
Så indtil da håber jeg, at du nyder resten af din tirsdag Og vi ses alle sammen på den anden side Pas på jer selv"

GRTV News

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere